Fragrancedirect.co.uk- 21!

• 115 296
  • 509
  •   1
Отговори
# 345
Как мога да премахна кода Free Delivery over £20, постоянно ми излиза по подразбиране въведен. Пробвах няколко пъти да изпразвам кошницата, както беше написано тук, но не изчезва.

# 346
Явно просто не е хващал кодът за пей пал.

А в момента ми дава два кода едновременно - за минус 5% и по 5 лири отстъпка за блек фрайдей на определени парфюми!

# 347
Тази седмица всеки ден има нова промоция! Вчера пуснах поръчка с 4 парфюма, за всеки от тях имаше по 5 паунда отстъпка, отделно се хвана и код минус 5%. Обикновено ги купувам по летищата за около 50 евро, сега ми излязоха по около 38, с безплатна доставка. Днес промоцията е минус 10% за избрани артикули, но хваща и код 290 за -5%, така че общо става 15% отстъпка. Тръпна в очакване с какво предстои да ни изненадат, мени се всеки ден и асортимента на продуктите, за които са валидни отстъпките Simple Smile

# 348
А днес дава да си изберем подарък сред определени артикули. Сложих един сак от 10 лири за проба и ми направи впечатление, че сумата му се сторнира накрая, но пък участва в тия 75 лири за безплатна доставка. Т.е. още 65 лири и можем да се възползваме от БД до БГ. Жалко, че понеделник си получих поръчка, за която ползвах само 5% намаление, но няма как... Няма какво да поръчвам сега.

# 349
А днес дава да си изберем подарък сред определени артикули. Сложих един сак от 10 лири за проба и ми направи впечатление, че сумата му се сторнира накрая, но пък участва в тия 75 лири за безплатна доставка. Т.е. още 65 лири и можем да се възползваме от БД до БГ. Жалко, че понеделник си получих поръчка, за която ползвах само 5% намаление, но няма как... Няма какво да поръчвам сега.
А може ли да напишете кодчето?

# 350
Пишеше го на сайта и беше до тази сутрин. Днешната промоция е друга.

# 351
  • близо до морето
Здравейте, направих поръчка от сайта, след като я платих ми изписа, че искат да ми дадат някакъв ваучер ( The £16.87 cash back voucher is the first reward Complete Savings will send to you!
    You can claim this £16.87 cash back voucher on your next purchase with Fragrance Direct made in the next 3 months. There is NO MINIMUM spend.
    The Complete Savings £16.87 cash back voucher can be combined with other Fragrance Direct offers.)
Някой да се е възползвал от това?

# 352
Здравейте, направих поръчка от сайта, след като я платих ми изписа, че искат да ми дадат някакъв ваучер ( The £16.87 cash back voucher is the first reward Complete Savings will send to you!
    You can claim this £16.87 cash back voucher on your next purchase with Fragrance Direct made in the next 3 months. There is NO MINIMUM spend.
    The Complete Savings £16.87 cash back voucher can be combined with other Fragrance Direct offers.)
Някой да се е възползвал от това?

Taкаааа, изчаках с отговора си, за да направя своята поръчка и цитирам дребния шрифт с точност, който ви е убегнал, а именно:

By clicking above, you can claim your reward
with our preferred partner programme.
Offer subject to payment terms.

Става дума за членство, при което ви удържат такса и естествено, нас не ни устройва подобно положение. Ще изискат данните на картата ви и автоматично ще дърпат парички за членски внос всеки месец или годишно. Вероятно ще получите тези пари (и на мен всеки път ми дава същата сума от 16,87), но ще ви вземат повече.

# 353
  • близо до морето
Благодаря! Сега го разгледах по обстойно, видях, че искат да удържат 15 паунда, само не обърнах внимание дали е на месец или нещо друго.

# 354
И аз го загледах това, пише, че първия месец не удържат такса, но при въвеждането в гугъл търсачката ми излезе подсказка-продължение на търсенето - как да се откажем от  Complete Savings, освен това зачетох разни отзиви, че си правели оглушки при отказ от членство, така че по-добре да не се рискува  Peace

# 355
Получих двете пратки от първите два дни, след това така и не видях нещо интересно или изгодно. Всичко е ок, нямам съмнения в оригиналността на парфюмите, опаковани бяха много добре и нямаше намачкани, разляни и др. щети.
Относно пратките: преди около месец също имах поръчка от сайта, тогава пристигнаха в пощата, а този път със Спиди. Това е добре, бях леко притеснена, че в пощата не ми поискаха лична карта, а ми предоставиха пратката само срещу съобщението! С куриер е по-сигурно, все пак това са платени предварително продукти, за не малко пари и е малко странно да ги дават само срещу бележка, която пускат в пощенската ти кутия.
Пропуснах да кажа, и двата пъти се класирах за безплатна доставка, така че нямам обяснение защо ги получих по различен начин.

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 22:02 от Nibiru22

# 356
За първи път пазарувам от този сайт и Ви моля  момичета да споделите за колко време идва поръчката.
Моята е тръгнала за БГ на 27 ноември, като отговаря на условията за БД експресна. Имам някакъв тракинг номер, който не знам , къде да проверя, нито пък знам как ще си получа поръчката.

# 357
За първи път пазарувам от този сайт и Ви моля  момичета да споделите за колко време идва поръчката.
Моята е тръгнала за БГ на 27 ноември, като отговаря на условията за БД експресна. Имам някакъв тракинг номер, който не знам , къде да проверя, нито пък знам как ще си получа поръчката.
Малко по-горе писах. Пристигат за около седмица. Последния път ги получих от Спиди. Преди месец - от пощата.

# 358
Моите идват точно седмица след получаването на тракинг. Ако е шипната вторник, идва следващия вторник. Ако е петък- следващия петък. Grinning

# 359
Какво поръчвате? Поне 2 години не намирам нищо,което да си заслужава доставката..

Общи условия

Активация на акаунт