Fragrancedirect.co.uk- 21!

• 115 337
  • 509
  •   1
Отговори
# 300
Напълнила съм си кошницата, но чакам превод по картата. Нали не е проблем да си стоят нещата в кошницата, без да се плащат? newsm78
Вие превозвачи ли ползвате, или пряката доставка до БГ?
дп БГ и си идват без проблем до врата ,безплатно над колко там лири си пишеше с експресната поща 10 ина дни

# 301
Да. Преди съм нямала проблеми със сайта.

За съжаление, сега прочетох, момичетата назад се оплакват от същото - постоянно пристигат скъсани кашони, с разтекли се шампоани и т.н. Явно затова е замряла темата.
Моля, пишете ми на лични или тук, откъде поръчвате козметика и парфюми, ако фрагрансдирект не е удачен вариант вече.  Peace
удачен си е ..сано някой евтинджоси по 1-2 паунд/а се разтичат  ..иначе няма проблем/и то не винаги се разтичат

# 302
Аз поръчвам от Ензо.Бях редовен клиент на Фраганса,но след отказа да изпращат на англ.адрес се отказах.
Последния път си поръчах от Сепфора Италия.
Взех тази палитра и няколко гланца.
http://www.sephora.it/Make-up/Palette-e-Cofanetti/Occhi/Palette- … ta-Medium/P600012
тая палитра си я купи от тук от мола една приятелка и ми изглеждаше много евтина ..като цяло ,въпреки че не е като цена кой знае колко ..но хорат се лъжат по многото цветове ...

# 303
Момичета, знаете ли процедурата по връщане на козметика и парфюми? Дадоха ми само адреса и казаха да изпратя пакета на адреса им "1st class" пратка, но това как да го кажа на български, за да ме разберат нашите пощальонки? Ще се радвам, някоя от вас, която е имала успешно връщане, да обясни как става и горе долу колко излиза за 1.3 кг - трябва ли нещо да се попълва за пред митницата, формуляр за запалима стока (парфюм) и т.н., и дават ли tracking number? Номера на поръчката трябва ли някъде да е написан и някъде отвън на пакета да пише Retour? Не ми обясниха от сайта, явно служителката им не беше много компетентна

Мерси предварително. Получих всичко мокро и подгизнало и искам да ги върна.
  пиши им ,,дайте точен адрес за връщане ..на имейла ..носиш  в пощата  пращаш..не пишеш стойност и получаваш номер следене снимай им го ..и чакай да ти възстановят ...те си имат застарховки за течовете с фирмите за превоз

# 304
Има ли в момента активни кодове???Темата нещо е замряла Sad

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 14:35 от preci

# 305
  • София-Лагера
Kакво означава ''изглежда много евтина''?
Взимам я за собствена употреба ,ползвала съм и скъпи и евтини сенки.
Цветовете са страхотни ,а за 10 евро е направо прекрасна.

Получих си поръчката оттук.
Любим-http://www.fragrancedirect.co.uk/sunkissed/sunkissed-glimmer-compact-dark-195g/invt/0047848
http://www.fragrancedirect.co.uk/sunkissed/sunkissed-jumbo-bronz … arls/invt/0045227
за подарък-http://www.fragrancedirect.co.uk/chopard/chopard-happy-spirit-bouquet-damour-edp-spray-75ml/invt/0056646
и тези гланцове много харесвам -http://www.fragrancedirect.co.uk/manhattan/manhattan-colour-loop-lip-gloss/invt/0048971 от всички цветове.

# 306
  • на брега
Здравейте, момичета!
Имам един въпрос за шипната днес от сайта директно до Бг поръчка, с експресната доставка.
След колко време да я очаквам и с кой куриер пристига?
Благодаря.  bouquet

# 307
Здравейте, момичета!
Имам един въпрос за шипната днес от сайта директно до Бг поръчка, с експресната доставка.
След колко време да я очаквам и с кой куриер пристига?
Благодаря.  bouquet
След около 7-10 дни, със Спиди!

# 308
  • на брега
mimi_lazarovabouquet

# 309
Да ви споделя какво се случи с последната ми поръчка... Отново разлят шампоан, мазало и повреди. Имах и липса. По-малко от 24 часа от писмото им и приложените снимки + протокола от DPD, имах мейл с извинения и още един, че ми изпращат отново проблемните стоки.  Heart Eyes Сега си ги чакам.

# 310
Някой платил успешно с Пейпал днес?  Rolling Eyes
Постоянно ми изписва WE COULD NOT TAKE YOUR PAYMENT USING PAYPAL, PLEASE TRY AGAIN OR USE A DIFFERENT PAYMENT METHOD.
Самия сайт не ме допуска до Пейпал, проблемът не е в мен. Чистих кеш, сменях браузъри- не иска. Sad

# 311
  • Стара Загора
Нужно ли е да ползвам превозвач, за да получа парфюм от сайта?

# 312
  • Sofia
Нужно ли е да ползвам превозвач, за да получа парфюм от сайта?

Не.

# 313
Да ви споделя какво се случи с последната ми поръчка... Отново разлят шампоан, мазало и повреди. Имах и липса. По-малко от 24 часа от писмото им и приложените снимки + протокола от DPD, имах мейл с извинения и още един, че ми изпращат отново проблемните стоки.  Heart Eyes Сега си ги чакам.
Здравейте!
От 3 парфюма, получих един счупен.
Какъв е "протокола от DPD"? Това куриери ли са? На мен ми бяха доставени със спиди и пратих снимка на техния протокол, но е на БГ :/
За колко време ви отговориха?
Сега върнах назад темата и видях, че до Бг граница пътуват с DPD, след това ги поемат Спиди.
Щом няма протокол от DPD, явно вината за счупването в на Спиди. Аз обаче приех вече пратката. От друга страна, никъде не е отбелязано, че пратката е чуплива, няма и застраховка според куриера. Но той ми състави протокол за повредена стока. А сега накъде?
Много моля за помощ, не е никак евтин парфюмът Sad

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 16:36 от _Рея_

# 314
Момичета има ли код за отстъпка в момента?  Mr. Green
Има ли някой превозвач, чийто адрес не  е проблем за Fragrancedirect?
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт