iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 60-та тема

• 46 328
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема! Чакам една поръчка от 14.10. Дано не са бави много....  Praynig

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb.com - LQQ746

# 16
  • Пловдив
 Peace  bouquet

И аз да ви следя...обмислям и аз една поръчка,но много криво че неще моите Виза В пей Rolling Eyes и трябва да моля една приятелка.

# 17
Странно, аз плащам с Visa VPay на Unicredit и до сега не съм имала проблеми.  newsm78

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb.com - LQQ746

# 18
здравейте! Аз да се оплача и да попитам. Получавате ли пратки от 04/10. Ситуацията е така, че на посочения адрес няма кои да получи пратката, та се налага да ходим директно до пощата. На всичкото отгоре пратката е за 22$ и незнам дали няма да отиде на митница. Ако няко е изпадал в такава ситуация, моля да сподели как са се случили нещата.

iHerb Код при
Първа поръчка: KQT289

Потърси си пратката в пощата.Там тя ще престои 20 дни и ще получиш поне 2 известия на адреса.Освен това има изписан тел.ти номер на етикета на пратката и при добро желаание могат да ти се обадят.Но всичко зависи от пощенските служители.Вероятността да отиде на митницата е много малка.
   Код за отстъпка 5-10$ DBC 906

# 19
  • София
И аз тук в новата тема.  Hug

Все още си чакам поръчката от 1.10.

# 20
  • София
Здравейте, препоръчайте ми моля витамини под формата на сиропче за 3 годишно дете. Гледах няколко вида, но не са ми познати като марки и нямам идея какво да избера.

# 21
препоръчайте паста за зъби за чувствителни венци

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb.com - SDB331

# 22
Момичета, искам да купя на децата (7 и 5г) коластра и Омега 3. Нямат никакви проблеми да пият хапчета под каквато и да е форма и предпочитам да са такива, а не на прах или дъвчащи, макар, че коластра може и за дъвчене да взема, но Омега 3 не искам течно, не го харесват и става мазало. И понеже основно четох, че препоръчвате течните, затова реших да питам. А преди коластра взимах от тази http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-120-Capsules/9621, но видях, че не я препоръчвате, а и аз сякаш не съм особено доволна от нея.
И така ако ми препоръчате коластра и Омега 3 за децата на капсули, и ако може Омега 3 и за мен и мъжа ми, много ще съм ви благодарна!!!

# 23
Моля за съвет - как излиза по-изгодно при първа поръчка да се пусне една голяма пратка за около 65 долара, или 3 по-малки?  Hug
Благодаря на всички за отговорите, ще рискувам  Blush

Код за отстъпка при поръчкаSGB682

Последна редакция: чт, 23 окт 2014, 11:21 от L0v3d

# 24
Пускаш 1 поръчка - взема кода за намаление + 10% на поръчка над 40$

# 25
Моля за съвет - как излиза по-изгодно при първа поръчка да се пусне една голяма пратка за около 65 долара, или 3 по-малки?  Hug

Ако пратката за 65 долара отиде на митница, ще ти излезе по-скъпо

# 26
Здравейте, препоръчайте ми моля витамини под формата на сиропче за 3 годишно дете. Гледах няколко вида, но не са ми познати като марки и нямам идея какво да избера.

Ето това съм си набелязала за поръчване:  http://www.iherb.com/ChildLife-Essentials-Multi-Vitamin-Mineral- … fl-oz-237-ml/6368   Марката е хубава, ние ползваме течния витамин С и малкия каприз го одобрява  Grinning

Код за първа поръчка: VEM711

# 27
при все , че и 3 по 20 могат пак там да отидат

# 28
при все , че и 3 по 20 могат пак там да отидат

Едва, ли...
Но май си прав, ако сайтът даде допълнителната отстъпка за поръчки над 40 долара, ще е по-евтино да се поръча наведнъж.

# 29
  • на последния етаж
Благодаря, denis., за отговора в края на миналата тема!

Поръчвали ли сте спирала за мигли и евентуално да сте останали доволни?

Код за $5/$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - KJB032

Общи условия

Активация на акаунт