АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 132
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Бодил, благодаря Hug

# 151
Ако искаш болничен без да имаш реална нужда се плаща,до колкото аз знам. Но иначе трябва да е безплатен.  newsm78
Аз имах нужда, но пак плащах. Отбелязвам обаче, че не съм се следила по здравна каса в Селена.

# 152
Преди две три страници подробно сме обсъдили как стои въпросът болничния в Селена. Направете си труда поне последните сраницу да прочетете. Болничен в Селена се заплаща - 80 лв за комисия, ако се наложи плюс още 40 за преглед.

# 153
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Simple Smile Ако някоя от вас е дарявала кръв от пъпната връв за Националната публична донорна банка ( в Александривска болница ), би ли напucала подробности?

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 14:59 от Каспърка

# 154
  • Пловдив
Ако искаш болничен без да имаш реална нужда се плаща,до колкото аз знам. Но иначе трябва да е безплатен.  newsm78

Няма безплатен болничен Селена.И с нужда,и без нужда,и с ЖК по каса,и без ЖК по ката,болничният се плаща

# 155
  • Пловдив
За 5 дни болничен пари няма да им дам .Това и ЛЛ може да го свърши. За месец е по-сложно и може да се прежаля. Аз само се осигурявах като бях бременна. Не съм работила и болнични не съм ползвала. Нито пък доктор по каса.......

# 156
А заплаща ли се болничния 45 дни преди термин?Миналия път не съм плащала, случайност ли е било или той не се плаща?

# 157
  • близо под тепетата
А заплаща ли се болничния 45 дни преди термин?Миналия път не съм плащала, случайност ли е било или той не се плаща?

Говорих с момиче от рецепцията, каза ми, че болничен по време на бременността се заплаща - 80лв. Без значение дали е з1 1 седмица или 1 месец. 30 дни бил максимумът, ако се налагало след това давали за още 30 дена, и т.н.
Както Елфита е написала по-рано -
Няма безплатен болничен Селена.И с нужда,и без нужда,и с ЖК по каса,и без ЖК по ката,болничният се плаща

А болничен за тези 45 дни преди термин - не се заплаща.  Peace

# 158
  • Пловдив
А заплаща ли се болничния 45 дни преди термин?

Не

# 159
И аз не съм плащала за болничния 45 дни преди раждането,както и за този след раждането. и двата ми бяха съвсем безплатни  Peace

# 160
Здравейте момичета да се запиша и аз в тази тема предстои ми секцио при др Минев бременна съм с близнаци и термина ми е 06 февруари но ми казаха че имам контракции и ако изкарам до нова година ще съм супер  и сега седя постоянно на тръни а и мисля да си събера в една чанта необходимите неща че като знам с мажат ми какви паники сме ще забравим нещо аз прочетох в темата какво трябва да нося само едно не разбрах има ли значение какво бельо ще нося че някъде четох че трябва да е памучно и дълбоко а другаде че трябва да е за еднократна употреба благодаря ви предварително за помощта  Hug

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 17:29 от ilito_87

# 161
ilito - извинявай за забележката, ама поста ти е ужасно неграмотен. Използвай бутона за проверка на правописа.
И на мен ми предстои съвсем скоро секцио в Селена. Приготвила съм си един пакет еднократно бельо - 6 бр ( от Вис витъалис го купих), два чифта дълбоки памучни бикини, два чифта чорапи, една кърпа, нощни превръзки и превръзки за родилки и един судокрем. Това са основните неща- не съм си приготвила сешоара и гримовете и четка и паста за зъби, ама тях може и в последния момент. Нямат задължителни изисквания какво трябва да носиш, нито пък бельото, гледай да е дълбоко, за да покрива раната от разреза. А сетих се, че и един сутиен за кърмене съм си приготвила.

# 162
  • Пловдив
Вземете си чехли и джапанки.Другото и да забравите ви го осигуряват. Но еднократните чухли са ужасни. Точно за едно обуване са. Превръзки и всичко останало дават. И бельото кой каквото прецени и му е удобно.

# 163
g-style приемам забележката от вълнение и от бързане не се вглеждам много в подробностите  Grinning иначе благодаря за отговора леко и безпроблемно раждане  Hug

# 164
  • пловдив
Момичета, и аз съм с питане. Другата седмица ми предстои запис на тоновете в Селена, може ли да ми кажете колко струват и плаща ли се при лекаря, ако искаш да се срещнеш след записа. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт