Fragrancedirect.co.uk- 21!

• 115 388
  • 509
  •   1
Отговори
# 195
  • гр. София
Аз ползвах GGBG и нямах проблем.  Peace

# 196
Здравейте , сайта ми предлага възстановяване на 15 лири при следващо пазаруване. Това реално ли е ?

# 197
  • гр. София
Здравейте , сайта ми предлага възстановяване на 15 лири при следващо пазаруване. Това реално ли е ?

Ами не знам ....И на мен ми предлагаше, даже сега тия 15 лири са ми в сметката, но не знам дали трябва да ги ползвам само при покупка от FD или може и от друг сайт?  newsm78

# 198

Ами не знам ....И на мен ми предлагаше, даже сега тия 15 лири са ми в сметката, но не знам дали трябва да ги ползвам само при покупка от FD или може и от друг сайт?  newsm78

Проверете дали не сте си направили абонамент и да ви удържат всеки месец по 10-15 лири за него! Спортсдирект така дава 10 лири след поръчка, но хората масово не четяха условията и давайки данни на карта да ги преведат и съгласявайки се с условията, изоряха с няколко членски вноски, докато се усетят.

# 199
Благодаря, май няма да се възползвам.

# 200
  • гр. София

Проверете дали не сте си направили абонамент и да ви удържат всеки месец по 10-15 лири за него! Спортсдирект така дава 10 лири след поръчка, но хората масово не четяха условията и давайки данни на карта да ги преведат и съгласявайки се с условията, изоряха с няколко членски вноски, докато се усетят.

Досега нямам дръпнати пари за такова нещо - абонамент......А вече минаха няколко месеца.  Интересното е, че не съм потвърждавала, че ги искам тия 15 лири и не съм давала сметка, но в един момент се появиха....  Thinking

# 201
Кои кодове  за отстъпка ползвате  ?

bouquet Hug

# 202
  • София
5% VC8639F49NB
10% off New Customer Orders at Fragrance Direct   VCC63A284BU  Expires 28th June 2015
Free Delivery on Orders Over £40 at Fragrance Direct   FREEDEL40

# 203
5% VC8639F49NB
10% off New Customer Orders at Fragrance Direct   VCC63A284BU  Expires 28th June 2015
Free Delivery on Orders Over £40 at Fragrance Direct   FREEDEL40

Ползвах първият . Благодаря !  Hug  bouquet Hug

# 204
15% off Orders Over £40
VCE63HHZFQC
Expires in 4 days

5% off Orders at Fragrance Direct
VCD6326R9ZN
Expires 31st July 2015

bouquet

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 18:32 от jazzzzy

# 205
Здравейте, в линка по-долу има актуални и действащи кодове за отстъпка за fragrancedirect.co.uk

http://www.vouchercodes.co.uk/fragrancedirect.co.uk

Току-що се възползвах от 15% отстъпка за поръчката си.

Искам само да попитам директната доставка до България може ли да се проследява? Също така пратката по Български пощи ли да я очаквам да пристигне или с куриер?
fragrancedirect.co.uk предполагам, че използват услугите на Royal Mail за доставка на пратките до България, като съответно от своя страна Royal Mail използват услугите на Български пощи или на GLS (Интерлогистика)?

Надявам се да можете да ми отговорите. Предварително благодаря Simple Smile.

# 206
Моля ви за новите кодове  за отстъпка ? Hug
Благодаря предварително!

# 207
  • Стара Загора
Здравейте, тъй като ми предстои 1-то пазаруване от сайта имам няколко въпроса: Колко е мин. сума, за да не ми спират пратката на митница? Иии в тази мин. сума включва ли се и доставката до БГ, която е £6.99? И последен въпрос - откъде се взимат тези кодчета за отстъпки? Много ще съм ви благодарна ако ми отговорите!

# 208
  • на 90 км от морето
Пратките идват от Европа, така че не минават през митница. Кодчетата за отстъпки обикновено ги намираме в сайтовете за отстъпки или някоя добра душа ги поства в темата.  Peace
Напр. http://www.vouchercodes.co.uk/fragrancedirect.co.uk
http://couponfollow.com/site/fragrancedirect.co.uk
http://www.hotukdeals.com/vouchers/fragrancedirect.co.uk

Аз най-често ги търся чрез Гугъл и избирам къде има най-изгодни кодове  Peace

# 209
  • Стара Загора
Ясно. благодаря! А таксата за доставка (£6.99) само за един продукт ли е или плащам нея, за колкото продукти искам да взема?

Общи условия

Активация на акаунт