Fragrancedirect.co.uk- 21!

• 115 369
  • 509
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Да споделя, че поръчката, за която писах пристигна.Първа поръчка ми е, изумих се от бързината, поръчах на 4ти, пратена е на 5ти, пристигна днес: 8-ми, супер скорост.

# 257
Аз получих от 30-ти декември днес. Голямо мазало пак от разлят шампоан. Не се научиха как да опаковат значииии. Половин час съм бърсала и търкала, че и разкиснати опаковки... И протокол пак от DPD за щетите. Crossing Arms Обаче реално погледнато какво обезщетение да искам, като тъпия шампоан е от 0,99.... Няма да се занимавам изобщо.

# 258
Аз получих от 30-ти декември днес. Голямо мазало пак от разлят шампоан. Не се научиха как да опаковат значииии. Половин час съм бърсала и търкала, че и разкиснати опаковки... И протокол пак от DPD за щетите. Crossing Arms Обаче реално погледнато какво обезщетение да искам, като тъпия шампоан е от 0,99.... Няма да се занимавам изобщо.
Ако имаш съсипани опаковки им пиши, прати и снимки, ако си направила. Има вероятност да те компенсират с някакъв %. Винаги са били коректни и когато има проблем им пиша. Даже и чат имат и последния път там ми помогнаха, като имаше проблеми Simple Smile

# 259
  • На черешатааа
Има ли някакво кодче момичета?

# 260
  • в страната на абсурдите
Аз вчера ползвах 290.

# 261
Момичета, искам да попитам, до България като пускате със стандартната доставка, за колко време пристигат? До сега съм поръчвала само до английски адрес , с превозвач. Експресната виждам, че е за 3-5 дни, а другата между 14-30. Бавят ли се много?

# 262
До 7 работни дни от изпращането са тук с Europe Express (отметнато е по подразбиране). До Българската граница пътуват с DPD, после ги поема Спиди.  Peace

# 263
7 работни дни за стандартната доставка, така ли, те. по-евтината? Благодаря много!

# 264
Не, аз ползвам експресната и казвам, че ми пристигат до 7 работни дни.

# 265
  • Бургас
И на мен ми пристигна експресната за 7-8 дни, приятно изненадана останах, че е със Спиди, отдавна не бях поръчвала, а имам лош спомен от нашите пощи.
http://www.fragrancedirect.co.uk/elizabeth-arden/elizabeth-arden … ules/invt/0006595 - това ме разочарова, мирише някак неприятно, прецених, че е старо /не съм проверявала кодове/, писах им, върната ми парите веднага
http://www.fragrancedirect.co.uk/olay/olay-anti-wrinkle-day-crea … 50ml/invt/0066552 - този крем много ми пасна, нощния също
Другото са шампоани, балсами, маски ...предимно на Лореал, които ми идват по-изгодно оттам

# 266
Колко струва експресната доставка?

# 267
За голяма покупка над 75 паунда дори и експресната е безплатна. Иначе май беше към 13 паунда до БГ.

http://www.fragrancedirect.co.uk/delivery/page/delivery    Peace

# 268
Защо никога не ми приема код 290? И възможно ли е ползването на повече от един код по принцип?

# 269
  • Sofia
И възможно ли е ползването на повече от един код по принцип?

Да, възможно е. Веднъж ползвах 3 кода наведнъж за една поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт