С малко МАЙСКО тумбаче напред, втори триместър привет! - Тема 5

• 32 972
  • 715
  •   1
Отговори
# 150
На мен кръвните и урината по ЖК са ми супер, и аз се притеснявах за желязото най-вече, но всичко е перфектно.

Алия  сега проверих онлайн и моите резултати и се оказа,че също  са излезнали и са като при теб , всички са под 1 на 10000 а за Даун 1:7909 пише. След седмица ще ги коментираме с АГ-то , но мисля, че са много добри .  И май вървим заедно аз правих изследването ден след теб и бях 12 седм 4 дни  Crazy

Сигурна съм, че са много добри резултатите ни, попрегледах в интернет. Иначе на мен седмицата ми не е правилна на документа, ако по това съдиш.  Peace

# 151
Тайга, обяснила си го перфектно. Разбира се, всеки решава сам за себе си как да постъпи. Аз, например бих направила всичко налично, което предлага медицината, при съмнения. А за БХС със сигурност ще го правя пак, но да дойде момента.
Хубав ден ви пожелавам, макар и мрачен навън!

# 152
  • Варна
Boryana9, благодаря!
Силно се надявам, че нито едно момиче в темата няма да има нужда от допълнителни генетични изследвания!

# 153
  • София
Татяна, не можеш да пиеш чайове за кърмачки, при тях се стимулира контрахирането на матката, за да се прибере, а при нас трябва напълно да се избягва, защото ако се контрахира ще изхвърлим плода.
Говорихме толкова много за чайовете, има си статии, плодови чайчета пийте (без листа от малина), шипкови, боровинка, мента, липа.
Лайка може да се пие, но в малки количества. То със всички чайове е така, не е хубаво да се пие повече от 2ч на ден.

Алия, добре ти е БХС-то, не се притеснявай  Hug

Моето е другата седмица, вчера пак бях на преглед, пак беше заспало бебето, ама се засмях и изведнъж заподскача нагоре надолу... наистина е много сладко. Всичко ни е в норма, вървим си напред и така.

# 154
Ох... момичета нямате спирка!  Crossing Arms

Представям си зимата като сме вкъщи на топличко какво ще е.. smile3523

# 155
Лелеее имайте милост, на работа съм, едвам смогнах да ви изчета в почивката Simple Smile
Аз определено съм качила на дупе и ханш, пък и тумбачето ми вечер е огромно Simple Smile сутрин е мъничко, но пак пролича.
Алия, спокойно, резултатите ти са много добри доколкото видях. Честито!!
Аз пия плодов чай от пакетчета в работата и слагам лъжичка мед.
Днес запразнявам рано като никога и в 16:30 отпрашвам към нас, довечера на мексикански ресторант с приятелка. Кантарът да се скрива от мен, че ми е черен Simple Smile
За болнични не си и мечтая сега, до 18.11 ще съм на линия, че нали мълча пред шефа. Той не, че ме е видял вече 6 седмици де... Мисля да взема 1 седмица след като договора ми стане постоянен т.е последната на ноември. Да се заредя, че декември ще се работи яко при нас. От януари ще му мисля после, но не ми се стои вкъщи само, май ще взимам по седмичка или няколко дни така за почивка. По-сериознен домашен застой само ако е много грипно тук.

# 156
  • София
Aphrodivina, не е желателно да взимаш болнични по-малко, защото ти се намалява майчинството. За това го изчисляваме така, че излезем ли, да не се връщаме.

# 157
Vitaminka, знам, че в България можете да си вземете до края на бременността. Тук само по мед.причини е вероятно и аз нямам такива. Под тук имам предвид Австрия. Докторите искаха да ме натъпкат с ваксини и ме пратиха с усмивка за ШриЛанка, ако им кажа дайте болничен 6 месеца ще ме изгледат накриво хаха. Много са зле. За тях имам чувството, че е нещо много нормално бременността, с такова спокойствие приемат всичко аз пък питам с всички подробности и подлагам всичко на анализ и двойни застраховки, сигурно съм им доста смешна.

# 158
аз не говоря за кърмачки а за бремени има разлика .Все пак работя това и го знам ,А в магазина като попиташ или в аптека всеки предлага чая на хип за кърмачки.Поне една добра вест най-накрая ми пуснаха парички  Money Money  bouquet  bouquet  

# 159
Татяна послушай Витаминка. Тя е акушерка, и ти пише правилни неща- чай за кърмачки не трябва да се пие от бременни, защото предизвикват контракции. Прочети пак какво ти е написала внимателно.

Витаминка, хубаво беше и от теб да го чуя, че резултата е добър. Hug

Aphrodivina, наистина в чужбина имат странни разбирания. Crazy Дано поне работата да ти е лека и се пази. А довечера на мексикансия си похапни и за нас!

# 160
Аз го прочетох ай аз написах не 4ай за кърмачки а за бремени две различни неща това го знам че не трябва да пия но има и различни чайове за кърмачки който се пият в края на бременоста не всички чайове се пият това го знам но явно не сте ме разбрали има два вида чайове .

# 161
  • Варна

Aphrodivina, наистина в чужбина имат странни разбирания. Crazy Дано поне работата да ти е лека и се пази. А довечера на мексикансия си похапни и за нас!

Ох, за мене недей, аз и сама се справям Embarassed

# 162
Татяна, съжалявам, но и на мен ми е трудно да те разбера. Хората те съветват, но няма смисъл ... Самата ти показа чай за кърмачки, витаминка, на която й е работа ти обясни защо не трябва да се пие от бременни, ти пак.

# 163
Да, внимавяйте с чайчетата. Обаче тези на Хип са инстантни и в тях според мен съдържанието на билки не е много завишено, но все пак....би керфуул Simple Smile Все още е опасно да имаме контракции, вече след 6 -7 мес.те са подготвителни за раждането.
За Даун защо се притеснявате ако е 1:1100. Аз с първата бременност имах 1:800, сега е 1:18 000. Но, да, най - добре с лекар да ги коментирате.

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 15:03 от Бамбукита

# 164
Моят е 1:5600, не на 10 000. А по възраст 1: 1100 и се шашнах като видях всъщност 1100. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт