Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 45 091
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • КиТ
Аз Teen Wolf го следях до някъде,ама нещо ми затъпя по едно време,още се чудя дали да го до продължа,пък и време не достига,седи си там....

# 541
Една серия му отпуснах... безподобна плява.

# 542
На мен пък Teen Wolf ми е от фаворитите .... Но както писах хора всякакви и интереси различни ...
Тази тема е "Кой какви сериали гледа?" и в нея споделяме мнение, а не го налагаме нали  newsm78

# 543
  • София
Вие почнахте да се налагате и да го защитавате. Много представителна извадка е този сериал за хората, следящи жанра, няма що. Аз написах, че на мен са ми адски тъпи двата сериала, кой си извади мнение за фентъзи и фантастика като цяло - не знам и не ми дреме.

# 544
  • София
АХАХАХ! Нело, нелюбителке на жанра!  smile3532

И моля ви се всичките тия бози, които и до турските не са достойни да се подредят (щото поне турските ги приключват) са всичко, но не и представителни за жанра фентъзи и фантастика. Те са нещо средно между сапунена опера и young/adult произведение, предназначено за подивели тийнове, които ги е страх от дупката под леглото нощем.

# 545
  • Пловдив
Може ли някой да ми обясни каква е фабулата на Teen Wolf? В основни линии до към ... 3 сезон май? По някоя телевизия го дават в много удобно за мен време, пасва ми на личната програма и редовно го хващам като прецъквам по каналите преди да реша какво да гледам за вечерта.

# 546
  • КиТ
Тинейджър който се оказва вълк очевидно  Crazy Crazy Joy после там няква групичка вълци го преследваха,появи се един друг вълк  newsm78 И една мацка има край него,която можеше да стреля със стрели  Mr. Green
В общи линии това  Peace

# 547
  • UK
Нели, ти пък, как ще спориш с най голямата почитателка на фентъзито и фантастиката тук, не знаеш ли, че само тя разбира за какво става въпрос в тези сериали, за разлика от нас, които ги гледаме само заради младите и красиви актьори?

# 548
# 549
А МГМ да си имаме уважението аз гледам и актрисите  Joy
Само, че тях ги предпочитам ала Оскар Уайлд, с минало  Heart Eyes

# 550
  • UK
Ах, извинявам се Simple Smile Виж, че и от актриси не разбирам, какво изобщо се бутам в тоя подфорум... Отивам да гледам турски сериал, какво друго ми остава. Simple Smile

# 551
  • София
Да ти препоръчам нещо? Joy

# 552
  • София
Ми и аз да се наредя до "не феновете" на жанра... още един неможейко и неразбирач hahaha hahaha hahaha

# 553
  • Вестерос
Една серия му отпуснах... безподобна плява.

1 сезон беше най-зле, лично от втори ми стана интересен.

# 554
  • Вестерос
АХАХАХ! Нело, нелюбителке на жанра!  smile3532

И моля ви се всичките тия бози, които и до турските не са достойни да се подредят (щото поне турските ги приключват) са всичко, но не и представителни за жанра фентъзи и фантастика. Те са нещо средно между сапунена опера и young/adult произведение, предназначено за подивели тийнове, които ги е страх от дупката под леглото нощем.

Е сега това вече е крайно мнение...

Никой не казва , че сериалът е най-великият, но има доста популярни от жанра, които са много под нивото му. Много НЕ тийнове познавам, които го харесват. А тези, които не го харесват- не харесват жанра. Затова и се изказах, че явно на съфорумника това не е жанра, а той/тя реши да ми "скача".  newsm78 Може да съм нова във форума, факт, че по-старите повече се познавате, но това не е начин на комуникация...
Някъде да съм казала, че сте неразбирачи.. големи изводи си правите.. нямам думи! Нито знам кой, кой е и какво гледа, нито нищо. Брех, от едно коментарче -  голяма драма направихте. Евала!  Joy

А МГМ, чаках да се появиш и да почнеш и тук да ме обиждаш и нападаш / говори доста неща за теб/. Поне го прави грамотно, без пунктуационните и правописни грешки Wink

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 22:02 от Djunina

Общи условия

Активация на акаунт