Fragrancedirect.co.uk- 21!

• 115 244
  • 509
  •   1
Отговори
# 375
Сега видях,че пак са заредили от любимите ми кремове на Coryse Salome. Някой купувал ли е скоро,ок ли са като срок на годност? И за 30 лири до БГ ли да поръчам? Не съм поръчвала от сайта много отдавна,преди поръчвах всяка седмица почти.. Приемат ли адреса на Габко?

# 376
Сега видях,че пак са заредили от любимите ми кремове на Coryse Salome. Някой купувал ли е скоро,ок ли са като срок на годност? И за 30 лири до БГ ли да поръчам? Не съм поръчвала от сайта много отдавна,преди поръчвах всяка седмица почти.. Приемат ли адреса на Габко?
Аз поръчвах преди 2-3 месеца. Специално на тази марка не знам къде да проверя кода, няма я в обичайните сайтове, които ползвам. Ако знаеш къде, кодът на крема ми е 051182. Но не ми хареса, много странен мирис има, като на граниво. Не знам дали не си е така по принцип, за пръв път го поръчвам. За поръчката - 13 паунда за доставка на продукти за 30 ми се вижда безсмислено. Аз гледам да направя поръчка за 75 и тогава я пускам. За Габко също не мога да кажа, по принцип за доставки от UK ползвам КД шопинг изасега съм доволна от тях, нищо не ми е изчезвало.

# 377

Благодаря. Много са малко за съжаление.

# 378
Саейтът отдавна не доставя до адреси, които са складове. Със сигурност не доставя до адреса на Габко, Габиели и КД Шопинг /които са на същия адрес като на Габиели/.

# 379
  • София
Саейтът отдавна не доставя до адреси, които са складове. Със сигурност не доставя до адреса на Габко, Габиели и КД Шопинг /които са на същия адрес като на Габиели/.
Моята пратка до ggbg е изпратена.

# 380
в последния месец имам две получени поръчки то адреса на ggbg

# 381
  • Sofia
   За уточнение към последните 2 поста – адресът на GGBG е един от малкото, които не се водят "индустриални" ("Access Self Storage"). Peace

# 382
Здравейте, ще пускам поръчка към сайта за първи път
мисля да я пусна до БГ директно, излиза ми 7 паунда
Някой може ли да сподели код за отстъпка bouquet

# 383
При поръчка над 75 £ е безплатна доставката до България.
Наистина ли?! Това е много добре.

# 384
  • у нас
Тъкмо си избрах парфюм от ФД и погледнах темата. Исках да го пратя до Габиели, но виждам, че пише, че не пращат до там, а в сайта им стои линк към този магазин  Rolling Eyes

# 385
  • Пловдив
Миналия месец поръчах парфюм до адреса на Габиели. Нямаше проблем.
Условието е да се плати директно с карта, а не с пейпал.

# 386
  • у нас
Миналия месец поръчах парфюм до адреса на Габиели. Нямаше проблем.
Условието е да се плати директно с карта, а не с пейпал.

Да, и аз пуснах запитване до Габиели и казаха, че няма проблем. Това за картата не го знаех. Ivs  bouquet

# 387
Има ли някакъв код за намаление в момента?  Rolling Eyes
5% или10% ? Някой знае ли?

Май вече няма безплатна доставка до България?  Thinking Tired

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 15:41 от jazzzzy

# 388
Мнения за тези парфюми:
http://www.fragrancedirect.co.uk/laurelle-parfums-2-les-couleurs … elling-fragrances

Трайни ли са, имитации на някои ли са?

# 389
  • София
Мнения за тези парфюми:
http://www.fragrancedirect.co.uk/laurelle-parfums-2-les-couleurs … elling-fragrances

Трайни ли са, имитации на някои ли са?
Писали сме за Laurelle. Много ефектни опаковки, но като парфюми не блестят с нищо. Не трайни аромати, наподобяващи на някой известни марки. Но все пак не бих казала, че са имитации. Подходящи са за ефектни подаръци. Не са лоши като аромати, леки, но както казах не са трайни. Този конкретно не съм го пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт