Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 45 178
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Ох януари няма да има от моите сериалчета, които следя  Cry ...
Преди месец изгледах еп. 1 на Избран (http://www.imdb.com/title/tt2390334/), но нещо не ме впечатли  Thinking да му давам ли 2-ри шанс  newsm78

Никой ли няма отзиви от повече серии  Whistling .... Ма й аз ще съм 1-ва  Mr. Green

# 331
  • София
А ascension колко серии ще е, като го дават мини сериал, някой знае ли?

# 332
  • в морето до колене
Angel_Dust, според Уикипедия и IMDb - 6 серии, които се излъчват по две в три последователни дни - 15, 16 и 17 декември. (Само tvrage си ги водят 3 серии.)

Ох януари няма да има от моите сериалчета, които следя  Cry ...
Преди месец изгледах еп. 1 на Избран (http://www.imdb.com/title/tt2390334/), но нещо не ме впечатли  Thinking да му давам ли 2-ри шанс  newsm78
Никой ли няма отзиви от повече серии  Whistling .... Ма й аз ще съм 1-ва  Mr. Green
На мен ми стои свале на харддиска от много време, но все не стигам до него...

# 333
  • София
изгледал последните серии преди паузата на Слийпи Холоу и Агентите на ЩИТ
доволен  bowuu

Скрит текст:
Слихпи Холу:
Много се радвам, че познах, че Хенри ще се обърне срещу Молох, но ме е яд за капитан Франк Ървинг :/

Агентите на ЩИТ:
последната десета серия беше едно от най-хубавите шоута правени изобщо от телевизия, не мога да разбера защо сериала има толкова ниска оценка в имдб, това е сред най-яките сериали правени някога, но може и да съм пристрастен, защото съм много голям фен вселената на Марвъл и Ди Си от много години. Та страшно много ме е яд за Трип, направо не можах да повярвам, че умря, но още в момента в който влезна в кръга със Скай и Рейна си знаех какво ще стане с него Sad
сега се започва адски дългото чакане до 3 март, уф.

# 334
Gracepoint е спрян след само един сезон.

# 335
Ха! То какъв ли и беше смисълът, след като има активен Broadchurch.

# 336
  • София
третия сезон на Викингите официално стартира на 19 февруари Simple Smile

# 337
  • София

newsm18 newsm18 newsm18 Супер!

мячик - благодаря, за отговора  bouquet

# 338
Perception също е спрян  Sad От 18.02 ще довършат сезона и това ще е. Много си го харесвах

# 339
Хич не го възприемам това  Crossing Arms  Naughty И на мен ми е много сладурско сериалчето,... да бастисват Елементарното, случаите затъпяха, Джонито Лий Милър ми стана лигав някакси, а и Уотсън е кат' умрела михлюза след романтиките с Майкрофт  #Silly Rolling Eyes

# 340
  • Сoфия
Изгледах и RECKLESS хареса ми жалко, че няма да има 2-ри сезон, а адвокатката Джейми разцепваше с тоалети и обувки  Peace
И аз най-сетне го догледам и сега ме е яд, че няма да има друг сезон...
Някой ако може да ми препоръча нещо подобно? Имам чувство, че съм изгледала всичко и няма какво да гледам  Sad

# 341
  • София

newsm18 newsm18 newsm18 Супер!

и отново 10 епизода, както бе сезон 2. Simple Smile

# 342
  • София
Те все по толкова май им се откъсват от сърцето, но...колкото-толкова...

# 343
  • КиТ
... да бастисват Елементарното, случаите затъпяха, Джонито Лий Милър ми стана лигав някакси, а и Уотсън е кат' умрела михлюза след романтиките с Майкрофт  #Silly Rolling Eyes

Има нещо такова гледах вчера последните 2 епизода,ми щях да заспа  Rolling Eyes

# 344
... да бастисват Елементарното, случаите затъпяха, Джонито Лий Милър ми стана лигав някакси, а и Уотсън е кат' умрела михлюза след романтиките с Майкрофт  #Silly Rolling Eyes
Има нещо такова гледах вчера последните 2 епизода,ми щях да заспа  Rolling Eyes

Peace абсолютно, а много добре вървяха първите 2 сезона. Но винаги съм си предпочитала Pеrception.

Общи условия

Активация на акаунт