Сериалите "Кухня" и "Физрук/Мутра по заместване"

• 252 613
  • 2 245
  •   1
Отговори
# 90
Много симпатизирам на Вика и Макс,ама верно че Макс направо си е за бой.Много интересно свърши и нямам търпение за новия сезон.Някой беше казал май ,че ще го пускат март месец.Дано излезе по рано Praynig
Иначе за новия руски сериал снощи го гледах - пълна боза ми се стори.

# 91
И на мен не ми хареса новият сериал.ММ коментира -направили луксозно жилище с билярдни маси и прочие ,а входната врата китайска .... Mr. Green

# 92
  • София
Иначе за новия руски сериал снощи го гледах - пълна боза ми се стори.
За съжаление и аз съм на същото мнение.

# 93
  • Euskal Herria
Е, все пак да му дадем шанс на новия сериал. Помня, че така реагирах на първия епизод на "Кухня", а след това и повторенията гледах.

П.П.  Смях се, когато майката се появи в жилището на бившия си мъж и каза на сина си: "Ти защо излезе, без да питаш", а внукът й, като я видя, изрече "Бабо, отивам да чета"  и избяга. Ей, каква дисциплина е наложила тази жена!  Joy

# 94
  • ту тук, ту там
Мисля, че новият сериал много губи и от дублажа! Много зле е направен!
Липсва ми "Кухня", но пък кой знае, може да ни изненадат Бащите занапред!

# 95
Мисля, че новият сериал много губи и от дублажа! Много зле е направен!
Липсва ми "Кухня", но пък кой знае, може да ни изненадат Бащите занапред!
И аз това си помислих снощи,другото което не ми харесва е странната прическа на Нагиев

# 96
  • София
Това върху главата на Нагиев не е ли перука?  Thinking

# 97
Подсетихте ме, че снощи пропуснах първата серия, ще гледам повторението днес.

Перуката ми изглежда направо нелепа, изобщо не му отива. Naughty

# 98
  • София
Ако перуката е зле, то е по-зле Grinning

# 99
  • София
За тогавашната мода си е било добре. Прическа ала Майкъл Джексън.

# 100
И за дублажа и за прическата съм съгласна. Имам чувството, че последната е истинска коса + тупе.

# 101
Ужасно съм възмутена от нескопосания дублаж на прекрасния нам братски език..та кой идиот го е измислил. Гледаше ми се много пак руско сериалче, обаче не мога да преглътна тази нелепица. Ще си чакам Кухнята..

# 102
Да и мен ме отказва дублажът. Някак ми напомня за двама мъже и половина.Иначе изгледах всички сезони на Кухня,че и повторенията където ги хвана,сега остава само и игралния филм да изгледам. Praynig Макс не ми харесва особено,много е несериозен,а Вика си е жена мечта и класа.Нямат нищо общо,но пък и в реалния живот май са заедно така че..няма да коментирам. Whistling

# 103
Да и мен ме отказва дублажът. Някак ми напомня за двама мъже и половина.Иначе изгледах всички сезони на Кухня,че и повторенията където ги хвана,сега остава само и игралния филм да изгледам. Praynig Макс не ми харесва особено,много е несериозен,а Вика си е жена мечта и класа.Нямат нищо общо,но пък и в реалния живот май са заедно така че..няма да коментирам. Whistling
Писаха ,че това е руският  вариант или по скоро отговор на "Двама мъже и половина"

# 104
  • София
Направо си го проспивам този сериал - с нищо не ме грабва. Въпреки че ХАмериканците са направили сериал като Кухня доста отдавна, то руската Кухня си се отличава със собствен характер, атмосфера и стил. Докато Двама бащи, двама синове пунтира доста нескопосано Двама мъже и половина. За дублажа няма да коментирам, защото трагедията е тотална. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт