Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 44 092
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • UK
На мен пък ми се гледа Закон и ред, там са хиляда сезона, но по старите изобщо ги няма по торентите.

# 46
  • Пловдив
Много ми се гледа Спешно отделение. Цели 14 сезона, кеф. Обаче няма субтитри Sad

Да, така е, аз го установих около 12 сезон. За старите сезони изобщо няма превод.

# 47
Изтървах темата, всяка седмица гледам: The Originals, The Vampire diaries, Gotham, Reign, Nashville, Selfie, Revenge, Jane the virgin.
Най интересни в момента са ми Reign, Nashville, The Originals.
Най-странен и забавен ми е Jane the virgin, много приятно филмче, по-скоро комедия.

# 48
  • срещу двата комина :)))
аз започнах Mr Selfridge и много ми харесва, почти опатках първи сезон за три дни  Mr. Green

# 49
  • Букурещ
Започнах The affair- любимият ми нов сериал.
Иначе всяка седмица чакам с нетърпение Criminal minds, Homeland и The good wife.

# 50
Ах, отдавна чаках някой да сподели, че гледа The Affair. Още не мога да определя дали наистина ми харесва, но ми държи вниманието все още. И намирам актьорите за доста добри.

# 51
"Марко Поло" стартира декември. Ще го видя, изглежда мащабен.

# 52
  • Разпиляна във въображението
И аз ще го проследя. Прави ми впечатление, че вече няма сериал, в който да не се набляга и на сексуалността. Игра на тронове, Черните платна, Тюдорите и т.н., които са или фентази, или минават за исторически и са от "онова" време. Явно сексът е една от главните съставки за тях. Докато в "съвременните" в повечето случаи е загатнато и не в такива мащаби.

# 53
Да благодарим на Рим и на Спартак за което  Mr. Green

# 54
  • Разпиляна във въображението
Тъй като не съм ги гледала - да им благодаря и аз Laughing

# 55
  • Пловдив
"Игра на тронове" накратко според една приятелка "Биха се, ебаха се, биха се, ебаха се и отвреме на време търчат насам-натам".

# 56
И аз гледам The Affair. Него и Peaky Blinders чакам с почти нетърпение всяка седмица.

# 57
 Да се запиша в новата тема и да не е празно. В момента следя- Отмъшението, Скандал и Кухня и когато няма епизоди Форевър и White Collar и чакам българските:)

# 58
  • UK
Между другото се появиха слухове, че седми сезон на Троновете ще е последен.

# 59
  • Пловдив
Между другото се появиха слухове, че седми сезон на Троновете ще е последен.
Не свършиха ли книгите?

Общи условия

Активация на акаунт