Fragrancedirect.co.uk- 21!

• 115 389
  • 509
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Пуснах поръчка на 1 .04 с доставка директно до тук. Първо от Англия е пътувала до Германия( не знам как ), от Германия до България с куриерска фирма DPD (с проследяващ номер,за който не знаех въобще) и накрая DPD предават пратката на Спиди и те преди малко ми я донесоха до офиса.
Това е за информация на тези ,които ще поръчват без посредник.

# 181
Здравейте,
Получих пратка с протокол за щети, имам и сериозни липси. От сайта дума не издумват за щетите, явно не поемат отговорност като са настъпили по време на транспорта, а за липсите твърдят, че има втори пакет.
Въпросът ми е получавали ли сте пратка разделена на две? В потвърдителния мейл за експедиция на всеки артикул отстрани има тракинг и е един и същ навсякъде, т.е. няма логика да има втори кашон. Освен това на самия кашон на етикета пише 1/1, а от Фрагранса твърдят, че на кашона с маркер пишело 1/2 и 2/2 (there is usually a 1/2 or a 2/2 in marker pen on the box and not on the label).

# 182
  • На черешатааа
Има ли някакви кодове за отстъпка мацки?

# 183
  • София
Изтегли си кодче за 10% отстъпка, за поръчка над 40£ валидни до 17-ти май от ТУК

# 184
  • На черешатааа
Изтегли си кодче за 10% отстъпка, за поръчка над 40£ валидни до 17-ти май от ТУК
Hug

# 185
  • София
Привет! Чакам пратка от 29.04. и още я няма. Чудя се да пиша ли на ФД или да чакам още. Притеснявам се сериозно. Търсих я в пощата, но я нямало.

Има ли утвърдена процедура за такива случаи през сайта?

Pls, help!

# 186
Точно преди седмица получих поръчка от 18-ти, така че има шанс да пристигне.  Peace

# 187
Момичета, аз искам нещо да попитам, питали ли сте се защо цените на продуктите в този сайт са значително по-евтини в сравнение с други английски сайтове? Направи ми впечатление конкретно за козметиката на Skin Docotrs, разликата е наистина значителна, както и за други неща. Притеснява ме дали не са добре направени ментаци. Мен лично ме интересува бялата козметика за лице.

# 188
  • София-Лагера
Ментаци са,не поръчвай Mr. Green

# 189
Голяма забава  Mr. Green
То вече 21-ва тема се обсъжда, пък никой не се оплака, че е попаднал на "ментак", направо си е за притеснение, ами не   Wink

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 23:07 от Sunny17

# 190
Аз получих възпаление от околоочен крем, купен от сайта. Сигурна съм, че е от него, защото се оправих след мазане с Гентамицин, след което изчаках близо 2 седмици и на второто намазване с крема, отново започна сърбеж, парене и подсичане на кожата под окото. Няма как да е от друго. Никога не съм имала проблеми с козметика, дори в студентските си години съм си позволявала да ползвам след изтичане на срока на годност и не е имало проблем. Но има първи път...

# 191
  • гр. София
Аз съм поръчвала козметика и нямам оплаквания. Дори в момента я ползвам.  Peace

# 192
Имате ли някаква представа защо отказват поръчки чрез Габко? Всъщност аз поръчах вече, тъй като само там имам регистрация. Платих с карта и засега поръчката ми е приета, да видим. Но ми е много странно какво означава "компрометирани адреси" при 100% предплащане на стоката.

# 193
Напоследък отказват поръчки с адрес за получаване self storage т.е. складови бази, индустриални адреси. Такива са на повечето превозвачи. Аз по принцип ползвам Габиели, но специално за поръчки от този сайт давам адрес на КД шопинг.

# 194
Какво поръчвате напоследък,мен нищо не ме грабва? И това с превозвачите е дразнещо..

Общи условия

Активация на акаунт