Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 44 166
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
А бе...
(няма и да го гледам - само срещу смъртна заплаха)

# 166
  • Разпиляна във въображението
Много ми е чудно как може един сериал/филм хем да е уестърн, хем да е sci-fi!

Тва е щото не си гледала "Каубои срещу извънземни". hahaha

И това беше първата ми мисъл. Единственото, което си спомням от филма бе, че е адски тъп Grinning

# 167
  • UK
Не си спомняте Бриско Каунти Младши май Simple Smile Иначе и Файърфлай е космически уестърн.

# 168
  • в морето до колене
Иначе и Файърфлай е космически уестърн.
Точно това се канех да кажа и аз.
Хем много космически. И много уестърн.  Grinning

П.П. Сега чекнах в Гугъл тоя Бриско Каунти... Абе имам смътен спомен. Ама мноооого смътен.

# 169

П.П. Сега чекнах в Гугъл тоя Бриско Каунти... Абе имам смътен спомен. Ама мноооого смътен.

И аз така, общо взето, помня как изглеждаше Бриско и до там  Laughing.

# 170
След като изгледах Интерстелар, не искам Нолан, не на километри, не го искам на светлинни години в близост до проекта за Фондацията.

# 171
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не съм, но ме заинтригува   bouquet

# 172
  • София
След като изгледах Интерстелар, не искам Нолан, не на километри, не го искам на светлинни години в близост до проекта за Фондацията.

Чудя се да те питам ли..  Да не те ли... Ама пък ако можеш да се излееш без спойлер...

# 173
  • Пловдив
Ау, кажи защо, че съм се запътила да го гледам. Повикала съм майка ми от 150км да гледа децата ooooh! На трейлъра изглеждаше интересен.

# 174
Янтра, мини през sci fi темата (там си нахвърлях впечатленията) или през Препоръчителната (там повече хора са коментирали)

# 175
  • Пловдив
Видях. Раздвоена съм, хем ми се гледа и няма какво друго по кината, хем не ми се иска да си гърмя така скъпоценните патрони.

# 176
Янтра, от филмите по кината май най-читав в момента е Gone Girl Peace

# 177
Аз пак няма какво да гледам , чакам  нови епизоди на Кухня, Отмъщението и Скандал, дано да подновят Далас, Клопка и Тирант или да пуснат някой бг Rolling Eyes
Започнах и прекъснах :
White Collar - тъп ми е
The Blacklist и Forever голяма психария ми идват
Искам нещо сериозно, но не натоварващо, че много ми идва Simple Smile
Ако се сетите нещо пишете Hug

# 178
  • UK
Далас го прекратиха преди месец и половина, Тирант е подновен за втори сезон от 13 епизода. Не знам на кое викаш "Клопка".

# 179
Започнах "Аферата" и дотук много ми харесва. Мойра Тиърни ми е приятна още от "Спешно отделение", а другата актриса е страшно красива и магнетична.
Тегля и чернобилския, но нещо е запецнал днес, стои си от сума време на едни и същи проценти.

Общи условия

Активация на акаунт