АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 98 474
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Знаете ли дали д-р Васил Даскалов все още води раждания в Селена?

Мисля, че води раждания, но предимно секцио. Не съм му пациент, но преди два месеца една приятелка ражда при него.

# 736

Мисля, че води раждания, но предимно секцио. Не съм му пациент, но преди два месеца една приятелка ражда при него.
Но във Селена, нали?

# 737
  • Пловдив

Но във Селена, нали?
Да.

# 738
ако си секцио ще ти го води той
не поема вече нормални раждания, защото няма време- ходи към новата клиника Ню лайф за АРТ и преглежда в кабинета си

# 739
  • Пловдив
Минев води нормални раждания, а аз по-натоварен гинеколог от него, в Пловдив, не познавам. Водеше нормални раждания, дори когато не работеше в Селена, а преглеждаше в стария си кабинет, който е доста далеч от болницата. И през нощта води нормални раждания. Моето, например, беше посреднощ. И АРТ процедури има достатъчно на главата си......Laughing Та не знам дали е от липсата на време.  Thinking

# 740
на мен също Даскалов ми е водил нормално раждане
негово право си е да поеме случаи или да откаже Simple Smile

# 741
Д-р Даскалов води раждания в Селена. Страхотен човек е и професионалист.

# 742
момичета, виждам че темата е на стр.50 .. дали има нова?

интересува ме кой лекар можете да ми препоръчате - който да е съгласен на трето нормално раждане след второ секцио.

много ще съм ви благодарна.  Hug Hug и   bouquet  bouquet от мен и бебчо

# 743
Здравейте на всички мами !
Ще си позволя да дам един съвет на тези от вас, на които им предстои раждане в Селена, искам да спестя на възможно най-много хора, това, което аз преживях там. Месеци след това сънувам кошмари и се ужасявам от случилото с и от болките, на които ме подложиха.
НЕ ПРИЕМАЙТЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ИНДУЦИРАНО РАЖДАНЕ В СЕЛЕНА. Използва се цитотек-лекарствен продукт/препарат/, който не е предназначен за тази цел, не се продава даже в БГ и най-важното-опасен е за родилката и плода, използването му крие много рискове. И не на последно място - предизвиква неконтролируеми, изключително болезнени и мъчителни контракции.  Знам, че и други болници си позволяват да го използват, но това изобщо не е оправдание за Селена. Благодарение на тази им практика те превърнаха раждането на моето дете в един кошмар, който никога няма да забравя. Момент, който трябваше да е специален и един от най-щастливите за мен.
Съжалявам, че не го проверих какво представлява преди да го поставят. Чух ясно как лекарят каза " сложете цитотек в 12 часа" Вярвах им, че знаят какво правят и че съм в добри ръце, уви, не е било така. Когато попитах акушерките какво точно са ми поставили, какво е наименованието на продукта те ми дадоха уклончиви отговори и в крайна сметка не назовава името.  Реших да проверя - така разбрах какво всъщност са направили, но беше късно. В такъв случай, когато детето е преносено, да ми бяха казали, че всъщност е по-добре да се направи едно секцио и да ми спестят агонията .... да не говорим, че никой не ми обръщаше внимание, сестрите пушеха през 5 мин., тази Пейчинова егати мърлата -идва и се смее като олигофрен, докато се гърча от болки и ми вика, че нищо не можела да направи.... въобще нямам думи ... просто не искам да си спомням никога тази вечер.  Не беше лошо отношението, но не беше и хубаво, мога да го определя като безразлично. Беше им все едно.
Благодаря на Господ, че и аз и детето сме добре и че се прибрахме живи и здрави.

Искам да попитам уважаемите "докторя" от АГ Селена, а и не само докога ще ни третирате като някакви животни ?
ИМАМЕ ПРАВО ДА ЗНАЕМ КАКВО ЛЕЧЕНИЕ СЕ НАЗНАЧАВА И ДА ДАДЕМ ИНФОРМИРАНОТО СИ СЪГЛАСИЕ ЗА ТОВА.  Още повече, как си позволявате да използвате лекарства за язва за да предизвикате раждане  ???

ПОДЛАГАМ ПОД ВЪПРОС ПРОФЕСИОНАЛИЗМА И ЛЕКАРСКАТА ЕТИКА НА ЕКИПА НА АГ СЕЛЕНА !

Хахаха В Джи Мед ли работиш ??? Това няма как да се скучи в Селена !!!!!!!

# 744
  • Пловдив

интересува ме кой лекар можете да ми препоръчате - който да е съгласен на трето нормално раждане след второ секцио.

Единствено мога да коментирам работата на д-р Петрова, т.к. тя ми води бременността и тя ме оперира. Това ,което мога да гарантирам за нея е, че води всякакъв тип раждания и не толерира секциото. Млад лекар е, но аз лично и имах пълно доверие. Работи със ЗК и може да се консултираш с нея, без да те навивам или да звучи като реклама. Просто споделям мнението си и впечатленията си от нейната работа.

# 745

http://doula.bg/2012/12/03/nadya-elena/

# 746
  • Пловдив

newsm76

Румка,мисля,че Минев също би се наел

# 747
Здравейте момичета някоя от вас раждала ли е при Матев на мен той ми е наблюдаващия доктор и ми се иска при него да родя термин 11,09,2015

# 748

Трябва да се говори с него. Моя приятелка искаше, но каза, че се наема, само ако той е правил секциото преди това.

# 749
  • Пловдив
Ако не е правил той секциото, трябва да минали поне две години от предишното, трябва да е проверил здравината на оперативния цикатрикс, надявам се, че така се пише, трябва да си следиш стриктно бременността при него и накрая той ще прецени може или не. Тези неща се планират предварително, защото никой лекар няма да рискува да изкървиш на стола заради руптура на матката и да умреш от кръвозагуба. Все пак за доктора е важна сигурността на родилката, но и неговата собствена сигурност......Иначе снимка по вестниците.  Tired

П.П. Прочетох линка, след като публикувах. Всеки лекар сам за себе си преценя риска.....Може би д-р Топалова в този случай е твоя човек. Минев не разчита на късмета.

Общи условия

Активация на акаунт