Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 44 184
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Аз изгледах каквото имаше излязло от Walking Dead и сега ми трябва сериал завършил или поне с три излязли сезона. Чудя се между Два мерта под земята, Декстър, Менталист и Breaking Bad.

Приемам и други предложения. Не обичам тийнейджърски сериали, ром- и сит-коми.

# 136
Двата метра, без колебание  Peace
после ББ
след това за разпускане Менталистът и за десерт Декстър  Grinning

# 137
Мерси, Бумър!

# 138
  • Пловдив
От мен глас за Менталист Simple Smile Декстър не го харесвам Simple Smile

# 139
От мен глас за Менталист Simple Smile Декстър не го харесвам Simple Smile

Благодаря и на теб, Янтра! Всички съм ги "заплюла", чудех се в какъв ред да ги почвам. За момента имам време само за един, като приключа с Homeland ще ми се отвори място за още  Simple Smile.

# 140
Изгледах минисериала Messiah.  
http://www.imdb.com/title/tt0249301/?ref_=nv_sr_1

Страхотен сериал, пет сезона по два три епизода.

# 141
  • София
Чудя се между Два мерта под земята, Декстър, Менталист и Breaking Bad.

Менталиста и Декстър може да ги прескочиш, особено първия.
Брекинг бад е мега класика, задължително го гледай. А Six Feet Under е сериал, който всеки уважващ себе си човек трябва да гледа. Той е като някои книги и филми, без които не може Wink

# 142
  • София
За мен пък Декстър е сериал, който не е за пропускане.
Breaking Bad - пробвах, не хвана и замина по живо, по здраво към кофата.
Менталиста е приятен, но не бих го следяла, т.е. ако хвана на няколко месеца нещо по тв-то ми е приятно, но до там.
Двата метра - не съм го пробвала, не ме привлича като тематика, явно не се уважавам достатъчно и няма да поправям грешката Wink

# 143
  • срещу двата комина :)))
аз пък Менталиста си го следях с голям кеф и нетърпение  Flutter гледала съм и всички други, да не ме заплюете сега  Joy

# 144
Breaking Bad е най-добрият сериал според мен. Моля ви препоръчайте нещо подобно  bouquet

# 145
  • КиТ
Аз съм от пробващите Breaking Bad и не ми допадна,да си кажа де  Laughing

# 146
Всичко наред ще гледам  Laughing. Благодаря на всички!

# 147
  • София
малко ТВ новини  Simple Smile

първо лошата

култовия Арън Соркин се отказва от телевизията?!  Shocked Thinking

http://www.latimes.com/entertainment/tv/la-et-st-hbo-newsroom-aa … story.html#page=1

"But I'm pretty certain I'm about to write my last three episodes of television.
Really?
"Yeah. And I want to be really clear about this.

# 148
  • София
Нолан ще прави Фондациите на Азимов за HBO!!!  newsm78 Twisted Evil
HBO  взеха правата от Сони миналата година и Нолан официално потвърди, че работи по въпроса. Засега обаче няма нищо сигурно и ако изобщо се стигне до такъв съвместен проект, едва ли ще е по-рано от 2017 г.
Значи това ще е изключително рисков проект, но кой ако не HBO могат да се заемат с нещо с което никой друг в щатите не смее и бяга като дявол от тамян!  Twisted Evil
Не знам, аз съм раздвоен, защото става въпрос за библията на научната фантастика и за най-любимата ми книга и просто съм раздвоен. А и не съм сигурен, че Нолан е подходящия човек, то всъщност кой да е подходящ, но явно сега братята са на мода и HBO не искат да рискуват с никой друг.
Една комбинация на HBO + Нолан + Азимов + КЛАСИКА в световната литература (не само в жанра, а изобщо бих казал) би трябвало да привлече публика. Само че пак е рисково, тъй като американците ще искат действие и екшън, а не това е силата на Фондацията.
По-добре да филмират Хиперион (там има повече екшън, а и религия и изкуствен интелект на едно познато нам ниво), ама там авторът е жив и е по-сложно с правата.
Абе ще видим...
Ама как ще пресъздадат тази атмосфера, как ще построят Трантор в цялото му величие и после в целия му упадък, как ще убедят янките, че любимеца им вече го няма, защото са минали там някакви си 1000 г. и т.н. и т.н.  newsm78

# 149
  • София
Джонатан Нолан и HBO ще правят сериал
ще се пробват да възкресат една стара класика от 1973 г. (http://www.imdb.com/title/tt0070909/)

сериала се очаква да излезне догодина, ако нещо се провалят нещата серията ще се трансофрмира в ТВ филм на HBO (нещо правено много пъти).
вижте само каста, юхууу Simple Smile
http://www.imdb.com/title/tt0475784/

Общи условия

Активация на акаунт