АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 166
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Притеснявам се да се не се проточни много операцията, така съм чувала при второ секцио, че отнема повече време поради сраствания. Тогава вече може и да се поизнервя и притесня.

Да,отнема малко повечко време заради срастванията и почистването им.Може и на изгоряло да ти замирише.Но изобщо не е някакво протяжно време.Пък и Герогиев ще ти ръси майтапи,и няма да усетиш времето изобщо

# 406
За цените- имайте предвид и 40 лева за ортопед към крайната сума /не го пише и не го казват, но всяко бебе минава такъв преглед/- да не останете неприятно изненадани!

# 407
  • Пловдив
Не всяко бебе минава такъв преглед.Този преглед се заплаща отделно и съответно се пита майката.Да,питат с половин уста и едва ли не представят,че е задължително.Но пък платено,задължително има ли?Акушерката ме гледа като теле в зеле на този въпрос.Моето не мина този задължителен-платен-пожелателен преглед.Аз имам позиция и тя е различна от тяхната
Ортопеда,с който работят не го харесвам.Също такива прегледи на конвейер не ги харесвам.Карат му се по 6-8 бебета наведнъж.За мен това е отбиване на номер и същевременно машинка за пари.Децата си ги водя при друг ортопед и давам 40 то лева с кеф
А пък ако не бяха съобщили,че я чака ортопед,а директно я закарали и аз да го видя на фактурата-жална им майчица.Такъв скандал ги чакаше от прясна родилка  Laughing Проблемът не е в парите,а във формата на изнудване

Та,мили майчета,ако вие не искате ортопед в Селена да гледа децата ви,не е задължително.Вие си решавате

# 408
Аз навремето нищо допълнително не съм плащала, което беше обявено като крайна цена това платих за секциото. Сега малко ме озадачавате...може би има промени и ще трябва да се информирам. Аз също не искам консултации за кърмене и миене, къпане...не искам и ортопед...май май на следващото ходене ще се пита подробно.

# 409
Елфита- аз не бях предупредена, детето ми беше заведено и поставена пред свършен факт
но след 5 дена въобще нямах желание за нищо, освен да се прибера у нас
ето за това споделям- просто си кажете желанието

# 410
  • Пловдив
Момичета как се казваше консултантката за кърменето? Милата дама с късата черна коса?

# 411
  • Пловдив
Аз също не искам консултации за кърмене и миене, къпане...

Тези неща се плащат,защото влизат в пакетната цена.Може да не се възползваш от консултациите,но ще ги платиш.Преди 6 г цената беше обща 1100 лв.Последните години се принудиха да направят разбивки във фактурата,заради здравните фондове.Защото те от своя страна поемат само здравните услуги,консултациите по кърмене,къпане и прочие не.Във всички варианти 190 те левчета консултации фигурират.За разлика от консултацията с ортопед

Мини,кофти е,че не са те уведомили и разчитат на това,че искаме да си ходим.Аз пък точно в такива случаи забивам в петите и поставям въпроса.После и скандал.Както дойде  Mr. Green

# 412
Напротив. Минев никога няма да ти предложи секцио, ако нямаш показания. Текстът за раждането в сайта му е много интересен. Дано колегите му да не са го чели.....особено частта за секциото.

Здравейте! Бихте ли споделил сайта на Д-р Минев за раждането. Предварително Ви благодаря.

# 413
Аз също не искам консултации за кърмене и миене, къпане...

Тези неща се плащат,защото влизат в пакетната цена.Може да не се възползваш от консултациите,но ще ги платиш.Преди 6 г цената беше обща 1100 лв.Последните години се принудиха да направят разбивки във фактурата,заради здравните фондове.Защото те от своя страна поемат само здравните услуги,консултациите по кърмене,къпане и прочие не.Във всички варианти 190 те левчета консултации фигурират.За разлика от консултацията с ортопед

Мини,кофти е,че не са те уведомили и разчитат на това,че искаме да си ходим.Аз пък точно в такива случаи забивам в петите и поставям въпроса.После и скандал.Както дойде  Mr. Green

Аз пак не разбирам, влизат ли тези неща в пакетната цена или не? В смисъл аз сега си правя грубо сметката към 1300 лв да ми струва трябва ли да се готвя за 1500?

