Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 45 081
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Юхуу, стартира Shameless, качили са първа серия вече.

# 511
  • Пловдив
Уррраааа! Супер новина  Hug
Благодаря, че сподели - одеве търсих и нямаше  Heart Eyes

# 512
....Пиратите си възстановиха почти всички сайтове, но в някои от тях липсват новите епизоди. Ще видим докога ще се отваря...

Може ли някой от тези сайтове, че аз знаех само един, а той не е възстановен?

# 513
  • UK
Виж тук, списък с всичките им адреси в държавите, в които сайта е блокиран.  https://proxybay.info/

# 514
  • Стара Загора
Скоро дръпнах двата излезнали сезона на Красавицата и звяра...знаете ли кога ще излиза трети сезон?
Дръпнах и първия сезон на Бялата кралица и се разрових за втори сезон но май няма да има  Tired
Ако може да ми препоръчате някой кратък серила...да не е по 10 сезона като Анатомията и Дързост и красота Mr. Green
Гледах преди Army Wives по Дива....обаче я спряха Дивата точно като почна 7 сезон на сериала а не намирам суб. за 7 сезон. Някой да има...или да знае от къде да си дръпна?
Благодаря ви!

# 515
И трети сезон на Banshee започна. Peace

# 516

Ако може да ми препоръчате някой кратък серила...да не е по 10 сезона като Анатомията и Дързост и красота

Какъв жанр да е? Мога да ти препоръчам такива, които са ми харесали по 1-2 сезон, но са ги спрели, а не приключили  Peace

# 517
  • Стара Загора

Ако може да ми препоръчате някой кратък серила...да не е по 10 сезона като Анатомията и Дързост и красота

Какъв жанр да е? Мога да ти препоръчам такива, които са ми харесали по 1-2 сезон, но са ги спрели, а не приключили  Peace
Само да не е за паранормално.  От типа Лост...който така и не догледах..не ми харесват. Д-р Хаус не съм го почвала но...не ме влече. В момента гледам Дневниците на вампира и Анатомията но започнаха да ми доскучават сериозно. Много се влачат.
Последно гледах Красавицата и звяра и ми хареса. Може да е исторически като Тюдорите и Бялата кралица. Също ги харесвам.

# 518
  • София
Така като питаш сети ли се да погледнеш първи пост на темата? Включително като кликнеш на заглавията има и по колко епизода са.

# 519
  • Стара Загора
Така като питаш сети ли се да погледнеш първи пост на темата? Включително като кликнеш на заглавията има и по колко епизода са.
Стига де....мислиш ли, че не съм? Потребител съм на форума доста време...първо поглеждам винаги първата страница. Просто са много...прегледах ги но не мога да реша...за това питах тук за някой който е харесал на някой!

# 520
  • КиТ
И трети сезон на Banshee започна. Peace

О яей Heart Eyes Heart Eyes

# 521
  • София

Стига де....мислиш ли, че не съм? Потребител съм на форума доста време...първо поглеждам винаги първата страница. Просто са много...прегледах ги но не мога да реша...за това питах тук за някой който е харесал на някой!

Много са, да (и много хора изобщо не се сещат да минат през пост 1  Tired). То затова е трудно да се препоръчва без насоки към жанр.
Последното, което приключи скоро например е The Killing. http://www.imdb.com/title/tt1637727/?ref_=nv_sr_1
Доста хора много го харесахме. 4 сезона по 10ина серии, но не е като Красавицата и звяра.

# 522
  • Стара Загора
Благодаря Hug Ще дръпна първия сезино пък ако ми потръгне и другите Hug
Снощи дръпнах Викингите...по принцип харесвам книги с викинги...дано и филмите харесам

# 523
  • София
А Троновете - не е приключил, но в никой случай действието не е  разтеглено...

Иначе минисериал, който ми е бил интересен, сещам се за този  - http://www.imdb.com/title/tt1985443/?=nv_sr_1  3 серии, по час и нещо два май бяха.

Ти нещо приключило ли търсиш, всъщност повечето, които са малко сезони или са спряни общо взето без време и завършек или просто още  не са свършили...

Викингите са готини, но дали и те няма да навъртят  много сезони... кой знае.

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 11:57 от Angel_Dust

# 524
  • Стара Загора
А Троновете - не е приключил, но в никой случай действието не е  разтеглено...

Иначе минисериал, който ми е бил интересен, сещам се за този  - http://www.imdb.com/title/tt1985443/?=nv_sr_1  3 серии, по час и нещо два май бяха.

Ти нещо приключило ли търсиш, всъщност повечето, които са малко сезони или са спряни общо взето без време и завършек или просто още  не са свършили...

Викингите са готини, но дали и те няма да навъртят  много сезони... кой знае.
Троновете ги следя...изкъсо Mr. Green
Абе предпочитам сякаш свършил защото като не е...и до новия сезон изпозабрявам повечето неща Crazy Когато не е съвршил а гледам примерно два сезона на куп...преди да пуснат третия преглеждам последните серии, че да съм в крак

Общи условия

Активация на акаунт