Fragrancedirect.co.uk- 21!

• 115 324
  • 509
  •   1
Отговори
# 315

_Рея_  аз докато вляза да видя въпроса, вероятно вече си получила паричките си обратно. Simple Smile
Точно същия протокол е. Сканирам го и го изпращам на Фрагранса. Връщат 100% или изпращат отново повредените стоки за тяхна сметка. Много са коректни.

# 316
  • София
Момичета има ли код за отстъпка в момента?  Mr. Green
Има ли някой превозвач, чийто адрес не  е проблем за Fragrancedirect?
 bouquet

И аз с такова питане.. никой ли не е поръчвал скоро до посредник без да му бъде анулирана поръчката?  Rolling Eyes

# 317
  • Sofia
   До адреса на GGBG анулират ли ви поръчките?

# 318
  • София-Лагера
До Габко без проблем.

# 319
До Габко без проблем.
Скоро ли поръчва до Габко? На мен преди доста време ми анулираха 2 поръчки и оттогава не съм пробвала. Така ме беше яд за продуктите!

# 320
Прецедент! Получих поръчка без разливания и повреди.  Laughing Може би защото нямаше поръчани шампоани.  Party

# 321

_Рея_  аз докато вляза да видя въпроса, вероятно вече си получила паричките си обратно. Simple Smile
Точно същия протокол е. Сканирам го и го изпращам на Фрагранса. Връщат 100% или изпращат отново повредените стоки за тяхна сметка. Много са коректни.

Благодаря, все пак Simple Smile
На мен явно ми трябваше отдушник, а и написаното вече от вас ме ориентиеа добре. След като писах тук, успокоих се, писах в чата на фрагранс, обещаха да изпратят парфюм (което беше моето желание) и нямаше и половин час след това, получих мейл, че имам поръчка с експресна доставка. Днес звънях на спиди, утре ще имам доставка Simple Smile
Дано е здрава!!!
Наистина много коректни!

# 322
  • София-Лагера
До Габко без проблем.
Скоро ли поръчва до Габко? На мен преди доста време ми анулираха 2 поръчки и оттогава не съм пробвала. Така ме беше яд за продуктите!
Преди два месеца.

# 323
Ееее, супер развръзка!  Hug

Малко не е по темата, но да споделя, че имам две излишни парфюмчета на Милтън Лойд. Не са моя аромат. Ако някой има интерес, може да ми пише съобщение.

http://www.fragrancedirect.co.uk/milton-lloyd/milton-lloyd-summe … 50ml/invt/0041882

http://www.fragrancedirect.co.uk/milton-lloyd/milton-lloyd-dna-p … 55ml/invt/0041883

Ето преведени описанията на ароматите:

Milton Lloyd Summer Flowers Parfum de Toilette Spray за жени е цветен и пикантен парфюм с връхни нотки на виолетка, мандарина и пипер, сляти със сърцевина от момина сълза и люляк, върху гладка основа от мускус и кедър. Стилен и изискан аромат! 50ml

Milton Lloyd DNA Parfum de Toilette за жени е свеж и цветен парфюм, с връхни нотки на горчив портокал и сладък портокал, смесени със сърцевина от жасмин самбак и джинджифил. 55ml

# 324
  • София
А с какво плати до адреса на Габко, директно с карта ли? Чудя се дали да не пробвам до Габиели  newsm78

# 325
  • София-Лагера
С карта.

# 326
Привет от мен от доста време не съм поръчвала от Фрагранса и днес напълних кошницата  Laughing. но не ми приема нито един код за намаление, поръчвам до БГ адрес. Др вс има ли безплатна доставка до БГ и над каква сума , код ?
Благодаря ви

# 327
  • Варна
Привет от мен от доста време не съм поръчвала от Фрагранса и днес напълних кошницата  Laughing. но не ми приема нито един код за намаление, поръчвам до БГ адрес. Др вс има ли безплатна доставка до БГ и над каква сума , код ?
Благодаря ви

Здравей, поръчвам често до БГ, има БД мисля над 70 паунда. Изчаквам съобщение на мейла за flash sale - 10% за определено време обикновено няколко часа през определен ден. Пратката пристига със Спиди за 4-5 дни.

# 328
Благодаря ви

Здравей, поръчвам често до БГ, има БД мисля над 70 паунда. Изчаквам съобщение на мейла за flash sale - 10% за определено време обикновено няколко часа през определен ден. Пратката пристига със Спиди за 4-5 дни.

Благодаря ти за бързият отг. а код за БД от къде мога да го намеря? Поръчката ми е над 70 паунда

# 329
Като поръчвате /аз не съм скоро/ пращат ли ви парфюмите на митница за ДДС? Защото от 1 юли има такъв регламент и всички парфюми са облагат с ДДС, че и такса за митническо представителство, пощенски услуги, и прочее. Няма значение че доставката е от ЕС.

Общи условия

Активация на акаунт