Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 44 174
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
не кой да е, а дори CNN обявиха за един нов сериал, който ще е по една друга филмова класика, ама в жанра хорър (любим ми  Twisted Evil).

Злите мъртви (http://www.imdb.com/title/tt0083907/)
 bowuu

телевизия Старз се е заела с проекта, като Сам Рейми и Брус Кембъл са потвърдени официално.
http://www.imdb.com/title/tt4189022/?ref_=nm_flmg_act_2

сериите щели да са по 30 мин. (хъх, кофти, ама има брожение/опити да се върнат старите 30 минутки за драмите, както беше Сексът и градът), но 30 мин по Старс е повече от 42 мин по броудкаста, това всички го знаем и знаем защо... Wink
и пак понеже не е броудкаст, а Старз (най-смелите след HBO) ще показват абсолютно всичко, дори и най-големите батални сцени.

# 151
Охохо това със Света на Запад ми хареса, каста наистина е умопомрачителен. Подозирам, че ще е като някакъв тест дали да извадят после даже не големи, а огромни пари за Фондацията.

Ужасите по Старз - очаквам някакво ново ниво на хиперкървав реализъм, не съм сигурна, че ще ми хареса, но вероятно ще го гледам Simple Smile

# 152
  • Разпиляна във въображението
От време на време бях споменавала за сериал по Фондацията и хоп... Мненията са разделени - от добро, към ужасяващо. Второто, защото може да се получи нещо, което направо да съсипе книгите. НВО прави кратки сериали мисля, с по около 10 серии. Ако така го дават и за всяка книга по Фондацията със сигурност нещо ще се пропусне и ще се загуби смисъл. Diavolo, американците не само искат действие, ами и голота, провокативност като гледам последните продукции - пищни и с доста плът. Предстоящият Марко Поло е поредното доказателство. Сега, като разбирам, че има възможност за филмиране на Фондацията съм по-скоро негативно настроена Thinking

# 153
Shameless, заедно с American Horror Story са ми най-любими за момента. Всъщност не, мога да добавя и Penny Dreadful.

Тези дни подхванах Orphan Black, засега ми допада.

В all time favourite са Secret diary of a call girl, This Life (препоръчвам ви го ако не сте попадали на него), Breaking Bad, East Bound and Down, Teachers (и в този, както и в This Life играе Андрю Линкълн)

# 154
  • КиТ
The fall днес стартира нали и утре по торентите Crazy

# 155

Ти не се ли записа в Брита?
Оказа се че в Ирландия го излъчват 3 дни по-рано и серията е в kickass от онзи ден

# 156
  • София
В момента гледам The client list  с Дженифър Лаф Хюй и ми е много интересен..

# 157
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пропуснала съм новата тема Embarassed
В момента след финала на Peaky Blinders не чакам нищо с нетърпение, иначе гледам "Добрата съпруга" и Outlander и мисля да почвам The Affair.

# 158
Руския сериал "Кухня" - той ми е любим, много ме забавлява.

"The Big Bang Theory" - също ми е много приятен.

"Family Guy" - въпреки че напоследък рядко има сполучливи епизоди.

"Двама мъже и половина" - не знам защо продължавам да го гледам, последният епизод достигна дъното. :/

Още ме държи емоцията от "Breaking Bad", въпреки че отдавна го изгледах.

# 159
  • София
ей, последният епизод на СПН беше много свеж, навява ми приятни спомени за по-ранните сезони. Wink

# 160
  • срещу двата комина :)))
ей, последният епизод на СПН беше много свеж, навява ми приятни спомени за по-ранните сезони. Wink

аз още съм на 3ти епизод, дано наистина се завърнат към началото  Laughing

# 161
# 162
  • КиТ

Ти не се ли записа в Брита?
Оказа се че в Ирландия го излъчват 3 дни по-рано и серията е в kickass от онзи ден

Да бе там съм,ама мислих за друго си говорите  Crazy ама аз ще изчакам за субс и без това,не стига времето  Crazy Peace

Беше върха,върна ме и мен към началните сезони,много добро Heart Eyes
Мюзикъла беше един път  Joy

# 163
  • София

сериала се очаква да излезне догодина, ако нещо се провалят нещата серията ще се трансофрмира в ТВ филм на HBO (нещо правено много пъти).
вижте само каста, юхууу Simple Smile
http://www.imdb.com/title/tt0475784/

Много ми е чудно как може един сериал/филм хем да е уестърн, хем да е sci-fi!

За Фондацията - толкова ми е чудно какво биха направили, че се лашкам между "Тия ще го окепазят" и "О, страхотно! Космосът се връща на мода"... Представям си основно британски каст!

# 164
  • София
Много ми е чудно как може един сериал/филм хем да е уестърн, хем да е sci-fi!

Тва е щото не си гледала "Каубои срещу извънземни". hahaha

Общи условия

Активация на акаунт