АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 98 515
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • Sunshine state
И при мен сутринта бяха и двамата. Peace

# 676
А Петрова как шие момичета? Скоби ли слага или???

Аз вече съм забравила как бях миналия път но сякаш един конец по дулжина като тропоска с две възелчета в края, но може и някакви скоби да съм имала Мале....как може да ги забравя тези неща  ooooh! Тогава ме прави Топалова.

# 677
  • Пловдив
Беба,за първото си нямала аграфи със сигурност

# 678
  • Пловдив
А Петрова как шие момичета? Скоби ли слага или???

Аз вече съм забравила как бях миналия път но сякаш един конец по дулжина като тропоска с две възелчета в края, но може и някакви скоби да съм имала Мале....как може да ги забравя тези неща  ooooh! Тогава ме прави Топалова.

Аз бях без конци, без скоби - незнам по какъв начин ме е зашила д-р Петрова, но не ми сваляха конци, нито пък съм имала аграфи. Белегът е супер тънък - като одраскано стои.

# 679
Аз сега влезнах да видя какви са тези скоби и не, не съм имала такова чудо. Аз даже конец не си спомням наистина само помня тези възелчата в двата края. Аграфите не оставят ли дупки? Аз катоги гледам на снимки ми се вижда малко брутална работата Thinking

# 680
  • Пловдив
Не,дупки не остават Grinning
Моят белег обаче личи. Crossing Arms

# 681
Моя беше тънък като косъм в началото, но после стана груб релефен и тъмно червен, след време обаче започна да избледнява и в момента е като една тънка стрия, която ако не я знаеш е трудно да я видиш. До едно време имах и едно такова като прищипване...коремчето малко изкачаше и висеше над белега, а от няколко години и това го няма.

armira, може би трябва още време за да ти се заличи.

# 682
Аз само да си кажа, че на консултация с анестезиолог бях с Кичуков, а на операцията  ми беше д-р Георгиев(без да съм казвала нищо, много се зарадвах). Предния път пак се случи така, но на консултацията беше Кренски.
Аз и този път бях с аграфи. А предишния белег към втората година вече почти не си личеше.

# 683
  • Пловдив
Аз само да си кажа, че на консултация с анестезиолог бях с Кичуков, а на операцията  ми беше д-р Георгиев(без да съм казвала нищо, много се зарадвах). Предния път пак се случи така, но на консултацията беше Кренски.

Станало е така,защото не си казала,че искаш конкретен анестизиолог

# 684
Аз си мислех, че който ти е на консултацията, той ще е и на операцията, но явно не е така.

# 685
  • Пловдив
Не,дават дежурства в 1 ви кабинет.След това в деня си разпределят бременните както дойде.С изключение на тези,които изришно са заявили даден анестезиолог

# 686
Момичета, ще си запазвам час за ФМ във втори триместър, казаха ми,че др Кръшков е там всеки ден, а отделно идва др Апостолова всеки четвъртък.
Поразрових се назад, четох добри отзиви за Кръшков. При него ли да се запиша според вас? Благодаря предварително!  Hug

# 687
  • Пловдив
Момичета, ще си запазвам час за ФМ във втори триместър, казаха ми,че др Кръшков е там всеки ден, а отделно идва др Апостолова всеки четвъртък.
Поразрових се назад, четох добри отзиви за Кръшков. При него ли да се запиша според вас? Благодаря предварително!  Hug

И аз знам, че д-р Кръшков е добър специалист в тази област. На мен също ми го препоръчаха, но аз отидох при друг лекар, т.к. ни е близък. Мисля, че можеш да му се довериш. Относно д-р Апостолова, за нея има малко информация по принцип, но от една-две познати, които са ходили при нея знам, че също е добър избор за това изследване. Чисто информативно, доколкото знам, тя е съпруга на д-р Матев.

# 688
Сърце не трае при мен, записах се при Кръшков Wink
Благодаря ти за отговора  Hug
Така си съчетах часовете, че ще ида на ФМ, а после и на преглед при Матев.  Heart Eyes Това ще ми е първата ФМ. (Макар че предния ми преглед при Матев беше толкова обстоен, че все едно съм била на морфология. Много доволна останах,съжалявам,че се повтарям)
Нямам търпение  Blush

# 689
Здравейте ,
Другата седмица ще ходя на консултация с анестезиолог в Селена ,затова ме интересува какви изследвания искат от Селена допълнително?Какво влиза и не влиза в цената обявена за секцио-1500 лв?Консултацията с анестезиолог плаща ли се?Изследвания,правени в друга лаборатория уважават ли?
Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт