Не стига, че

• 40 628
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 1 020
Откривала съм по-скоро малки неща, за други не съм се хабила.

Всъщност повечето хора на земята повече попиват, отколкото откриват. Само да кажем най-богатите 0.00001 процент имат ресурс, за да откриват на воля. Някои грешки са скъпи- трябва да може да си ги позволиш.

# 1 021
  • София
Ти се гъбаркаш с мен вече  Laughing

# 1 022
Не се гъбаркам, има тийнове, които могат практически да се научат да шофират, като потрошат по някоя кола. За други няма такъв ресурс.

# 1 023
  • София - Рим и обратно
Да бе, то и ние сутрин в кафето до училище попивахме бадемов аперитив. Той, че е бил отдавна открит, така е Laughing.
За колите - зависи си от човека - аз се качих и я подкарах без проблем и инциденти (след като взех чинно книжка, разбира се). Има други с две леви ръце и координация нула, дето и след 20 г. шофиране пак потрошват.

# 1 024
Ехееей, темата къде отишла.

# 1 025
  • София - Рим и обратно
Ехееей, темата къде отишла.
Не забелязваш ли, че в крайна сметка си правим седянката едни същи и... няма значение каква е темата  hahaha.

# 1 026

Себе си лиопитваш да убедиш, защото не ти се връзват нещата с признанията за училищен тормоз.
Няма смисъл да се ритаме по кокалчетата. Всеки тук споделя до някаква степен лични моменти от развитието си. Но то е за онагледяване (и аз забравих вече на какво Crazy), не за да си ги изкарваме после през носа.

по мои наблюдения тези -тормозените деца, притежават някакви характеристики - външност, характер, поведение, които освен че ги правят подходящи жертви за тормоз, са и неособено привлекателни за срещупооложния пол. В тази връзка намирам несъответствие между двете твърдения.

# 1 027
Едни цял живот разсъждават дълбокомислено за живота, други си го живеят...свят шарен.

# 1 028
Извинете, но ми се струва нелепо да се коментира кой вид деца било по-подходящо да бъде тормозен, вместо да се задава въпросът коя тиква е допуснала на територията на училището да се тормозят деца и да се изисква това да не бъде допускано.

# 1 029

Себе си лиопитваш да убедиш, защото не ти се връзват нещата с признанията за училищен тормоз.
Няма смисъл да се ритаме по кокалчетата. Всеки тук споделя до някаква степен лични моменти от развитието си. Но то е за онагледяване (и аз забравих вече на какво Crazy), не за да си ги изкарваме после през носа.

по мои наблюдения тези -тормозените деца, притежават някакви характеристики - външност, характер, поведение, които освен че ги правят подходящи жертви за тормоз, са и неособено привлекателни за срещупооложния пол. В тази връзка намирам несъответствие между двете твърдения.

Да, но пубертетът е оная възраст, в която някои грозни патета се превръщат в лебеди и тормозът се подменя с неподправен интерес. Особено ако лебедът се сдобие с бюст.

Но не мисля, че тормозът може да бъде оправдан, или че е несериозна тема, или че някои деца си го заслужават.

# 1 030
Едни цял живот разсъждават дълбокомислено за живота, други си го живеят...свят шарен.

И разсъждават, и планове подробни правят за бъдещото развитие, и групи за бързо реагиране, ако не дай боже, плана не сработи. Добре, че са умни и разполагат с механизми, щото инъче...

# 1 031
Сърцето ми се сви за тези три деца...Нямам думи за изразя тъгата ми, съжалението.

# 1 032
Извинете, но ми се струва нелепо да се коментира кой вид деца било по-подходящо да бъде тормозен, вместо да се задава въпросът коя тиква е допуснала на територията на училището да се тормозят деца и да се изисква това да не бъде допускано.

според мен във всяко училище го има този тормоз от едни над други. Особено в училища, където учащите са с по-разнообразен профил. Разликата е в методите, средствата и степента на въздействие - защото едно е вербален тормоз, социален натиск някакъв, друго е физическа саморазправа.

# 1 033
Да бе, то и ние сутрин в кафето до училище попивахме бадемов аперитив. Той, че е бил отдавна открит, така е Laughing.

От "априлският душ" (бадемов аперитив плюс водка) бях много близко до пътуване в отвъдното. Направо си бях купилет билет за там...

И сега само като го подуша и краката ми сами тръгват към тоалетната...

От този момент ликьори не. Н-и-к-о-г-а

според мен във всяко училище го има този тормоз от едни над други. Особено в училища, където учащите са с по-разнообразен профил. Разликата е в методите, средствата и степента на въздействие - защото едно е вербален тормоз, социален натиск някакъв, друго е физическа саморазправа.
Тормоз винаги е имало във всички училища по един или друг начин. И не само в училищата-и в детската градина и в стапческия дом го има. Човешка черта-една от основните...

# 1 034

И разсъждават, и планове подробни правят за бъдещото развитие, и групи за бързо реагиране, ако не дай боже, плана не сработи. Добре, че са умни и разполагат с механизми, щото инъче...

Не знам на кое викате разсъждение и на кое- живеене. Аз лично смятам, че хора, които никога не са размишлявали, не са живели истински.

Кукумицинка, да не си била от отбора на готините, отворени и тормозещи?

А, аз ликьори обичам- само че ни ги сервираха у дома, да опитаме и да не се чудим какво е. У дома съм опитвала и алкохол, че и цигари (не точно цигари, ами пура от домашен тютюн, която си направихме с баба ми и която ме запозна така хубаво с пушенето, че след това не си и помислих да запалвам- е, освен по някоя пура от време на време.)

Общи условия

Активация на акаунт