АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 120
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Ще помоля  моя доктор да не му асестира той, но на визитациите едва ли ще ми се размине  Whistling
Мен още от сега ме е страх за второто секцио, много ли боли? Като си помисля първия път какви болки бяха, особено при раздвижванено..като ми махнаха катетъра пък  не можех да уринирам, пак ми го слагаха, после ми биха някаква инжекция...беше ужас  Crazy  
Другото, което ме вълнува е, че не искам да кърмя. С първото се мъчихме 45 дни, влезнахме в болница за операция и от стреса кърмата ми спря. Дълго време се обвинявах, че заради мен се наложи да го оперират. На доктора ли трябва да кажа или на акушерките?Сигурно ще ми посипят главата с камъни, но така съм си решила. Дали ще дават редовно АМ на бебето?Аптамил ли дават все още? И може ли да си нося млякото, с което мисля да го храня и да му правят от него?
През май родих за втори път в Селена, отново секцио. Болеше по-малко от първия, може би нагласа, не знам, при всеки е различно. В реанимация никога не съм лежала, директно ме свалят в стаята. И двата пъти си спрях кърмата по желание, никой не може да те задължи да кърмиш, при мен изпращаха консултантка по кърмене да ме убеждава, но не и се получи. И двата пъти спирам кърмата само с две хапчета достинекс, от повече нямах нужда и не съм пила. Бебетата се хранят с каквото падне, влизала съм в детска стая и съм виждала какво ли не. Освен ако не използват кутиите от фризолак за друго мляко, но не мисля, че това е кой знае колко важно. Бебето ако искаш си го гледаш, ако не се обаждаш, когато искаш да ти го доведат.

# 136
Аз имах опасения,че няма да ми стига кърмата,а знам че като започне с едно мляко е най-добре да продължи със същото,иначе честата смяна води до колики. Та поради този факт изрично ги попитах какво им дават,казаха Фризолак. Но иначе най-доброто АМ според няколко лекари,с които говорих, в момента е на Хип с пробиотик. На мен слава богу за сега не ми се налага да давам,но ако се наложи ще супя това.  Peace

# 137
  • пловдив
Момичета раждали при д-р Васил Даскалов....само мен ли ме кара да правя един куп изследвания преди това секцио или с всички е така  newsm78 #Crazy

# 138
  • Пловдив

С всички прави така,да.

# 139
Момичета раждали при д-р Васил Даскалов....само мен ли ме кара да правя един куп изследвания преди това секцио или с всички е така  newsm78 #Crazy
Аз ходих при него веднъж в 6 месец и ми се наложи да лежа в селена, и мен ме накара да направя куп изследвания даже в лабораторията като чуха че той ме праща се засмяха че все едни и съши изследвания назначава. Не ми хареса това и отношението му.

# 140
  • Пловдив
да, доста изследвания назначава, преди секциото обаче аз не можах да ги направя, понеже беше по спешност, та минах с кръвни картини и вирусологии Laughing

# 141
  • близо под тепетата
Момичета, на някоя от вас скоро да ѝ се е налагало да взема болничен от Селена?
Имам леко кървене и лекарката каза,че може да ми даде. Предполагам няма да е повече от 1 седмица(пък и не мога по-дълго да отсъствам от работа). Но съм чувала, че се плащало 100лв.  Whistling
Ако някоя от вас може да даде актуална информация, ще съм много благодарна.

И още веднъж да благодаря на Елфита и Бубамара   bouquet - д-р Петрова е наистина страхотна!

# 142
Момичета, да ви попитам за съвет. Родилите вече, занесохте ли нещо на доктора, почерпка , подарък? Аз мн искам да му подаря нещо, защото прие лично моя случай, действа навреме и ми спаси бебето. Но не мога да измисля какво. Мислих си за икона, какво ще кажете?

# 143
  • Пловдив
Но съм чувала, че се плащало 100лв.  Whistling

да,толкова е вече.по време на втората ми бременност го вдигнаха

# 144
  • близо под тепетата
Но съм чувала, че се плащало 100лв.  Whistling

да,толкова е вече.по време на втората ми бременност го вдигнаха

Благодаря за информацията!отново  Simple Smile

# 145
  • Пловдив
За по-малко дни болничен, едва ли е 100 лева. Тези пари са, ако искаш за месец. Защото ти правят изследвания, хоспипитализират те и на тази база ти дават 30 дни. За дните, за които не се изисква хоспитализация или лекарска комисия, не би трябвало да се плаща......надявам се. Зълва ми лежа там заради истински проблем, но не иска всичките30 дни, защото беше абсурд да отсъства месец от работа.  Peace

# 146
Момичета, да ви попитам за съвет. Родилите вече, занесохте ли нещо на доктора, почерпка , подарък? Аз мн искам да му подаря нещо, защото прие лично моя случай, действа навреме и ми спаси бебето. Но не мога да измисля какво. Мислих си за икона, какво ще кажете?

Точно това щях да ти предложа! На лекарите до гуша им е дошло от торти и уискита... Аз подарих на моя доктор икона и снимка на бебо! За пари мисля, че няма как да става дума в предвид колко се плаща в клиниката за всичко...

# 147
Здравейте, момичета Hug Някой може ли да ми каже колко струва инсе в Селена?

# 148
Здравейте, момичета Hug Някой може ли да ми каже колко струва инсе в Селена?

Мацко мисля че леко бъркаш темата  Wink Whistling
Зависи при кой лекар си ... Аз бях при В. Даскалов и инсето струваше 400 + 30лв. за легло , но все пак беше по миналата година и не съм сигурна дали ако не си при док от Селена няма да ти е по- малко ...  newsm78
    ето тук може да ти дадат по точна информация : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=778761.405

Успех!!!   bouquet

# 149
Момичета, на някоя от вас скоро да ѝ се е налагало да взема болничен от Селена?
Имам леко кървене и лекарката каза,че може да ми даде. Предполагам няма да е повече от 1 седмица(пък и не мога по-дълго да отсъствам от работа). Но съм чувала, че се плащало 100лв.  Whistling
Ако някоя от вас може да даде актуална информация, ще съм много благодарна.

И още веднъж да благодаря на Елфита и Бубамара   bouquet - д-р Петрова е наистина страхотна!
Ако искаш болничен без да имаш реална нужда се плаща,до колкото аз знам. Но иначе трябва да е безплатен.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт