Fragrancedirect.co.uk- 21!

• 115 402
  • 509
  •   1
Отговори
# 210
За всички продукти, които си поръчала в една доставка.

# 211
  • Пловдив
Момичета, за първи път поръчвам от този сайт. Поръчах преди да видя темата. Направих поръчка до адрес на Кдшопинг, новият им адрес е  "self storage" , но като проследих пратката , ми дава че е доставена на адреса. Мислите ли, че може да има някакъв проблем, понеже чета, че не доставяли на  self storage?
Благодаря!

# 212
Здравейте!
Пиша тук , защото не мога в най- *Нова тема*-незнайно защо?
Бихте ли ми казали какъв метод на доставка да избера    Европа или Европа Express?
Благодаря предварително!

# 213
  • Русе
Здравейте, да се оплача от сайта!Преди 2 мес направих поръчка до превозвач- след една седмица ми писаха,че не могат да изпратят поръчката- върнаха пари. Преди 3 седмици поръчах до БГ , чаках, чаках и им писах да проверят пакета къде е, защото още го няма. След часове ми изпращат меил,че връщат парите ,защото пратката се е върнала при тях. Е, мисля ,че това е дискриминация!

# 214
  • pomorie
Днес получих Pierre Cardin Legend, ролон адидас -за мъжо,Benetton Let's Love,Nuxe Nuxellence Jeunesse revitaliserende fluid-за майка и Arganic oil of Morocco шампоан на Natural world + arganic oil hair treatment-за мен.Доволна съм,има ли някой ползвал последното-без измиване е,нали?

# 215
Здравейте!
Някой правил ли е скоро поръчка от сайта и как платихте?
На мен току-що ми канселираха една... поръчах до БГ и платих с Пей пал... newsm78
Някакви идеи имате ли? Единственото, което ми хрумва е, че billing адреса ми беше  английски.., а доставката беше до България newsm78

# 216
Здравейте!
Бихте ли ми казали какъв метод на доставка да избера до България,    Европа или Европа Express?
Благодаря предварително!

# 217
До кои пловдивски превозвачи минават поръчките от сайта? До Габиели отказват, вече няколко пъти пробвам.

# 218
До кои пловдивски превозвачи минават поръчките от сайта? До Габиели отказват, вече няколко пъти пробвам.

KD Shopping

# 219
Много замряла темата нещо...  Confused

В момента има продукти на NUXE на доста добри цени. Някой получил ли е?

А код да сте ползвали успешно скоро?

Редактирам се:  Код 290 за -5%  работи

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 22:34 от @steraki

# 220
Здравейте,
чакам поръчка от 12.10.15г., проверявам в пощата по адрес, но нищо няма все още!  Бихте ли споделили дали има възможност да я получа с куриер, а не по пощата? Някой получавал ли е от куриер и коя фирма?
Дано скоро да си получа пратката  Praynig

# 221
Здравейте,
чакам поръчка от 12.10.15г., проверявам в пощата по адрес, но нищо няма все още!  Бихте ли споделили дали има възможност да я получа с куриер, а не по пощата? Някой получавал ли е от куриер и коя фирма?
Дано скоро да си получа пратката  Praynig
Моите идват със Спиди, пращат ми смс на предния ден да очаквам пратка.

# 222
  • Русе
Момичета, кога доставката до България е станала 13 п newsm78

# 223
Момичета, кога доставката до България е станала 13 п newsm78
Това е експресната,отбележи другата и ще стане 7.

# 224
  • Пловдив
Много съм разочарована от обратната връзка със сайта.
Миналата седмица получих пратка със Спиди от тях - в кашон, който беше целият разкъсан, мокър и всичко вътре стабилно полято с разтекъл се шампоан...
Половината неща вътре бяха за подаръци, а опаковките им са повредени...
Писах им 2 пъти и нито думичка отговор  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт