АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 082
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Тези вече ги шият само за Селена и нямат по магазините от този десен

Значи,че си краднем едно комплектче  Mr. Green

# 556
Здравейте момичета, ще ме извините за дългия пост, но мисля че ще съм от помощ на последните писали, за това ще го споделя. Преди бях с друга регистрация, но като една прясна мама главата не знам къде ми е и си загубих паролата.Обяснявам ви се така за да не се сметне поста ми за скрита агитация за Селена.

Моят пост е за док. Ненев. Попаднах при него случайно - на кратко от София съм, четири години не можаха софийските светила да установят какъв ми е проблема /постоянни гъбични инфекции и непрестанно кървене между месечните цикли/. Та попаднах при него докато бях на гости в пловдив просто почти припаднах пред селена и той ме прие. Впечатлението ми за него е че е малко особен не е тип ах, ох да ви се омилква и да ви е психотерапевт. Право в очите си казва това и това да се направи така стоят нещата. В началото много се стреснах понеже си мислех че искам някои да ми държи ръката и да ме гали по главата. Оказа се че съм с напреднал стадий на ендометриоза, имах много възпалена раничка на матката, гъбички.Реших да му се доверя с особеностите на характера му и мога да ви споделя че след последователно лечение една година имам една невероятна малка принцеса, зачената естествено.По време на бременността ми е вдигал винаги тел, не винаги от първия път винаги успявах да го уцеля на раждане, лежах три пъти за задържане като е идвал два пъти в събота вечерта специално за да ме приеме той, наложи се секцио да раждам  -  мина много добре отново дойде в неработен ден за него, в 5 сутринта - белега ми е много малък, идваше всеки ден да ме вижда, а когато беше дежурен дойде три пъти.Само да вметна че дойдох от софия специлано за да родя в селена Само за заради него! Ако момичето, което ще е при него се интересува за нещо повече може да ми пише  на лично ще и дам още инфо Simple Smile Извинявам се пак за обема!

# 557
Родих при д-р Ненев , той ми следи  бременността . Допадна ми от пръв преглед . Много съм доволна

# 558
Някой може ли да ми каже колко горе-долу ще ми струват изследванията за секцио, ако реша да ги правя в тяхната лаборатория?
И малко по-общи въпроси, че съм позабравила  Blush
-колко чифта гащи ще ми трябват? От кога ще мога да съм с гащи?
-кога след секциото ще мога да се изкъпя?
-като се прибера вкъщи с какво трябва да третирам операцията и колко време трябва да си слагам лепенка? 
Благодаря предварително  Hug

# 559
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже колко горе-долу ще ми струват изследванията за секцио, ако реша да ги правя в тяхната лаборатория? не съм правила допълнителни изследвания.каквото ми включваше ЖК то по каса,това носих в деня на операцията
-колко чифта гащи ще ми трябват? От кога ще мога да съм с гащи? гащи слагаш в деня след операцията.като ти махнат катетъра.носи 6-7 броя.
-кога след секциото ще мога да се изкъпя?в деня след операцията
-като се прибера вкъщи с какво трябва да третирам операцията и колко време трябва да си слагам лепенка?  лепенка носиш до махането на аграфите /още 5-6 дни след изписването/ и то с цел да не ми закачат бельото.след къпане добре подшушавах и пръсках антибиотичен спрей.сега новата мода е да предписват Цикатридина спрей,но аз от първото секцио си предпочетох АБ спрей .след 1 месец може да мажеш с контрадубекс.аз не мазах

С уговорката,че при всеки лекар е различно.Аз бях при Минев

# 560
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже колко горе-долу ще ми струват изследванията за секцио, ако реша да ги правя в тяхната лаборатория?
-колко чифта гащи ще ми трябват? От кога ще мога да съм с гащи?
-кога след секциото ще мога да се изкъпя?
-като се прибера вкъщи с какво трябва да третирам операцията и колко време трябва да си слагам лепенка? 
Благодаря предварително  Hug

При мен се наложи да ми правят изследванията наново в деня на приема за секцио, защото били малко стари тези на кръвната картина / иначе за хепатит и васерман важат 6 мес и моите бяха валидни все още /. Родих на 05.03, изследванията на кръвната картина ми бяха от средата на февруари някъде, а трябвало доколкото разбрах да са правени не по-рано от 7 дни преди датата на операцията. Аз моите ги направих в "Писанец" с направление от гинеколожката ми, така че незнам колко ще струват в тяхната лаборатория.
  Аз направих цялостно къпане на третия ден, защото тогава ми махнаха лепенката. Иначе на втория ден след раздвижването влезнах да се поизмия, но без да мокря раната. Да поясня само, че на мен конци или аграфи не са ми сваляли, защото нямах и наистина изписват Цикатридина за обработка на шева в домашни условия. Аз пръсках една седмица, след което спрях. След махането на лепенката на третия ден ми казаха повече да не слагам.
  Просто за информация - бях при д-р Светлана Петрова!

# 561
Момичета, махали ли са на някоя от вас полип? Какво представлява операцията и нещо повече да ми кажете? Може и на лични...

# 562
  • Пловдив
На зълва ми махаха полип. С абразио, защото не беше раждала. Другияг вариант е с хистероскопия. И в двата случая операцията е 10-15 минути. Краткотрайна упойка, обезболяват те ако после те боли. Зълва ми хич не търпи на болка. И след няколко часа си тръгваш. Имаш право на няколко дни болнични, ако искаш.

# 563
На зълва ми махаха полип. С абразио, защото не беше раждала. Другияг вариант е с хистероскопия. И в двата случая операцията е 10-15 минути. Краткотрайна упойка, обезболяват те ако после те боли. Зълва ми хич не търпи на болка. И след няколко часа си тръгваш. Имаш право на няколко дни болнични, ако искаш.
Благодаря! Имаш ли идея колко струваше операцията?

# 564
  • Пловдив
За съжаление,не. Абразиото е по-евтината операция.

# 565
Здравейте,момичета!  Hug
Вчера беше първият ми преглед. Оказа, се че изобщо не съм чула правилно - др Матев ще ме следи.
Останах с много хубави впечатления аз него - отдели ни доста време, досега такъв обстоен преглед не ми бяха правили. Аз съм в 18 г.с., измери главичката,ръчичките,крачетата,изброихме всяко пръстче,коремчето... Потвърди отново,че ще е момиче,но каза,че на 4 д-то ще се каже вече окончателно. За първи път чухме и сърчицето! Записа ми резултатите от предишните изследвания,коментирахме,че по-нататък ще направим и нови. Даде ми имената на лекарите,които правят ФМ - записани са вкъщи, помня,че единия беше мъж,а другия - жена. Ще потърся имената вкъщи и ще почета отзиви и за двамата, за да реша при кой да отида.
На регистратурата не съм платила нищо.
Радвам се,че всичко мина толкова добре. Живот и здраве в средата на май месец ще ходя отново.
Хубав ден!  Hug

# 566
Трябва ли да нося направление за раждане? 

# 567
Трябва ли да нося направление за раждане? 

Принципно е хубаво да го носиш, но ако си но спешност и още не ти е било издадено - ще те вземат.

# 568
  • Пловдив
Принципно е хубаво да го носиш, но ако си но спешност и още не ти е било издадено - ще те вземат.

Peace

# 569
Ами не мога и аз да не се изкажа  за д-р Ненев! Flutter
 Той следя бременността ми, при него и родих. Не е от хората, които се правят на клоуни, но има невероятно тънко чувство за хумор. Много добър специалист(звучи много изтъркано,но е точно така). Много съвестен- вдигал ми е и в събота и неделя, и на официални празници. На трети март отвори кабинета си за мен,защото бях с болки,а можеше просто да ме изпрати до Селена. КАто цяло бременността не бе лека, няма смисъл да навлизам в подробности, но благодарение на стриктното му следене всичко завърши с един много пухкав и сладък финал.  Heart Eyes
 Раждането мина много добре, възстановявам се бързо и като гледам белег почти няма да има. Не пропусна ден, в който да не мине да ме види един или два пъти. Безкрайно съм му благодарна.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт