ТЪРСЯ филм , сериал ............ Тема 7

• 102 069
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, аз да питам въпросче..пак.. Blush
Не е ли ставало дума за 3-ти сезон на Legend of the Seeker ? Знам, че е стар сериала, но надеждата не умира ..  Blush  Praynig

# 91
  • Вестерос
Не, отдавна го спряха. Само два са си, за съжаление.

# 92
Не, отдавна го спряха. Само два са си, за съжаление.

Колко тъжно .. Sad
Благодаря за отговора  bouquet

# 93
Здравейте откъде мога да си сваля "Столичани в повече" 6   и 7 сезон

# 94
  • в морето до колене

Честита Нова година на всички!
Желая ви винаги да намирате това, което търсите!

# 95
За много години, момичета!  Sunglasses

Моля за помощ - търся Boyhood, но без успех.
Без български субтитри, но и без такива на корейски или дублаж все пак. Wink

# 96
  • Ямбол
За много години, момичета!  Sunglasses

Моля за помощ - търся Boyhood, но без успех.
Без български субтитри, но и без такива на корейски или дублаж все пак. Wink

http://kickass.so/usearch/boyhood/

# 97

Много благодаря! Wink

# 98
Здравейте, надявам се това да е правилната тема, в която да попитам. Търся името на филм, който гледах много отдавна, за съжаление помня твърде малко за него, но все пак ще пробвам да обясня. Игрален американски филм, от 80-те или 90-те години, романтичен.
Главната героиня е с много дълга, до кръста, права, черна коса, с по-овална форма на лицето. Танцувала е балет, но не знам дали не беше по-скоро като хоби, но филма не е танцувален, просто това с танцуването е част от нейното минало. Тя или беше ученичка в последните класове някъде, или беше завършила, но млада жена на около 18 - 20 г., доста по-млада от главния герой. Тя имаше проблеми с баща си - биеше я, и избяга от дома си, след което при инцидент на улицата (опит за изнасилване) я спаси мъж на около 30+ г., който после я приюти в дома си и разбира се възниква любовна история. Тя седеше в къщата му и не излизаше никъде. Филмът е с хепи енд.
Дано някой ми даде идеи, защото отдавна се опитвам да си спомня името, за да гледам пак. Предварително благодаря! Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 20:22 от t_lady

# 99
Интересен сюжет.
Непременно ще го гледам, ако някой се сети за заглавието на филма Peace

# 100
  • бургас

ЗДР, търся един филм за един психически болен младеж, майка му не можеше да се грижи за него и го водеше в някакъв дом, в един мотел се срещнаха с една майка с момиченце , болния младеж и то се сприятелиха ...и не си спомням друго , американски филм...Много искам да го гледам отново, но ..От категорията филми Рейнмен
Благодаря на всеки, който ми отговори

# 101
Здравейте на всички,Честита нова 2015! Търся сериали,sled ,,HOMELAND, всичко..koeto gledam me отегчава....дайте нещо наистина сериозно..благодаря Ви предварително!

# 102
Здравейте на всички, търся този филм, но никъде не го намирам. http://www.imdb.com/title/tt2205401/?ref_=nv_sr_2
Може ли малко помощ Simple Smile Благодаря предварително Wink

# 103
  • в морето до колене
TRINITINEO, тук по-скоро се задават въпроси за търсене (на нещо по описание, на торент или субтитри), а не за препоръки.
Надникни в сериалната тема, която също е закарфичена най-отпред.
Или в тази - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406162.0;topicrefid=19
Напоследък няколко човека питаха за сериали, подобни на Homeland - може да си харесаш нещо от препоръчаните.

П.П.
Аз пък искам да помоля тези, които вече са гледали The Theory of Everything, да кажат къде са го намерили (ако не е било на кино, де).

# 104
  • Бургас
Здравейте, моля за помощ за името на един филм, който с думи кратки е следния:
две сестри, едната уж скача от мост и умира, мъжът ходи с нея и уж духът и броди из къщата, сестрата се записа на курс по алпинизъм защото я беше страх от високото...

Общи условия

Активация на акаунт