Майки от "Гео Милев", "Редута" и "Слатина"

• 125 906
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
Местоположение: Жк.Христо Смирненски-бул.Шипченски проход между ул.Иван Димитров Куклата и ул.Асен Йорданов, ул.Асен Йорданов между бул.Шипченски проход и бул.ул.проф.Цветан Лазаров и ул.проф.Цветан Лазаров между ул.Асен Йорданов и ур.Кривина
Описание: Ремонт на уличен водопровод
Начало: 14 Октомври 2015, 11:30 ч.  Край: 14 Октомври 2015, 23:30 ч.

Местоположение: Жк.Гео Милев - ул. Хемус от ул. Светлоструй до ул. Елисавета Багряна и ул. Елисавета Багряна от ул. Хемус до ул.Постоянство, 168 ЦДГ
Описание: Подмяна на сградно водопроводно отклонение
Начало: 15 Октомври 2015, 10:00 ч.  Край: 15 Октомври 2015, 14:00 ч.

# 136
На 24.10.2015 г. /събота/ от 8,30 часа до 14,30 часа ще се събират опасни отпадъци от домакинствата (живак и живаксъдържащи уреди,лакове и бояджийски материали, домакински препарати, химикали, мастила и замърсени опаковки, лекарства с изтекъл срок на годност) на адрес: бул. „Шипченски проход” 67 за район „Слатина” и район „Подуяне”

# 137
  • София
В средата на Декември ще празнуваме първи рожден ден на детето.Някой може ли да предложи заведение, което да е горе долу около х.Плиска.Не точно до хотела, просто да не е много далеч от този район, защото живеем в Изток до гората.
Не ни трябва специален детски кът, децата ще са 3 или 4, като само едно ще е на 3 и половина, другите са бебета. Просто ми се иска да има кътче, където да сложа нещо меко и играчки.   Гостите ни ще бъдат 20-ина.
В самия Изток ще питам в две заведения, но не се сещам за особено много опции.

# 138
Ирайн, май няма такова място. Имаше една приятна кафе-сладкарница с детски кът-Джезве, ама я затвориха. Сещам се единствено за едно работещо местенце наблизо със стая-детски кът, но не знам колко ще ти хареса: http://detskirojdenden.com/

# 139
  • София
Аз не знам дали реално ми трябва детски кът. Ако дойдат всички деца, които бихме поканили ще са едно десетгодишно хлапе, едно на 3,5 и другите са бебета...с моето 3. Най-голямото момченце се съмнявам да иска да играе някъде, познавам го и евентуално само ще отбива атаките на тригодишния.
Евентуално някакво празно пространство, което да заградим и да се сложи нещо на пода.
Ох, и аз не знам...Тук из Изток има някакви, но сякаш не пасват.

# 140
  • София
Аз не знам дали реално ми трябва детски кът. Ако дойдат всички деца, които бихме поканили ще са едно десетгодишно хлапе, едно на 3,5 и другите са бебета...с моето 3. Най-голямото момченце се съмнявам да иска да играе някъде, познавам го и евентуално само ще отбива атаките на тригодишния.
Евентуално някакво празно пространство, което да заградим и да се сложи нещо на пода.
Ох, и аз не знам...Тук из Изток има някакви, но сякаш не пасват.

Може да разгледате La Pastaria - Софарма Тауърс , има малък детски кът http://www.lapastaria.net/bg/post/restaurants/sofarma-1

# 141
Здравейте, моля ви споделете, какви спортни занимания има в района за деца, моето е момче на 5 години. Знам за карате в базата на Академик. Ако знаете други моля споделете.
И другото е за английския. Частни учители, занимални с английски или уроци за деца на тази възраст?
Някой има ли отзиви от обучението в Хелен Дорон и знаете ли какви са им цените?

# 142
  • Berlin
И аз се интересувам, най-вече от спорт, танци, движение да има. Simple Smile

# 143
Здравейте, моля ви споделете, какви спортни занимания има в района за деца, моето е момче на 5 години. Знам за карате в базата на Академик. Ако знаете други моля споделете.
И другото е за английския. Частни учители, занимални с английски или уроци за деца на тази възраст?
Някой има ли отзиви от обучението в Хелен Дорон и знаете ли какви са им цените?

Ето тук има капоейра и айкидо за деца: http://www.zalata.eu/ Доволни сме от капоейрата Simple Smile.
Залата е до завод Електроника, широка и слънчева.

За английския в Хелен Дорон - цената зависи от нивото, но е около 800 лв. за учебна година (продължава почти до края на юни), един път в седмицата. Можеш да видиш в страницата им във фейсбук различните курсове, за цените трябва да се обадиш: https://www.facebook.com/HelenDoronGeoMilev Всичко е под формата на игра, синът ми казва, че му харесва.
Иначе знам, че за 5 годишни има и в Британика и в Адванс, но нямам отзиви.
Сетих се и за пумпал, танцово студио, гр-те са предимно с момиченца.
http://pum-spam218-/

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 09:49 от bubardini

# 144
Благодаря много, за Залата ми изглежда интересно. Гледам че имат занимания и на английски за деца, поне така пише, ще проверя.

# 145
Здравейте Simple Smile
Може ли да споделите мнения за педиатри в Слатина? Скоро ми предстои раждане, а още не съм избрала педиатър  Embarassed

# 146
По темата за педиатрите и аз да попитам - някой ходи ли при д-р Динка Ангелова на ул.Кривина и какви са отзивите за нея? Сегашната ни педиатърка ни е далеч и обмислям дали да не я сменя, макар че като цяло съм доволна от нея.

# 147
Здравейте и от мен.

# 148
  • пак там
Моят син от миналата година ходи на карате в клуб "Странджата" в Дескрим. Тогава беше 5-годишен. Доволна съм. Два пъти седмично от 19,00 часа за по един час.

В двора на ПЖИ има отбор по футбол, ежедневни тренировки, но не знам подробности - дете от групата в градината ходи там.

Танци миналата година имаше в читалището на Слатина - и народни, и латино, сега не зная дали има.

За д-р Ангелова. Добър диагностик, с много опит, но е малко по-смела в изписването на АБ, отколкото на мен ми се иска. Като цяло съм доволна. С изключение на работното време, което е отвратително - между 11 и 13 часа. Между другото, доколкото знам, тя скоро ще се пенсионира, но не съм го чула от нея, а от пациенти, затова не зная доколко е вярно.

# 149
Благодаря за инфото за д-р Ангелова. Май това за пенсионирането ще ме откаже окончателно. Отделно много ме притеснява ситуацията в чакалнята през зимата в студа - в едно тясно коридорче чакат клиентите на Цибалаб и болните пациенти на Николови и Ангелова. Ми то здрав да се завреш там в бацилите... Не че и в поликлиниките не е подобно положението, ама все е по-просторно.

Общи условия

Активация на акаунт