# 414
цената на секциото е 1290, 40 лева е прегледа при ортопед /ако разбира се откажеш този преглед няма да го плащаш/
Елфита- не твърдя, че не си права-просто идват, вземат ти детето и ти казвват, че ще го преглежда ортопед, никой не ти казва, че този преглед е платен и ти ще дължиш пари, никой никъде не го е упоменал /аз преди съм си водила децата тук в Стара Загора, пак е платен прегледа, но си на него през цялото време/- дори не съм сигурна как и какво са й преглеждали дефакто
това, което аз отказах например беше "обучението" по къпане, обличане и бла бла- ама никой не ми върна пари по случая
още предния път, когато разликата на децата ми беше по-малка от 2 години на шега ги попитах- отстъпка за редовни клиенти не правят ли- засмяха се през зъби едва ли не
сега си раждам третото дете при тях- ей така за разнобразие можеха един букет да ми подарят, някакъв по-мил жест /едва ли имат много жени, които са си родили трите деца при тях все пак/ ама нье
здрави да сме, аз ходя там предимно заради лекаря при когото съм /д-р Васил Даскалов/, а и заради постигнатото някакво ниво, което тук срещу тях да тичат не могат да стигнат частните клиники

# 415
  • Пловдив
и при нас нещата се състояха като при mini_79, направо ни поставиха пред свършен факт относно прегледа от ортопеда, никой не ме е питал искам или не, в един момент ме уведомиха, че едното ми дете е минало въпросния преглед и няма проблем, другото пък беше за кратко в кувьоз, та тогава не го бяха прегледали, помолих ако е възможно и то да мине прегледа и накрая ме уведомиха, че преди изписването е било прегледано и си платих Mr. Green тъпо е, че не предупреждават предварително, нито пък виждаме прегледите реално Rolling Eyesно пък тези от вас, които научават от тук за това предполагам могат предварително да откажат прегледа ако не го искат Rolling Eyes
аз не съм била приспивана в никой момент на секциото, нито са ми предлагали райски газ, само кислород ми даваха, който докато говорих с Георгиев все забравях да дишам и той ми напомняше, че е важен за децата, много е готин Георгиев, секциото ми мина мога да кажа приятно благодарение на разговорите с него, добре, че не ми се падна другия им анестезиолог, на когото така и не научих името, но е пълен простак за мен Peace иначе и аз родих при Д-р. Даскалов, асистираше Ненев Peace

# 416
  • Пловдив
Секциото вече е 1340лв., ортопед - допълнително 40лв. И при мен като при Мини_79 нямаше предупреждение за прегледа, съобщиха ми го пост фактум. Отделно предлагат за 10лв. картонче с изследване на кръвна група. Но аз съм доволна от всичко, което ми се случи там. Надявах се на Георгиев за анестезията, вместо Кичуков (не че е лош, но арогантното му поведение щеше да ми дойде в повече). На края случих на Кренчев и останах доволна, въпреки негативните отзиви от форума. Всяка стъпка ми обясняваше, беше много внимателен и действаше бързо и адекватно - наложиха се допълнителни мерки, защото кръвното се вдигаше и падаше за секунди, апаратът пищеше, стойностите на монитора светеха в червено, но положението беше овладяно и не се наложи да ме приспят. Всички от персонала бяха много отзивчиви и любезни. Изключвам само 2-3 от момичетата от детска стая - усмихват се през зъби и предпочитат да не ги притесняваш и да не ги ангажираш с детето си.
Това внимание няма как да го получиш в държавна болница. Изобщо не съжалявам за дадените парички, с които си го осигурих.

# 417
  • Пловдив
Момичета как се казваше консултантката за кърменето? Милата дама с късата черна коса?
Мисля че Елена Стоянова е консултант там (http://eliformums.com/)

# 418
  • Пловдив
Мисля че Елена Стоянова е консултант там (http://eliformums.com/)
Не е тази дама. Ех,че и забравих името Crazy тя води лекцията за кърменето на курса..изкочи ми от главата Crazy

# 419
Ак. Венислава МяшковА може би или Ак. Негалова.

Общи условия

Активация на акаунт