Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 44 781
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • UK
Не. Ама май просто не искат да го правят безкраен. Такъв тип сериали винаги се правят с идея за определен брой сезони - може да не го решат в началото, но след трети сезон, примерно, да решат да ги направят седем и толкова. Така имат възможност да разкажат цялата история, и не гризат нокти напролет дали ще ги подновят или не. Троновете беше подновен за пети и шести сезон преди няколко месеца. Simple Smile

# 61
  • Разпиляна във въображението
След като изгледах трейлъра за Марко Поло, се порових в уикипедията да опресня знанията. След като само някои от премеждията му са добре документирани и могат да бъдат доказани, то в сериала очаквам голямо развихряне на въображението и жени на път и под път.

# 62
Кунг фу и азиатки, какво повече му трябва на един мъж  Mr. Green

Чудя се щом е на Нетфликс дали ще го пуснат пак в един ден целия сериал  Thinking

# 63
  • КиТ
Абе да знаете какво се случва с Beauty and the Beast newsm78 ей сега ме подсещат от темата на сериала Rolling Eyes
Гледах в ИМБ уж октомври пише като дата,ама нещо  Thinking

# 64
Последно четох, че можем да го очакваме през  януари -  март 2015. Иначе още в края на август са започнали да снимат, ама... Rolling Eyes

И да се запиша и аз в новата тема, отговаряйки на въпроса.
Чак с нетърпение - не, но следя в момента  2 broke girls, Bones, Castle, Chicago Fire, Haven, Modern Family и Stalker.
Пробвах се с Константин и Готъм, но  Naughty Константин още след първия епизод реших, че няма да го гледам, а на Готъм му дадох шанс до четвъртия епизод, след това реших, че спирам (поне засега) да го гледам.

# 65
Някой следи ли Слийпи Холоу? Мистерия някаква ми се гледа. Дали си заслужава?

# 66
  • София
^
Да, добър е. На мен ми харесва

# 67
  • срещу двата комина :)))
на мен също  Peace

# 68
Благодаря ви! Свалям го.

# 69
  • КиТ
Последно четох, че можем да го очакваме през  януари -  март 2015. Иначе още в края на август са започнали да снимат, ама... Rolling Eyes

Аха  Thinking

# 70
  • София
Някой да е гледал ''На границата'' по БНТ? Отзиви? Simple Smile

# 71
  • Ямбол
Гледах пилотката на Gomorrah.
Интересна ми беше, ма не хванах някои неща. Ако някой друг го е гледал, да пише, че да ми ги разясни.  Laughing

# 72
Gomora-та като българския Под прикритие ми се стори - мафия,убийства и гета.
Добре ,че е Марко та имаше какво да се гледа  Mr. Green
Чудя се дали да гледам втора серия  Thinking

# 73
  • Ямбол
Gomora-та като българския Под прикритие ми се стори - мафия,убийства и гета.
Добре ,че е Марко та имаше какво да се гледа  Mr. Green
Чудя се дали да гледам втора серия  Thinking

И аз това се чудя. Марко е голям симпатяга, да.  Flutter

# 74
То името предполага за какво ще става въпрос в сериала  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт