Домакини 44 / Настинки и болежки ще преборим с вино и коняк

• 39 331
  • 724
  •   1
Отговори
# 630

Джейми, защо пък класната те гледа на криво, като знае положението? Успех с бюрокрацията прави сте си с детето

Не тя не ме гледаше накриво , просто очакваше да се включа и аз , но не си падам по този вид изпълнения , на 4 очи казвам каквото трябва.Той си показа че е засегнат близо месец избягва разговори с мен.Но всеки нормален родител търси най -доброто за детето си.
От това което видях и чух останах много  неприятно изненадана че има родители които вдигат ръце и казват "какво да направя" за всичко което е свързано с децата им, без да се замислят,  че много неща могат да направят  , но явно това не е техен приоритет.Толкова тежка беше срещата че от всичките емоции вечерта съм спала 2 часа, не можах повече. Следващия ден познайте как го изкарах.

# 631
Джей, дано да се оправите с въпросния господин  Peace
Ма ко, пиши утре как си, че има да те мисля  Hug
Люс, аз на моите капки не съм давала, само кърмех като луда. И в интерес на истината не знам какво е колики, или пък бебетата ми са били късметлийчета...Не знам. А иначе - Еспумизан, Колийф, Инфакол, Саб симплекс, Лефакс...Отделно има чайчета за колики, или направо може да му се вари чай от анасон или копър. И за едни възглавнички с черешови костилки съм чувала, че много помагат - има ги в бебешките магазини. Дано се намери решение и да не го боли повече мъничето  Praynig

# 632
Добра вечер   bouquet
Джейми нареждам се вече с питието, ама още не съм пускала камината /тя е на газ/. Тия грозни сцени от родителски срещи... #2gunfire Постъпила си правилно   bouquet дано и училищното ръководство постъпи така  Praynig Само дето не ми става ясно защо теб ще те викат на разговор с психолога, че и детето  newsm78 ти виждаш нередност и сигнализираш - психолога трябва да работи с даскала, а не да те кандардисва теб, че всичко е ок!!! Дококлото аз знам психолога работи с проблемните деца... Ако не съм права - моля Дами и Стади да ми разяснят!!! Изобщо не обръщай внимание на другите родители - има изключително много безотговорни хора с големи претенции... Защитавай детето си и не мисли за реакциите на другите!
За калта тука - то си е ежедневие - нас дъжд и кал не може да ни спре  hahaha Днес калта беше по-малко, че от два дни не е валяло  hahaha ама сега отново започна да вали  Joy Предполагам сега разбираш, защо тук всичко ходи с гумени ботуши  hahaha
Стади с всички нас е било така - първо живваш като се появи малкото човече, но след определено време се сещаш, че света се движи и извън него  hahaha Когато усетиш това, започва голямата лудница - трябва да съчетаеш двата свята!!! Вица е малко брутален - подаръка е от пантофи и вибратор, че ако не й харесат пантофите, да реализира самостоятелно това, дето Стоичков все се кани на майките на съдиите  hahaha
Тити да покажеш снимки на Емо с костюма!!!
Лус и аз съм в групата на кърмещите и недавали капки, но 30дни - не е ли рано за колики?
Ма ко дано утре си мнооого по-добре  Praynig
Аз приспах дете и куче, мм няма да се прибира тази вечер и сега на едно питие ще изгледем епизод от "Чиракът" - това е реалити дето 14 човека се борят за позиция в известна фирма...
Спокойна нощ ви желая   bouquet

# 633
  • София
Добро утро, момичета!

# 634
Добро утро!
Лус, благодаря за кафето. За колики аз давах Еспумизан, но мога да кажа, че Гого имаше много малко. При него се появиха след като започнах да захранвам. Сестра ми даваше Инфакол.
Джейми, стиснати палци за работата на ТМ от мен. А за учителя нямам думи просто. Дано оправите нещата и да няма последствия за детето.
Калинка, по принцип психолога работи с проблемни деца и деца с проблеми(нарочно го пиша така, дано ме разбирате). Но напоследък от приятелки чувам за абсурдни ситуации, в които се водят децата и родителите на психолог. И ме навява на мисълта, че им се търси работа, че да отчитат дейност. Не ме разбирайте погрешна, това е една от най- харесваните от мен професии. Но не мисля, че всеки проблем е за психолог.
Тити, честити покупки. И безпроблемна бременност ти желая.   bouquet

Няма да готвя днес. Дано се вдигне мъглата и мисля да отидем с Гого до един по- далеч магазин да напазаруваме. Трябват ми и бонбони Мерси. В сряда имаме годишнина от първата ни среща с ММ. Мисля да го изненадат.
Хубав ден ви желая!

