Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 45 152
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Вестерос
Гупости са това, че не се е писало в 13век, даже от много много по-рано, от преди христа винаги когато има знатна личност при него на работа има човек, който да записва всичко. Даже понякога и "портрети" са правили на гостите на знатната особа или ако пък той е ходил някъде писарът ходи с него и описва всичко. Друго е обаче, че много от писанията са се попилели покрай войни, бедствия и прочие...  bouquet

# 376
Здравейте, някой гледа ли Scandal?

# 377
Здравейте, някой гледа ли Scandal?
Доста хора, ето темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=652797.0;all

# 378
  • Там, където ме обичат
Мерси,   bouquet  bouquet
нов сезон на True Detective   newsm44 newsm44 newsm44

# 379
  • На топло
Когя започва True Detective? Надявам се януари....кои ще участват?

# 380
  • София
Аз започнах да следя Подли камериерки и много ми харесва.

# 381
  • Там, където ме обичат
Започнах споменатия Фарго.
Ами, много съм озадачена, но да уточня, че изгледах само първа и втора серия - малко мудни, но затова пък кървави.   newsm78 и висок рейтинг в imdb,
Та въпроса ми е, дали сериалаът става по-интересен нататък или е надценен?

# 382
  • срещу двата комина :)))
Започнах споменатия Фарго.
Ами, много съм озадачена, но да уточня, че изгледах само първа и втора серия - малко мудни, но затова пък кървави.   newsm78 и висок рейтинг в imdb,
Та въпроса ми е, дали сериалаът става по-интересен нататък или е надценен?

според е един от най-добрите на миналата година, определено не му е завишен рейтинга  Peace

# 383
  • Вестерос
Аз започнах да гледам The Librarians, леко тип Warehouse 13 ми е, но ми хареса. Ако харесвате филмите, хвърлете му едно око  Simple Smile

# 384
  • София
 Joy ама таковата... ти нали не харесваше фентъзи  Whistling

# 385
Започнах Ascension, но не съм впечатлена. Отново добра идея, но посредствено (меко казано) изпълнение. Въпреки това вероятно ще го догледам.

# 386
  • Вестерос

това за мен ли е?

# 387
Аз започнах да следя Подли камериерки и много ми харесва.
Мога ли да го изтегля от някъде, не мога да го следя по ТВ, че е лудница точно тогава в къщи с децата?
Има ли го в Замундата?

# 388
  • София

това за мен ли е?

За теб, за теб Simple Smile С най-добри чувства, просто ми стана забавно как на миналата страница обясни, че фентъзита не харесваш, а на тази препоръчваш Simple Smile Надявам се да не го приемеш като тип заяждане, не е такова, в никакъв случай Simple Smile

# 389
  • Вестерос
Joy ама таковата... ти нали не харесваше фентъзи  Whistling

това за мен ли е?

За теб, за теб Simple Smile С най-добри чувства, просто ми стана забавно как на миналата страница обясни, че фентъзита не харесваш, а на тази препоръчваш Simple Smile Надявам се да не го приемеш като тип заяждане, не е такова, в никакъв случай Simple Smile

аз казах , че главно фентъзи само гледам  в първия си пост в тази тема , писала съм фантастика по-точно Laughing

Общи условия

Активация на акаунт