Майки от "Гео Милев", "Редута" и "Слатина"

• 125 911
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
  • пак там
Към момента на приемните часове на д-р Ангелова пациентите на д-р Николови са вече доста по-малко, на Цибалаб почти ги няма (освен в сряда, когато правят профили и до обяд е пълно), но пак си е неприятно. Обикновено между 12,00 и 13,00 часа са само деца чакащите за преглед.

Иначе Николови не отказват прием на дете в останалите часове, но все пак не са педиатри и подхождат доста предпазливо. Това, което никак не е за пренебрегване - никога не са ми отказвали направление, за нищо. Въпреки че рядко прибягвам до направления, защото обикновено нямам време да се разправям със здравна каса и си плащам на частно, но понякога е доста полезно.

# 151
Ние с мъжа сме пациенти на Николови,не ми беше хрумвало, но може някой път да заведем и малкия, ако се наложи (че неговата лекарка е на смени и е чак в поликлиниката под Плиска). Иначе и аз съм със същите впечатления от Николови.

# 152
Здравейте, можете ли да препоръчате личен лекар от 22ДКЦ? Не е необходимо да е педиатър. Имате ли представа дали приема нови пациенти? Моята лична лекарка почина (от 3та градска, но от 3г. живея в Гео Милев и препочитам ЛЛ да ми е по-близко). Важно ми е ако се наложи да не отказва направления - работим за бебче и ми се иска да се следя по здравна каса, както и при частен лекар (имам допълнително здравно осигуряване от фирмата ми). Благодаря Ви предварително.

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 15:28 от Kisses{P}

# 153
  • София
Тя и да отказва направления, при бременност не може. Трябва да ти даде за прегледи, за следене на бременност.
Аз и назад писах, че педиатърката ни е Христова, но при нея много се чака. Иначе е симпатична жената, но като казвам много се чака...Преди 2-3 седмици чаках 3-4 часа с болно бебе, за да свършат консултациите и да ни прегледа.
Свекърва ми е при някаква друга и я хвали, но и забравих името

# 154
При всички във 22 ДКЦ се чака ужасно много, но иначе никой педиатър няма право да отказва направления, тъй като за децата няма лимит на направленията

# 155
Здравейте, можете ли да препоръчате личен лекар от 22ДКЦ? Не е необходимо да е педиатър. Имате ли представа дали приема нови пациенти? Моята лична лекарка почина (от 3та градска, но от 3г. живея в Гео Милев и препочитам ЛЛ да ми е по-близко). Важно ми е ако се наложи да не отказва направления - работим за бебче и ми се иска да се следя по здравна каса, както и при частен лекар (имам допълнително здравно осигуряване от фирмата ми). Благодаря Ви предварително.
Ние сме при д-р Мария Георгиева. Рядко съм искала направления, но не ми е отказвала. Често се оплаква от здравната система, но като цяло съм доволна. Педиатър - Симеонка Цацова, добра е, но се чака много при нея. Предписва хомеопатични лекарства, когато може, което ми допада, иначе е малко серт що се отнася до консултации и не е от типа лекари, които ще ти щипят бузите на детето  Laughing

# 156
  • София
И аз съм при д-р Мария Георгиева. Нямам оплаквания, а голямото й предимство е, че при нея не се чака. Педиатърката на детето ми е д-р Виолета Христова. Там се чака с часове....
Не бих препоръчала д-р Цацова за педиатър на бебе. Изпрати съпруга ми да купи адаптирано мляко при домашното посещение след изписването ни от болницата. На консултацията на 20-тия ден беше груба и по никакъв начин не ми помогна. Ако я бях послушала, нямаше да си кърмя детето, което беше мой приоритет.

# 157
Ние бяхме при д-р Дишкова в 22ДКЦ, но след 2 месеца я смених. Чака се много, консултациите в поликлиниката са в една стая за всички доктори ( правили са ни консултация едновременно с още 3 бебета) и много не си дава много зор с прегледите. Сега сме при д-р Хаджидимитров в МЦ Слатина

# 158
И ние сме при д-р Дишкова (първо само детето, после и ние се преместихме). Чакането при нея е нищо в сравнение с чакането при колегите й. В началото и края на работното време често изобщо не чакам или чакам 1-2 човека пред мен. Ако има съмнения или при наличие на по-сериозни състояния праща при специалист, което за мен е достатъчно.

# 159
Моят син е при Цацова и както са писали преди мен, чака се ужасно много. В нейната смяна в съседния кабинет е Загорова (или Загорска) и ми е направило впечатление, че за нея винаги има доста по-малко чакащи. Не знам какъв й е случая, но винаги я виждам усмихната и се държи мило с пациентите си.

# 160
Благодаря Ви много  Hug Ще опитам да се запиша при д-р Георгиева. Дано приема нови пациенти.

# 161
Момичета, някой знае ли какво стана днес към 17.30-18h в Галакси? Изведнъж полиция изпразни целия търговски център. Бях на касата в Била, но касиерката беше лаконична, надявала се нищо сериозно да няма. Всички магазини затвориха. После отпред ММ видял доста патрулки и пожарна. Предполагам, че е било сигнал за бомба.

# 162
За всички заинтересовани:

Уважаеми клиенти,

На 24 ноември  2015 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на стоманен уличен водопровод по бул. „Никола Вапцаров“ район „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”:

от 9:00 до 21:00 часа
кв. „Лозенец“- бул. „Никола Йонков Вапцаров“ бл. 36, 37, 38
кв. „Лозенец“ – ул. „Трепетлика“ бл. 33
кв. „Лозенец“ –по  ул. „Беломорски проход“ от ул. „Трепетлика“ до ул. „Драгалевска“
бензиностанции „Еко“ и „Петрол“ –бул. „Никола Вапцаров“

от 9:00  до 17:00 часа
кв. „Изток“
кв. „Изгрев“
кв.“Гео Милев“
кв. „Редута“
кв. „Яворов“ – района между бул. „Цариградско шосе“, бул. „Шипченски проход“, бул. „Михай Еминеску“, ул. „Академик Людмил Стоянов“
зала „Универсиада“.

# 163
  • софия
Не знам до кога ще е така , но ние в Слатина(ПЖИ) сме без топла вода и парно от снощи към 21.00.

# 164
Не знам до кога ще е така , но ние в Слатина(ПЖИ) сме без топла вода и парно от снощи към 21.00.

Има авария. От www.toplo.bg - Новини

Съобщение 25.11.2015 г.

2015-11-25

„Топлофикация София” ЕАД уведомява своите клиенти, че поради авария на главен топе спряно топлоподаването в районите на :

- ж.к. „Дружба - 1” между бул. „Христофор Колумб”, бул. „Асен Йорданов”, бул. „Проф.Цветан Лазаров” .

- ж.к.”Христо Смирненски” между бул.”Шипченски проход”, бул.”Асен Йорданов”, бул.”Проф. Цветан Лазаров”,ул.”Боян Магесник”, ул.”Марко Бочар”,ул.”Околчица” и ул.”Слатинска”.

Незабавно е създадена необходимата организация и ще се работи до възстановяване на топлоснабдяването.

“Топлофикация София” ЕАД поднася извинения на засегнатите клиенти.

И ние попадаме, добре, че успях снощи да изкъпя детето, но аз по принцип се къпя по-късно и за мен вече нямаше топла вода.

Общи условия

Активация на акаунт