Дългото чакане след трансфер 32

• 54 042
  • 794
  •   2
Отговори
# 15
Бистра точно затова трябва да си направиш още днес теста  Naughty

# 16
Ами така ще направя..  Cry Благодаря ви за милите думи!

# 17
  • София
И аз съм от тези без абсолютно никакви симптоми. Гърдите имах чувството, че с всеки изминал ден се смаляват и омекват. Не можех да повярвам, че естрофемът, дуфастонът и утрогестанът не им се отразяват никак. Чак след 7 г.с. се уголемиха и уплътниха. 2-3 ден от ЗЕТ имах ПМС, спазми в корема. После нищо. Кървене, зацапване не съм имала. Явно всеки организъм, с или без хормони, реагира различно.
Бистре, на 12- ти ден тест ще си покаже всичко, няма какво да чакаш  Peace

# 18
Зьравейте момичета и благодаря за новата тема. Аз бих искала да разкажа как се случиха нещата при мен. Може да вдъхне кураж на някои.
Първи опит като по книга- само 10тина дни инцекции, 5 яйцеклетки, 3 се оплодиха а до 5ти ден остана само 1. След трансфера само броях часовете, търсих симптоми и почивах. Гледах нищо да не правя но така или иначе на 6/7 ден се появи едно кафяво зацапване което прерастна в цикъл още преди датата на теста. Дойде ми въпреки всички лекарства.
Втори опит- 1 месец противозачатъчни и още един месец инжекции. Ужастна работа и в крайна сметка само 2 яйцеклетки. Бях съсипана и вече отписах този опит. Така или иначе бяхме започнали, довършихме опита но този път след трансфера не съм се спряла. Отваряме магазин и имам толкова много напрежение, стрес и работа. Даже плочки сменях с майсторите Simple Smile единственото което забелязах е че почнах да ставам нощем по малка нужда, а при мен това никога не се е случвало. Мисълта ми е че изобщо нямах време да го мисля дали е станало или не. Симптоми и до днес нямам. Малко подути гърди, но нищо особено.
Другото което ми прави впечатление е че в БГ ви оставят да лежите след трансфер. Тук няма такова нещо- трансфер и чао. Всичко трае 5 мин и си тръгваш.даже веднага след трансфер отиваш до тоалетна.Явно лежането не играе голяма роля.
Стискам палци на всички момичета и само положителни тестове!

# 19
Записвам се и аз в темичката,защото другия месец ще си прибирам снежинките
  bouquet
Успех момичета!

# 20
Късмет желая на всички ви момичета  Hug Praynig Hug
Относно симптомите-не ги търсете.Вече съм в 24г.с. и досега не съм имала никакво напрежение в гърдите и почти никакви от бр. симптоми (да чукам на дърво )  Peace Всяка бременност е различна и не при всички има еднакви симптоми. Peace
Поръсвам с прашец и знам,че всички ще станем чудесни мами  babydust7 babydust7 babydust7

# 21
Здравейте, аз съм 9-ти ден след трансфер на 2 ембриона на трети ден. Почти нямам симптоми. Тази сутрин обаче почнах да ходя много често до WC и постоянно ми се ходи по малка нужда като при цистит, но без болките. Дали е нормално? Първи трансфер ми е и се притеснявам да не стане нещо. Може и да е от лекарствата. Иначе си почивам в нас, когато беше хубаво времето се разхождах навън. Гледам да съм спокойна, но от време на време ме налягат мрачни мисли. Продължавам да сънувам всяка вечер(преди това много рядко сънувах).

# 22
Здравейте,
И аз се записвам. 5ти ден след трансфер.
Това ми е второ инвитро а първото вече е на 2 г. и половина и ходи на ясла Heart Eyes
Сега пак нямам търпение да видя какво се е получило. Този път са двечки. Дали пък няма да напълним къщата с 3 дечица.

# 23
  • Навсякъде и Никъде
запис

# 24
Хоп и аз под прашеца,днес мие 6 ден.Стискам палци за всички чакащи момичета.

# 25
Хоп и аз тука Grinning
Много много положителни тестчета да има в тази тема Praynig Praynig Praynig
Аз ще се отчета в понеделник пък да видим  Praynig

# 26
  • Vratza
момичета записвам се и аз 4 ден след зет дано видим така желаните 2 чертички всички Stuck Out Tongue

# 27
Момичета стискам палци на всички...при мен чудото се случи в 8 г.седмица съм.Дано всичко е наред докрая....поръсвам малко прашец... Praynig

# 28
да минем  под прашеца newsm79  и да ни е на късмет   ,много  бременни  мами  и  пухкави бебки !

# 29
  • София, Бургас
Хоп и аз тук Simple Smile другата седмица и аз се надявам да съм сред чакащите, утре сме на пункция Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт