Ама как ти завидях........не е истина направо 
детето ми е... Аз като ти разправям, че е екстремист по душа ти не ми вярваш, само той може така да ми къса нервите, нали ме разбираш защо винаги с него съм в притеснения...
Ама как ти завидях........не е истина направо 
детето ми е... Аз като ти разправям, че е екстремист по душа ти не ми вярваш, само той може така да ми къса нервите, нали ме разбираш защо винаги с него съм в притеснения... 

Много съжалявам и напълно те разбирам и аз щях да се разрева от яд, не че е нещо страшно, но пък си е мое и си го искам. 
имах такъв момент - загубих само телефонни номера, но пък ми го откраднаха на летището...От тогава важните телефони са ми записани и в тефтера и редовно свалям информацията от тел. на комп от там на външна памет...,че като ми се прецака стария лаптоп бая снимки с години на детето загубих......Не си луда мила - знам как боли и още ме е яд...
Сумати неща заминаха ей така, ама живот и здраве да е 

Дали един ден ще успеем да отидем и до този край на света?! 

. И Мони, и Деси, и Контеса, и Плами, и Джейми май не са се мяркали скоро?

а е само сряда.

информацията в телефона е много по ценна от самия телефон, ако ще да е най-скъпия. Дано има добра развръзка и се намери 

защо се извиняваш мила - знаем, че си в голяма въртележка, но си те мислим! Дано скоро влезете във форма 
!!! Гарантирам ти, че никакъв вирус няма да остане в тялото ти!!!
Впечатлих се от снимките и най-вече от фотографа - ех, какво дете, Марче! Снимките на Калинка внасят коледен дух, какъвто тук наистина няма. Сега и Мони ако се включи, че братята немци са ненадминати по Коледа - била съм там и са ми скрили шапката отвсякъде. Мушкатова, много неприятно, използвай старата хартия - и аз се старая да ги вадя снимките и сега се сещам, че отдавна не съм го правила. Вио, напълно подкрепям Калинка. Носете очилата и се доверете на лекаря. Пък ако има нещо, свиркай - и на друг специалист ще те изпратим. На всички (да не ви изреждам) - много целувки. А и, Марче, за кака Цеца и подобни каквото и да кажеш, все ще вярно!Препоръчани теми