АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 217
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
  • хасково
Мисля, че 5 дни от датата на секциото. За тази нощ преди може и да те таксуват допълнително( мисля, че към 60лв.,но не съм сигурна)
Относно раната- зависи от доктора. Д-р В. Даскалов шие. На мен ми махна конците преди да си тръгна( и аз не съм от Пловдив).
Благодаря за бързия отговор! Hug Hug Hug

# 211
  • Пловдив
потвърждавам инфото от Иванита, всичко е точно така, както е написала Peace

# 212
здравейте  Simple Smile да ви питам има ли увеличение на цените в селената ,живот и здраве август ще имам второ детенце и смятам пак да раждам там първият път бях много доволна ще ви следя за някакви новости ако има  Simple Smile

# 213
цените не са променяни от няколко години, прочети по-назад в темата за актуална информация

# 214
  • Пловдив
Здравейте интересуваме към кой лекар да се насоча за консултация/преглед относно раничка на шийката на матката. Имам някои направени изследвания от друг лекар, но там няма направена колпоскопия и имам вариант за горене с лекарство /не съм раждала, лекарят е информиран за което/.
Също така ме интересува каква е цената на прегледа?
Благодаря на всеки, който ще ми даде насоки.

# 215
  • Пловдив
За горене с лекарство, не съм запозната, но в "Селена" има вариант за третиране с лазер, което е за препоръчване точно при нераждали жени. С лазера обаче работят само четирима: Минев, Матев, Топалова и Кръшков, но за последния не съм много сигурна. Прочети тук, ако те интересува.

Цена на гинекологичен преглед е 40 лева, на УЗД 50 лева, за двата 65 лева. Съвсем скорошна ми е информацията.  Peace

# 216
  • Пловдив
Благодаря ти, razel_dazel , ще се насоча към д-р Топалова.
Този телефон е даден на сайта на Селена 0886 41 88 41 на него ли записвам час?

# 217
  • Пловдив
Неееее. Laughing Това е сайтът на д-р Минев и телефонът на е на Вера, акушерката, която му записва часовете. Виж на първа страница или на сайта на Селена кой е номерът на регистратурата.  Laughing

Редактирам се.Тук също има номер на регистратура, до сега не бях обърнала внимание. Аз защото винаги записвам час на този телефон, който ти си посочила и ми е запаметен, но аз ходя при д-р Минев.  Peace

# 218
  • Пловдив
 Laughing да, телефона съм го взела от сайта на Селена, не от този на д-р Минев.

# 219
  • Пловдив
Laughing да, телефона съм го взела от сайта на Селена, не от този на д-р Минев.

Оф......виждам мобилен номер......и понеже цитирам сайта на Минев и решавам, че това е телефонът на Вера.  Crazy  Embarassed Няма представа на кого е този мобилен номер, но щом е посочен на сайта.....пробвай.  Peace

# 220
Здравей те,искам да попитам някой знае ли за цената на абразиото в Селена?
И ако някой е преживял ,как точно се процедира,благодаря

# 221
Здравей, мисля че цената е 270лв.

# 222
  • Пловдив
Здравейте, записвам се да следя темата. Живо ти здраве, през Август ще се роди нашето първо бебче и мисля да си следя бременността в Селена. Един бърз въпрос - смятате ли, че има възможност да се следя от втори триместър, но да не правя БХС и ФМ в Селена. Заплюла съм си друго място за тези изследвания Simple Smile Връщам се назад да прочета какво е писано досега в темата.

# 223
  • Пловдив
ли, че има възможност да се следя от втори триместър, но да не правя БХС и ФМ в Селена.

Да,те ще ти препоръчат техен специалист,но не си длъжна да спазиш препоръката
Къде мислиш да ги правиш

# 224
  • Пловдив

Да,те ще ти препоръчат техен специалист,но не си длъжна да спазиш препоръката
Къде мислиш да ги правиш

Смятам да ги правя в МБАЛ Надежда в София, защото там забременяхме и всички изследвания са ми правени там. Иначе хормони и т.н. ако се налага да се изследват,  ще ги правя в Селена (те имат лаборатория нали).

Общи условия

Активация на акаунт