Fragrancedirect.co.uk- 21!

• 115 290
  • 509
  •   1
Отговори
# 120
  • София-Лагера
До къде пускате сега?

# 121
До къде пускате сега?
Аз пускам до България Simple Smile

# 122
  • София
Отказаха ми поръчка от пред два дни... а тази от миналата седмица са ми я изпратили, случвало ли ви се е?

Dear Sir/Madam

Thank you for your email.

I'm sorry, your order was cancelled as we're unable to deliver to self storage locations.

I apologise for any inconvenience.

# 123
  • някъде там
аз пратих пратка към Габко , изпратена ми е ,получена е при Габко , чакам си я Simple Smile
Платих с карта не през пей пал Simple Smile

# 124
Здравейте! Имам следният проблем. На 16 12 2014 имам изпратена поръчка до България. За съжаление от нея няма ни вест, ни кост до момента...Поръчвам от 6 години от сайта само и единствено до България и никога не съм имал проблем с доставките. Струва ми се обаче, че доста закъсняват.
Днес пратих мейл,че не съм получил парфюмите си в отбелязаният срок 15-30 дни.
Гледам,че са ми отговорили,че срокът е 15-30 работни дни...и че трябва да си търся нещата в пощенския клон. Правя го през ден ,но уви...няма нищо. Какво ще ме посъветвате да повдигна ли диспут в Пейпал или да почакам още малко? Притеснявам се да не изпусна срока за диспут в Пейпала...Всяко мнение ще ми бъде от полза. Благодаря Ви предварително...

# 125
niktz аз имах същия проблем с поръчка от 30. 11. помолиха ме да изчакам 30 календарни дни. Точно на 30-я календарен ден им писах, че не съм я получила и в същия ден ми върнаха парите.

# 126
Отказаха ми поръчка от пред два дни... а тази от миналата седмица са ми я изпратили, случвало ли ви се е?

Dear Sir/Madam

Thank you for your email.

I'm sorry, your order was cancelled as we're unable to deliver to self storage locations.

I apologise for any inconvenience.

Имам поръчка от неделя, по която нямам никакво движение и си мислех да им пиша, когато видях твоя пост. Аз също съм я пратила до self storage /адресът на Габиели/. Възможно ли е това да е причината? Макар че през декември имах пратка от сайта отново на техния адрес и нямаше проблеми с получаването. Дали има някакви промени?

# 127
  • София-Лагера
И на мен от 3 дни ми се обработва поръчката.
Пуснах я на 17.1 до Габко.

Днес е тръгнала. Grinning

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 15:41 от Desi_2

# 128
Здравейте!
Има ли някакви кодове за отстъпка в момента?
благодаря!

# 129
  • София
Здравейте!
благодаря!

VC50   £5 off Orders Over £50 
до 25,01 - но не съм много сигурна

# 130
  • гр. София
Здравейте!
благодаря!

Freedel20 за безплатна доставка до UK за поръчка над 20 паунда валиден до 25.01. през нощта.

# 131
290 дава 5% отстъпка Simple Smile

# 132
  • гр. София

На мен заедно с безплатната доставка за над 20 паунда не ми хваща още 5% отстъпка.

# 133

На мен заедно с безплатната доставка за над 20 паунда не ми хваща още 5% отстъпка.
Аз не съм слагала за безплатна, но този ми хваща Peace

# 134
  • гр. София
Аз имам такъв въпрос....За първи път ще поръчвам с доставчик. На деливъри адрес съм дала адреса на доставчика в Лондон /Габиели, дано да приемат  Praynig/. Билинг адреса е домашния ми, но аз искам да ми я доставят в офиса /което е трети адрес/, тъй като през деня у нас няма кой да я приеме. Може ли така или на билинг адрес направо да дам служебния? Другият ми въпрос е по какъв начин доставят в България - с БГ пощи, с куриер... и плаща ли се нещо допълнително за това?

Общи условия

Активация на акаунт