АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 036
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Да дам отчет. На 5.11. Се роди дъщеричката ни в Селена при д- р Ненев, на който съм безкрайно признателна, направи ми серклаж в доста късна седмица и спаси бремеността ми. Нормално раждане, с епидурална, мн съм доволна от целия екип на болницата. Ако имате въпроси, питайте.

Честито!
Аз също родих при него и съм много доволна . Там всички са професионалисти  Sunglasses

Аз за раждането си носих козметика , чехли , еднократни бикини за след раждане , хавлия ( не е задължително от там дават) ,зарядни, крем за зърна  . Една приятелка ми каза , че помпата за кърма е хубаво да се носи  та и нея помъкнах , използвах я 1-2 пъти , но и да не я вземете от там дават , ако има свободни или вашите роднини могат да я донесат.

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 17:22 от geri_koleva ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥

# 91
Благодаря ви, момичета. На всички, на които им предстои, успех и много пухкави бебнца Simple Smile

# 92
Момичета, как стои въпросът с болничните в Селена? Ако искам да излезна от 12-13 седмица дали ще има проблем? Чудя се понеже мисля да се следя там, а ако не дават болничен ще се насоча към друг лекар за ЖК. При предната ми бременност бях в болничен, но от 6 месец, чудя се сега на толкова ранни седмици дали ще се съгласят newsm78

# 93
Здравейте,
досега не съм писала , само ви чета. И аз избрах селена за раждане, живот и здраве очакваме всеки момент нашата принцеса.  Едно обаче не разбрах и постоянно има разминаване в информацията - плащането. ... Моля някоя от раждалите вече мами да каже каква е цената за нормално раждане без избор на лекар.....
Значи на  регистратура казват само 990лв нормално раждане и 1290лв. за секцио.  Вчера се обадих пак и ми казаха, че цената от 990 лв включва избор на лекар, но тъй като аз нямам претенции за лекар ми казаха, че тогава цената е 690лв. /без избор на лекар и с епидурална упойка/, а този най-икономичният пакет без упойка и без избор на лекар е 490лв.
Тука някой беше пуснал инфо за тези пакети наскоро, където сумите са съвсеем други.
Вече се обърках, много благодаря предварително.

# 94
А относно болничните можеш да вземаш до 180 дни /6 месеца/ ако си здравно осигурена, без значение кой лекар ти следи бременността.

# 95
А относно болничните можеш да вземаш до 180 дни /6 месеца/ ако си здравно осигурена, без значение кой лекар ти следи бременността.

Тези 180 само за бременността ли са или общо. Питам понеже аз сега ползвах от личната 14 дни че бях болна, а лятото едан седмица също ползвах понеже детето беше болно.

# 96

Тези 180 само за бременността ли са или общо. Питам понеже аз сега ползвах от личната 14 дни че бях болна, а лятото едан седмица също ползвах понеже детето беше болно.

Ами на мен ми ги брояха и предишните болнични, които бях ползвала... но питай  най-добре лекаря към който си се насочила. Но пък знам, че имало и вариант като изчерпаш тези 180 дни да вземеш от личният лекар.

# 97
моли след като на регистратурата са ти казали тези цени, то тогава какво има да се чудиш. Аз ако ти кажа други, ти на мен ли ще повярваш или на хората, които работят там?!

беба- този, който ще ти следи бременността в Селена, може да ти издаде болничен за 14 дена. След това, ако искаш удължаване за един месец, трябва да те хоспитализират за два, три дни, което е около 50 лв на ден. За още едно удължаване на болничния се свиква комисия, на която пак ти трябва да платиш- около 100 лв.
Аз цяла бременност се следя в Селена, но като реших, че ще излизам в болничен от 6-тия месец, отидох при ЛЛ, обясних и ситуацията, че в Селена удоволствието да съм в болничен струва много пари, а повече не искам да работя. Тя ме прати при АГ в поликлиниката. Казах, че съм за първичен болничен и оттам нататък съм ходила само за удължаване без да плащам нищо. Бременността продължих да си я следя в Селена, както и живот и здраве след месец ще раждам там- секцио за 1290 лв.

# 98
  • Пловдив
Момичета, как стои въпросът с болничните в Селена? Ако искам да излезна от 12-13 седмица дали ще има проблем? Чудя се понеже мисля да се следя там, а ако не дават болничен ще се насоча към друг лекар за ЖК. При предната ми бременност бях в болничен, но от 6 месец, чудя се сега на толкова ранни седмици дали ще се съгласят newsm78

Дават разбира се.Още от 5 та г.с,ако искаш.Но болничният е стотачка на месец.Навсякъде другаде е по-евтино.Торакс също имат ЖК по касата и дават болничните без проблем-30 лв

Аз цяла бременност се следя в Селена, но като реших, че ще излизам в болничен от 6-тия месец, отидох при ЛЛ, обясних и ситуацията, че в Селена удоволствието да съм в болничен струва много пари, а повече не искам да работя. Тя ме прати при АГ в поликлиниката

Но в Селена си била на частно,нали?Не на ЖК по касата

# 99
"моли след като на регистратурата са ти казали тези цени, то тогава какво има да се чудиш. Аз ако ти кажа други, ти на мен ли ще повярваш или на хората, които работят там

Проблемът е там, че всеки път казват различна цена. 

# 100
В Селена се следя по ЗК при д-р Даскалов. За болничния се плаща за комисията и за първоначалния престой от два три в болницата, на базата, на който се издава едномесечен болничен. Разбира се може да идете в Хирургиите с оплакването, че ви боли корема. Там на драго сърце ще ви приемат за няколко дена, ще ви издадат болничен и няма да платите нищо.

моли като ти казват всеки път различна цена, отиваш на регистратурата и им казваш с няколко думи как не ти е приятно да те подвеждат и, че искаш да им видиш официалния ценоразпис.

# 101
Някой раждал ли е при д-р Васил Даскалов? Пояснявам, понеже са двама с тази фамилия. Търся отзиви, понеже съм от Варна, но искам раждането да е в Селена, и се чудя на кого да се спра.  bouquet

# 102
  • Пловдив
В Селена се следя по ЗК при д-р Даскалов.

Интересно,че ЛЛ ти е дала второ направление за АГ.Обикновено не дават,защото казват,че по АГ проблемите ти трябва да се обръщаш към АГ по ЖК,за което ти е дала направление преди време

Някой раждал ли е при д-р Васил Даскалов? Пояснявам, понеже са двама с тази фамилия. Търся отзиви, понеже съм от Варна, но искам раждането да е в Селена, и се чудя на кого да се спра.  bouquet

Секцио ли?Върти ми се,че вече не изражда нормално.Според мен ще си доволна

# 103
  • пловдив
Здравейте момичета,
следя ви от доста време, но не съм писала до сега. И на мен ми предстои раждане в началото на януари ( ако устискам до тогава ) и съм се насочила към Селена, за това ми е интересно всяко ваше мнение.

Аз се следя на частно при д-р Васил Даскалов и той ще ми направи секциото живот и здраве като му дойде времето. Наистина той не изражда нормално, а прави само секцио.

# 104
♥Elfita♥, mirinda m, благодаря ви. За нормално съм. Моя приятелка ражда при него преди 2 години и ми каза, че поема и нормално, но явно вече не е така. Sad Жалко, тя е много доволна от него, и щях да съм спокойна в неговите ръце. А дали може да ми препоръчате някой за нормално раждане от Селена?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт