АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 130
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Няма нужда да се носи сешоар- дават Peace

# 166
Момичета, и аз съм с питане. Другата седмица ми предстои запис на тоновете в Селена, може ли да ми кажете колко струват и плаща ли се при лекаря, ако искаш да се срещнеш след записа. Благодаря предварително!
Аз лично не съм плащала за тонове и като мине записът те си звънят на твоя лекар и му казват резултата. Поне при мен беше така. Но и да се плаща,горещо ги препоръчвам. Аз бях на мнение,че са безсмислени,но при мен се оказаха решаващи,за да сме живи и здрави днес с бебка   Peace

# 167
  • пловдив
bubamara9 благодаря ти за отговора. Щом док казва, четрябва значи трябва и аз слушам и изпълнявам, не искам да рискувам с нищо.  Hug

# 168

Момичета знаете ли къде е срещата с анестезиолога , във Селена или в кабинета на доктора който ви следи ?  newsm78  Малко глупав въпрос , съжалявам ...   Sick   bouquet

# 169

Момичета знаете ли къде е срещата с анестезиолога , във Селена или в кабинета на доктора който ви следи ?  newsm78  Малко глупав въпрос , съжалявам ...   Sick   bouquet

На третия етаж има кабинет на анастезиолога. Там аз се срещнах с д-р Георгиев, за около 15 мин.

# 170

На третия етаж има кабинет на анастезиолога. Там аз се срещнах с д-р Георгиев, за около 15 мин.
Извинявай , но ще разкажеш ли по подробно ? Твоя док ли те прати ?  Упойките ли обсъждахте ?   newsm78.   Моля те !!! bouquet

# 171
  • Пловдив

Етаж 4,каб 1.На последния етаж е,където са и другите кабинети,и кафето

Консултациите започват в 11.30часа,без записване на час.Влиза се по реда на идване.Направи си консултацията 2 седмици преди секциото.Не чакай някой да те праща.Носи си актуални кръвни изследвания

# 172

Етаж 4,каб 1.На последния етаж е,където са и другите кабинети,и кафето

Консултациите започват в 11.30часа,без записване на час.Влиза се по реда на идване.Направи си консултацията 2 седмици преди секциото.Не чакай някой да те праща.Носи си актуални кръвни изследвания

Благодаря !!!   bouquet

# 173
предстои ми секцио този месец при д-р Матев  за втори път ( предния беше през 2010 г)
тогава ми казаха да не ям и да не пия нищо от предната вечер и не са ми правили клизма
сега така ли продължават да правят или  .... каква е обичайната практика? newsm78

# 174
  • Пловдив
сега така ли продължават да правят или  .... каква е обичайната практика? newsm78

Да
На срещата с анестезиолога ще коментирате от колко часа вечерта да спреш приема на храна и вода.

# 175
Аз бях със спешно секцио и не бях закусвала само и пак не ми правиха.

# 176
благодаря за отговорите smile3525 smile3525

друго да попитам, в аптеката към болницата продават ли от гащите за след операция? и ако да колко пари са от любопитство?

# 177
  • Пловдив
Ще ходя на профилактичен преглед с направление - за цитонамазка заплаща ли се?
Моля кажете впечатления от тримата доктори работещи по ЗК?

# 178
  • Пловдив
Моля кажете впечатления от тримата доктори работещи по ЗК?

При Пейчинова бих стъпила,само ако съм на смъртен одър.Не е лош лекар,но отношението й и недомлъвките й,не ги понасям
Петрова и Даскалов са супер

Имаш направление за преглед или за цитонамазка?За каквото имаш направление,ще си го ползваш и няма да ти вземат пари

# 179
Мнение някой да има за д-р Лиляна Памукова

Общи условия

Активация на акаунт