Не стига, че

• 40 581
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 1 035
Не съм била от отбора на готините и тормозещите, нито на тормозените. Намирах се между двете групи, което ми даваше доста спокоен и безпристрастен поглед върху поведението и на двете, та горе-долу ми е ясна картинката...

# 1 036
Едни цял живот разсъждават дълбокомислено за живота, други си го живеят...свят шарен.

И разсъждават, и планове подробни правят за бъдещото развитие, и групи за бързо реагиране, ако не дай боже, плана не сработи. Добре, че са умни и разполагат с механизми, щото инъче...

Не знам на кое викате разсъждение и на кое- живеене. Аз лично смятам, че хора, които никога не са размишлявали, не са живели истински.

Не вярвам да има хора, които никога не са размишлявали, но да е непрекъснато...остава ли време и за друго?
Някой път ей така, чисто емоционално да се хвърлиш с главата напред, не ти ли се е случвало?
Особено в младежките години.

# 1 037
Разбира се, че се е случвало. Както може би знаеш, резултатът беше един бивш мъж и едно хубаво детенце. Изобщо, с два мъжа и две деца плюс още сто други работи, които ми развалят стремежа към нестяжение- доста време съм посветила на други неща. Но не знам какво ме грее това...

А, и един път така се хвърлих на тепиха, за да овладея едно падане, ама си изкарах въздуха. 

# 1 038
  • София
Мамасита, много кротко бебе имаш, признавам ти го. Сподели, как го постигаш?

# 1 039
Мамасита, много кротко бебе имаш, признавам ти го. Сподели, как го постигаш?

Карма. Просто беше ред бебето да е такова. Можеш ли да си представиш- като е гладна, не реве, а гука и ми се смее, защото ще хапва и е радостна. Но иначе си получих дозата от "изискващо, капризно и ревящо бебе" с номер 1.

# 1 040
  • София - Рим и обратно
А на мен втората ми пийва сосеца, страшно обсебващ, изискващ и капризен тип е ooooh!. С първата все едно дете съм нямала. Ако и пубертета на втората ще й е такъв... Shocked. Няма да оцелея.

# 1 041
Ооо, моята дъщеря беше такова бебе- ухилено, кротко...сега е на 13 и просто нямам думи...хормоните бушуват ли бушуват... Crazy

# 1 042
  • Куциндрел
Мисля, че за отглеждане на тинейджър няма точна и общовалидна рецепта.

На мен ми е интересно да чета майки на тийнчета, та да си "правя сметката". Mr. Green

# 1 043
Ооо, моята дъщеря беше такова бебе- ухилено, кротко...сега е на 13 и просто нямам думи...хормоните бушуват ли бушуват... Crazy

Наистина ли бушуват или просто на теб така ти се струва? Какво чак толкова прави, дето не може да го прави по-добре?

# 1 044
О, ами то естествено че може и още, все пак сме едва в началото на "истинския" пубертет и тепърва нещата ще се развиват
Имам и по-малко дете...и разбирам защо разсъждаваш по определени начини за децата, те са напълно приложими в по-ранната възраст
Аз исках само да кажа ,че това че едно бебе е чудесно, кротко и усмихнато, не значи че ще остане цял живот все такова безпроблемно сладурче

# 1 045
Имайки предвид, че имам търпение да се разправям с цял форум бременни, майки, кърмачки и други хормонални елементи, не вярвам една-единствена тийнка с опити за проява на характер да ми се опре.

Не, не вярвам, че децата си остават с един и същ темперамент, но едва ли ще се превърне в Ханибал Лектър. Е, то не се знае, и Ханибал Лектър е бил детенце, ама той е изключение.

# 1 046
Имайки предвид, че имам търпение да се разправям с цял форум бременни, майки, кърмачки и други хормонални елементи, не вярвам една-единствена тийнка с опити за проява на характер да ми се опре.

Абе форума нищо не е. Нали не те бОли за него. Виж, с децата нещата са твърде лични и понякога и мен, дето съм търпелив човек, могат да ме изкарат от равновесие...

# 1 047
  • София - Рим и обратно
На мен сега, когато е на 14 ми е по-интересно да си общувам с нея, отколкото като беше на 5-8-10...Някак, преживявам наново моите тийн вълнения, но през нейните очи. Коментирахме го май с Касита в една друга тема. Ако малкото не ме изцеждаше, щяхме да си комуникираме много спокойно с голямата.
В тая връзка - раждайте си децата с по-малка разлика:)

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 19:01 от 'Кафе с мед'

# 1 048
  • София
Кафе, толкова плюс едно, че няма накъде.

# 1 049
  • София
Завидях ви.
Аз намерих тъсене в гугле "видове цици".
Питам за циците- мълчи като партизанин.

Общи условия

Активация на акаунт