Fragrancedirect.co.uk- 21!

• 115 263
  • 509
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
   Абсолютно всички парфюми, които съм поръчвала от сайта до момента, са си били с целофан. Peace

# 91
# 92
А има ли активен код -10% PAYPAL10 при мен не работи.

# 93
  • София
А има ли активен код -10% PAYPAL10 при мен не работи.

Free Delivery on Orders Over £20 at Fragrance Direct  Expires 8th December 2014, - Manic

За момента не намирам друг интересен.

# 94
Момичета, кога според вас трябва да пристигне поръчка от 02.12? Във инфо за фактурата ми излиза Tracking #: BCP141202779241  обаче аз не мога да го проследя. Кой е доставчика според вас?

# 95
  • София
Момичета, имам нужда от помощ. Моят казус е следния, бях поръчала 3 парфюма на 01.12, получих съобщение от клон-пощата и отидох да си взема пратката на 13.12, стори ми се много лека. Отворих и вътре беше само 1 парфюм, но  на фактурата бяха записани и отметнати и трите. Писах на fragrancedirect и ми казаха, че и трите са били изпратени в един пакет. Какво да правя? Още направи ми впечатление, че пакета е изпратен от Словения и освен това на етикета пишеше 1012г., беше зачеркнато и след това на ръка изписано с химикал- 0, 445. Дали ще ми пратят отново парфюмите? И дали проблема е в нашите пощенски услуги, Само да вметна, че не изглеждаше пакета да е бил отварян, но знае ли човек.

# 96
  • Sofia
Момичета, имам нужда от помощ. Моят казус е следния, бях поръчала 3 парфюма на 01.12, получих съобщение от клон-пощата и отидох да си взема пратката на 13.12, стори ми се много лека. Отворих и вътре беше само 1 парфюм, но  на фактурата бяха записани и отметнати и трите. Писах на fragrancedirect и ми казаха, че и трите са били изпратени в един пакет. Какво да правя? Още направи ми впечатление, че пакета е изпратен от Словения и освен това на етикета пишеше 1012г., беше зачеркнато и след това на ръка изписано с химикал- 0, 445. Дали ще ми пратят отново парфюмите? И дали проблема е в нашите пощенски услуги, Само да вметна, че не изглеждаше пакета да е бил отварян, но знае ли човек.

Ох, много неприятен казус. Confused Първо, пиши на сайта, че от поръчката ти са липсвали двата парфюма и искай или да ти ги пратят отново, или да си получиш парите обратно. Ако откажат или си правят оглушки, повдигни диспут в PayPal (надявам се, че си платила именно с него, а не директно с картата си). И в предишните теми имаше момичета, които се оплакваха, че поръчките им идват от други държави, различни от UK... Това е само една от няколкото причини, поради които поръчвам само до английския адрес на някой превозвач и никога директно до Б-я. Peace

# 97
  • София
Да, Black Cat 13, мъжът ми плати с paypal. Но тъй като не го ползвам не знам как да повдигна диспут, сега ще се заровя там , за да разуча:)) Много се надявам проблема да се реши, иначе е много нечестно. А ако постна нещо на стената им във фейсбук?

# 98
  • Sofia
А ако постна нещо на стената им във фейсбук?

Защо конкретно там? Simple Smile Най-сериозна ми изглежда кореспонденцията чрез e-mail, в който ще можеш да цитираш номера на поръчката си и да опишеш подробно ситуацията. Във Фейсбук не вярвам да ти обърнат особено внимание.

# 99
Имам същия казус, поръчах парфюм, към който имаше безплатен подарък - сак. Пристигна само сака преди няколко дни, просто ми прилоша. Отново през словенски пощи, грамажа реалния е задраскан с черен маркер, и написан друг на ръка. Сега ще видя как да действам. ooooh!

# 100
  • София
Аз след няколко писма, днес ми върнаха парите за останалите артикули, но пък малко голяма ми идва доставката до БГ само за 1 артикул. А и не зна дали е от парфюма, но много нетраен, до 1 4ас и вече не го усещам. Май ще се насоча към feelunique (пратката ми пристигна за 1 седмица, безплатно и всичко е ОК).

# 101
Здравейте!
Търся си крем за лице. На почти 29 съм, за смесен тип кожа, в момента със сухи участъци, искам да има фактор.

# 102
  • Пловдив
Никакъв код не намирам - само този за БД над 40, ама не мога да ги докарам до толкова с тези дребосъци  Embarassed
От онези с числата нищо ли не работи вече  Praynig

# 103
  • Русе
Пробвай 229 или 290, 5%, снощи пусках

# 104
  • Пловдив
Момичета, някой поръчвал ли е скоро лакове от сайта. Харесала съм някои неща, но се притеснявам да не пристигнат изсъхнали. Имаше преди подобни оплаквания Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт