Любители на Котки Тема 89

• 37 831
  • 753
  •   2
Отговори
# 615
Доста отдавна не съм писала.Преди 3 дни загубихме нашата малка палавница.
Много е страшно да вземаш решение дали да прекратиш нечий живот, пък било то и за да не страда.
Hug Милата Маца!
От какво почина Маца? Sad

О, не, не е Маца. Маца е добре и мързелува. След Маца взехме още две писани. Най-малката, на годинка и малко. Много неща имам да кажа, много ми се е насъбрало, но още ми е трудно. После....

# 616
  • Варна
Извинявай, Дъждовно време.! Опях Маца без време. Embarassed
 Hug
Но не знаех за другите маци.

# 617
Не, няма нищо. Аз не съм и писала тука за мъничката. Така ми се е насъбрало за доктори, фондации, некадърност, безхаберие, пари..... да ми поотмине и ще ви разказвам.

# 618
  • au bout du monde
Да ви покажа снощната фотосесия Лео(Батман)  Simple Smile

Скрит текст:

# 619
  • София
Дъждовно време, съжалявам за мъничето!  Cry  Разписвай се по-често!     

Кали, дано антибиотиците подействат и Хеван оздравее скоро!  Hug

Сладък Батман!  Heart Eyes

# 620
Да, ще го заведе на доктор. Но мисля че ако има здравословен проблем то ще пишка не само върху спалнята, а и на други места.
Да, първото ми коте е и затова ви поисках съвет. Естествено, че казах на ветеринаря за този проблем. Той ми даде да пръскам с някакъв препарат.
Иначе котето редовно използва тоалетната си, която много бързо научи. Сега мислех че може да има някаква хитрина, защото колкото и да е сладко не става всяка вечер да се събуждаме напикани.

# 621
Имахме в началото инциденти с препишкване на спалнята, но го видях че го е страх да излиза в коридора и да ходи към банята. Нощем съм ставала по 2-3 пъти да го нося натам. Само като го чуех, че скача от рафта и аз скачах.

Браво на теб! Много съм впечатлена!

За Сиско стискам палци и много го мисля милия, а на Дъждовно време пращам прегръдки Hug

# 622
Здравейте, момичета! Hug Не съм писала от много време, но и двата лаптопа ми се развалиха, а и изпити ме налегнаха... Гледам, че повечето "стари муцуни" са тук, а и много нови са дошли  bouquet Моето скумрийче е добре- пораснала е, но си остава фина и нежна  Party Миналата седмица поръчахме коледния й подарък- 12 кг. Котешка храна  hahaha И понеже след 2 седмици е първият Адвент и тук по традиция се украсява елхата, да ви попитам- как я опазвате от котешки набези? Дали тези спрейове против котки вършат работа?  newsm78
Поздрав най- сърдечен
Патилана Гана   bouquet

# 623
  • София
елхата, да ви попитам- как я опазвате от котешки набези?

Слагаш само нечупливи и добре закрепени играчки и като бутне елхата, я вдигаш цялата.   Laughing

Покажи една снимка на стройната тигрица!  Wink
Скрит текст:
Може пък и Аша да се покаже като я види.  Laughing

# 624
джак, какво стана с котето?

мишелин бяхте ли вече на лекар?

# 625
  • au bout du monde
Лео започна да ръмжи на Миси Cry тя се опитва вече да се сближи с него,а той така й изръмжа,че тя се скри под леглото. Тъжно ми е да гледам как Миси отстъпва. Тя е толкова страхлива, та сега и този малкия да я плаши в дома й. Cry

# 626
silvia_b, тоалетната трябва да е винаги чиста на удобна за НЕГО място. Помисли какво се е променило, като е започнало да го прави и ще стигнеш до причината, ако не е здравословна. Също, коте забрави да го милваш ,когато то не иска, те сами идват да си търсят внимание когато решат. Ако за това би го изхвърлила, аз лично бих го оставяла да спи в банята ако е топла. Ако не е здравословен, силно вероятно е да е поведенчески проблем. Коте не се бие, това го запомни, помнят и са отмъстителни после. Ще цитирам Сизър Милан, макар да е по кучетата той :" Аз реабилитирам кучета и дресирам стопани." Ако не сте гледали и не знаете как се общува с коте, проблема не е в котето. Също ако не искаш да го гледаш му потърси друг дом , а не прост да го пуснеш на улицата. Трябва да ти е ясно, че с това му подписваш смъртна присъда и то не каква да е, а бавна и мъчителна, от глад, от студ и прочее. Веднъж отделено от майка му, която ако е роден навън ги учи да се пазят и да си намират храна, после пуснато на улицата не може нито едното, нито другото. Peace

# 627
  • До хладилника, който обичам
silvia_b, намери си епизоди на "Моята котка от Ада" (My cat from hell), върви по Анимал планет и може би има качени в Ютюб. Много неща ще ти се изяснят за гледане на котки и котешкото поведение.  Peace

# 628
Намерих на Джаксън Галакси епизод, точно за пишкането където нетраябва, но е без превод.

И още един клип:

# 629
  • Пловдив
МАлко данък

Напследък се по-рано се събужда, дори се случва към 5 сутринта, направо е кошмарно. Скучно ли и е, гладна ли е - слагам храна, изяжда я и пак почва с мяу-мяу. Виж като излизаме към училище с малкия, госпожицата се е намяукала и наяла и наиграла и си е легнала кротко в кревата. Калпазанка. Опитвам се да и давам по-късно следобед яденето, но до 6 часа трудно удържам на мяукането и, и най накрая и давам, с надеждата, колкото по-късно хапне вечерта, толкова по-късно да се събуди сутринта, но уви.

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 22:14 от mama mariana

Общи условия

Активация на акаунт