# 635
Добро утро.

# 636
Капки инфакол давах на Емил.
Добро утро и чао от мен!започва седмичното бягане

# 637
Добро утро   bouquet
Лус благодарско за кафето  Hug
Стади заради абсурда попитах 
Скрит текст:
моя приятелка с близнаци имаше проблеми - те живеят в къща с двор и съответно близнаците са момчета и не са апартаментски деца - има огромна разлика в темперамента м/у деца израстнали в апартамент и деца расли на двора...Та в първи клас се стигна до разговори с психолог и изискване на становище от психиатър, че децата са добре психически...Та с/у скромната сума от 70лв/щото прегледа не е по зк/ на приятелката ми й дадоха документ, че децата са психично здрави...Съответно последва смяна на училище, където децата не са имали повече проблеми...До този абсурд според мен и моята приятелка се стигна, само защото въпросното училище /което е и с приемен изпит.../ прави непосилен прием и в клас бяха 36 деца - е няма начин всички да са саксийки и да стоят неподвижно в час при положение, че са и само на 7г...Няма начин госпожата да овладее толкова много деца и да успее да предаде материала...и съответно виновни са тези, дето не са по калъпа на училището...Ами премести си децата в не елитно училище, пътуват до там два пъти по-дълго, но децата се чувстват добре. Та въпроса ми към ситуацията на Джейми е - в случая училището вижда нередно и неадекватно поведение от страна на Джейми и детето й?????????????? За мен лично тази покана за консултация с психолога означава - "даскала се държи адекватно и правилно, а вие и детето ви се нуждаете от психологическа помощ, за да се впишете в общото стадо" Според теб правилно ли тълкувам, или грешката е в моя телевизор...
С тези бонбони "Мерси" ми даде страхотна идея за Коледен подарък за мм, че нищо не ми идва на ум...
Вече съм направила всички списъци със срокове за изпълнение и от днес влизам в режим подготовка на рд за синчето и неговия приятел, че са с 2дни разлика  Joy Коледно-Новогодишни празненства, та чак до моя рд на 03.01  hahaha Получих и писмата до Дядо Коледа написани от бг.... Както каза мм - какво да се прави - настана време за без мислено пръскане на пари...Сина ми и неговия тукашен приятел искат от Дядо Коледа футболни топки, като цената за две топки е 6£, а подаръците дето ми ги искат от бг започват от 60£ и растат нагоре............
Усмихнат ден ви пожелавам   bouquet

# 638
Калинка, разбрала си ме много точно. Не го написах, но и за мен тази покана означава това.

# 639
Стади   bouquet Единственото добро от нашия разговор намирам в това, че с напредването на възрастта ми, все още съм с правилни преценки... Извода какъв е  newsm78 ако не си като общото стадо безмозъчни, безгръбначни същества - значи си за психиатър?!? Машината за унищожаване на индивидуалността и здравия разум работи с пълна пара..., но една разходка из коментарите и мненията по форумите дава ясна представа, че огромната маса от населението се възхищава на това и с настървение и огромно желание смазва тази машина, за да работи безпроблемно... Как да се върна да живея в тази държава, като според нея аз съм мнооооого луда и вероятно трябва да ме поставят в усмирителна ризница и да ме тъпчат с лекарства нонстоп, че може да съм опасна за себе си и околните  newsm78

# 640
  • при късмета
Добро утро!
Никак не съм се оправила още. Сутринта не можах да стана за детето, добре, че е баща му.
Калинка, аз мисля, че Джейми и детето са ги вързали с психолога заради инцидента в който му пострада ръката, а не конкретно заради преподавателя. Може да бъркам, тя да каже. Преподавателя беше присъствал май на въпросния ицидент и не беше реагирал адекватно. Другите му изцепки са отделно. Нали сега уж психолога на училището трябвало да има мнение за всеки инцидент.
Без значение какво ще каже психолога, за мен Джейми е повече от права

А за вкарването в калъпа си уцелила не десятката, а стотицата

Сега от леглото се местя на дивана, малко и него да потъркам. Толкова зле отдавна не съм била  ooooh!

# 641
Ма ко бързо оздравяване  Hug
Скрит текст:
Правилно казваш, че са ги вързали - това което аз виждам е, че Джейми отиде да говори на добра воля и никъде не сигнализира писмено с входящ номер - ни за инцидента, ни за отношението, та даскала е достатъчно умен /или са му дали умен съвет/ да депонира писмено инцидента от негова гледна точка. Въз основа на неговия сигнал ще да е инициирана срещата с психолога...В крайна сметка той ще излезе сух от водата, защото навреме си е вързал гащите, а Джейми и детето й ще излязат виновните...Дано съм лош пророк и да не съм права  Praynig От това което виждам тук - и като реакции и като резултати - за всяко нещо се сигнализира писменно с входящ номер през канцеларията - според мен това е начина да се борим за промяна в системата. В крайна сметка като документ няма инцидент, няма оплакали се от учителя, а има една майка дето се мъчи да развали реномето на добрия учител - та за това нея ще я пратим на разговор с психолога...

# 642
Тук съм, ама от много работа едва смогвам да ви прочета. Калинка, браво на футболиста - селски отбор, ама як! Джейми, не се давай, в правото си си. И аз си мисля, че искат "да си вържат гащите" с психолога, дано не потулят историята и да не страдат децата. Стади, само успехи в учението да имаш. Мако да се оправя. Креми, явно ти е в хубаво на родна земя - ох, как те разбирам...Харесвам София, но все към Варна ме тегли. Вече чакам с нетърпение първо детето да си дойде и после празниците, че да си ида за малко. Истерията с подаръците и аз не я обичам - от няколко години не правим дребни и ненужни такива, подхождаме практично и се включваме в големи покупки за близките ако можем. Вкъщи купуваме нещо сериозно и скъпо само на детето - то му е и за РД, и за Коледа, че са близки като дати. Досега си оправях новия сертификат за ДСК директ - егати системата имат тези, изкараха ми нервите докато се справя. Как може толкова сложно да го направят, хората не са длъжни да са спецове, да знаят за разните му ъпдейти, та къде да пипнат и т.н. Много им е сложно ел.банкирането, май ще ги сменям.

# 643
# 644
  • Fort Worth, TX
Люске, кой е художника?

Общи условия

Активация на акаунт