Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 45 064
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • UK
Ще гледам. Майкъл продължава ли да се боцка с ботокс, беше станал като пластмасов към края на първи сезон... И без това не е най блестящия актьор на планетата, дано да е спрял. Ама е хубав, де, само че ми липсва онзи Майкъл от СГ1...

# 586
И аз съм фенка на Анчето  Crazy Hug

Тя няма ли да прави някое сериалче,липсва ми  Heart Eyes

Е прави де, гейското на Мърфинатора http://www.imdb.com/title/tt2884502/

Сега на Глобусите Transparent или OITNB като вземат наградата за комедия
НВО ще си променят мнението и ще му дадат зелена светлина поне за минисериал, не само за пилотка - ТВ филм

Отделно Ането има и два готови  филма, явно се е скрила от прожекторите Down Under

# 587
  • София
Ще гледам. Майкъл продължава ли да се боцка с ботокс, беше станал като пластмасов към края на първи сезон... И без това не е най блестящия актьор на планетата, дано да е спрял. Ама е хубав, де, само че ми липсва онзи Майкъл от СГ1...

hahaha
Вярно е, ама пак си е хубав  Heart Eyes
Забравих да спомена, че досадната Лекса се появи в трети сезон, дано да се маха по-бързо  fingerscrossed

# 588
  • UK
Ъх, Лекса, отврат. Защо трябва да вървят в комплект навсякъде, просто не ми е ясно. Тя и без ботокс е пластмасова, рядко бездарно същество. Те и двамата общо взето си играят ролята, която ги направи известни - Майкъл навсякъде е Джеймс Спей... Пардон, Даниел Джаксън, а Лекса е некъф робот там. Тя толкова си може, ама той е показвал страхотна игра неведнъж, защо не си дава малко повече зор тоя човек...

# 589
  • Ямбол
Къде са тея сериали-мюзикъли, търся си нов такъв, аз само за три се сещам, Глий, Смаш и Нашвил.

Ми тоя, дето го обсъдихме с Нели - Galavant
И още един нов, който беше споменат тук - Mozart in the jungle

Аз само Глий съм гледала тук-там по ТВ, не знаех че има и други подобни, затова сметнах, че е някаква нова мода. Ще пробвам тези двата по-горе, че ми се гледа нещо забавно.

# 590
  • UK
Ами те не са точно като Глий, в смисъл, и двата са си драми, в които се разказва за живота на музиканти - едните са на Бродуей, а другите (изненада) - кънтри звезди в Нашвил. Много харесвам и двата сериала, въпреки ужасния втори сезон на Смаш, първи е страхотен, музиката и в двата сериала е невероятна. В този ред на мисли - днес излязоха първите два епизода от финалния сезон на Глий, и бяха учудващо добри. Не знам защо хората продължават да търсят някаква логика в този сериал, за мен е като Симпсънс по отношение на последователността - тоест няма такава, но винаги съм приемала, че това е напълно нарочно, но май повечето хора не разбират това. Питат се неща като "как така всички си зарязаха там-каквото-правеха и долетяха до Охайо", което просто няма смисъл, понеже не говорим за сериозна драма, където всичко има логика и причина, а за Глий, който не е такъв тип сериал.

# 591
Ох аз, че гледам вече почти всичко гледам, но този АГЕНТ КАРТЪР успях само до 15 мин и го спрях  Shocked въобще не грабна  Peace

# 592
  • в морето до колене
Въобще нямам намерение да го подхващам аз... Стигат ми другите агенти - даже са ми в излишък...

# 593
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гледам изписани N-страници, търча да избирам сериал сред сигурно десетките предложения, а то какво било ... обичайното Tired

Откак ми свърши "Аферата", съм в чуденка. Май Mozart in the Jungle ще да е.

# 594
  • UK
CW подновяват Arrow, Jane the Virgin, Reign, Supernatural, The 100, The Flash, The Originals и The Vampire Diaries.

# 595
  • София
CW подновяват Arrow, Jane the Virgin, Reign, Supernatural, The 100, The Flash, The Originals и The Vampire Diaries.
Shocked Shocked

# 596
  • Вестерос
Някой пита за премиерата на The Messengers - 10 април

# 597
  • София
Shocked Shocked

грух! грух! грух!

# 598
  • София
Това за СПН не е новина Simple Smile Аз нямам против ест Simple Smile

# 599
  • UK
По принцип не е, просто сега го обявиха официално. Също така твърдят, че не са решили още за Дикси - щели да преценят по рейтинга дали ще го спират или не, но те по принцип не правят много сериали и щом подновяват повечето си тазгодишни, вероятно няма да остане място за Дикси.

Общи условия

Активация на акаунт