Сериалите "Кухня" и "Физрук/Мутра по заместване"

• 252 789
  • 2 245
  •   1
Отговори
# 165
И аз се зарибих по този сериал, откакто го гледах миналото лято по бтв. Страхотен е, нямам думи  newsm10. Изгледах всичките 4 сезона. Като гледам, 5-ти още не е излязъл.
Колкото до изчезването на Макс - четох, че актьора е правил опит за самоубийство и условието да продължи да се снима е било да се лекува в психиатрична клиника. Може би затова сценаристите спретнаха сцената със Саша в склада, за да може да "изчезне" за известно време и да се лекува. Дано да го има в 5-ти сезон.
На мен всички герои ми харесват, просто са уникални, и Ногиев, и Сеня, и Федя, Луи, Льова и "рижото лоби" Костя и Настя,Вика (абе няма слаб герой, някой който да не си е на мястото), но естествено любимец ми е Витя, няма такъв тип като него Mr. Green А Макс с лъжите си ми прилича на Пинокио, кога ли ще помъдрее и от дървена кукла ще се превърне в добро момче  Rolling Eyes
И най-много ме кефи, че филма показва руската душа, независимо от това, че формата е по западен образец и песните са англоезични, всички герои са си типични руснаци, искрени и нелицемерни, всеки със своите слабости. Вярно, че Ногиев прилича малко на балкански тип със мацките и поведението си  Grinning, но сигурно има мнного такива руснаци, нали сме си близки народи.

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 13:05 от y_em

# 166
  • където ми харесва
Ама, той играе себе си Нагиев... Laughing

# 167
Започнах сезон 4. Макс не ми беше симпатичен още в началото, а сега съвсем. То не бе лъжи, не бе постановки.

# 168
Какво се е случило с Макс, явно ми се губи последния епизод  newsm78

В Кухна в Париж май се ожениха в крайна сметка  Rolling Eyes

# 169
Все още ли няма дата за 5-ти сезон?

# 170
*

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 15:44 от polly

# 171
Кога излиза 5 сезон

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 09:08 от Ivan Svileniv

# 172
  • където ми харесва
Какво се е случило с Макс, явно ми се губи последния епизод  newsm78

В Кухна в Париж май се ожениха в крайна сметка  Rolling Eyes

Ожениха се, да  Peace.
Макс  и Саша се целуваха в склада, Вика ги видя и го изхвърли....той си замина за родното място.  
Саша се ожени в техния ресторант (нали така се казваше мацката в дясно  newsm78, за  някакъв алкохолик.
Това е последната серия на 4ти сезон.

Има още няколко серии след тази.
Скрит текст:
Дъщерята на главния готвач се зариби с приятеля на Макс, а Вика установи, че е бременна от Макс
.

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 16:04 от Adellle

# 173
Ох, добре де, не чак толкова грубо ако може...обърках се , че е е последна серия  Tired.
Чак глупости, заблуждения  Rolling Eyes - видиш ли света се свърши  Whistling
Да беше разказала  на рая никол кое кога и какво е станало вместо да ми се караш.

# 174
  • където ми харесва
Пишейки, че това е последната серия на сезона, ти заблуждаваш хората, които още не са стигнали до там.
Поради тази причина и аз не съм се впуснала в разкази какво се случва в последния сезон.
Изключително спокойно съм реагирала, ако си се засегнала-извинявай Peace

# 175
Той преди месец поне свърши сезона.
Сега видях, че Linofrina в момента го гледа, ама пусто не се сетих да прочета кой кога го е дърпал и до къде е стигнал  Wink.
Естествено, че се засегнах ....не виждам спокойна реакция от твоя страна в предишния пост.
както и да е. Ще редактирам и ще изтрия коментара, да не обърквам четящите недръпнали и недоизгледали сезона  Peace.

П.п Та за да не им разваляме удоволствието, редактирай се и ти  Peace

# 176
Аdellle, останах с друго впечатление. 
Скрит текст:
Че го е направила в клиника използвайки "материал" от анонимен донор, който може би ще се окаже Макс?

# 177
  • София
Аdellle, останах с друго впечатление.  
Скрит текст:
Че го е направила в клиника използвайки "материал" от анонимен донор, който може би ще се окаже Макс?
Не  hahaha

# 178
Аз съм до епизода със сватбата на Саша, в който Вика и Макс се разделиха. Надявах се да стане така, само че аз съм пристрастна - Макс ми е един от малкото неприятни персонажи.
Има още 7 или 8 епизода до края на сезона.

# 179
Изгледах всичко до момента и очаквам 5 сезон. В мрежата пише, че ще е март 2015, така че  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт