ТЪРСЯ филм , сериал ............ Тема 7

• 102 074
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
...имаше и някакво шалче,с което падналата от парапета е била в момента на смъртта си, а то се появяваше из къщата. Оживялата сестра имаше халюцинации...Даваха го често по Холмарк,ама как ли се казваше...
Дали не беше нещо от рода на "Неспокоен дух"?

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 10:27 от Бубче

# 106
  • София
TRINITINEO, тук по-скоро се задават въпроси за търсене (на нещо по описание, на торент или субтитри), а не за препоръки.
Надникни в сериалната тема, която също е закарфичена най-отпред.
Или в тази - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406162.0;topicrefid=19
Напоследък няколко човека питаха за сериали, подобни на Homeland - може да си харесаш нещо от препоръчаните.

П.П.
Аз пък искам да помоля тези, които вече са гледали The Theory of Everything, да кажат къде са го намерили (ако не е било на кино, де).

https://kickass.so/the-theory-of-everything-2014-hc-hdrip-xvid-a … trg-t9876367.html

# 107
  • в морето до колене
Благодаря. Аз се надявах някой някъде да е попаднал на копие без вградени китайски субтитри...  Peace
Смятам да почакам за токава. И без това имам още негледани неща.

# 108
  • Бургас
...имаше и някакво шалче,с което падналата от парапета е била в момента на смъртта си, а то се появяваше из къщата. Оживялата сестра имаше халюцинации...Даваха го често по Холмарк,ама как ли се казваше...
Дали не беше нещо от рода на "Неспокоен дух"?

При търсене на "Неспокоен дух" в интернет ми излезе само това (споделям линка, защото ме заинтригува като описание)...продължавам да търся падналата дама с шалчето  newsm78
http://energy-torrent.com/cataloges.php?ganre=%C4%F0%E0%EC%E0&am … =desc&page=35

# 109
Аз се сетих кой е филмът, но не се сещам за името или поне актьор, който е участвал в него. Наистина е даван по Холмарк, единственото, за което съм сигурна е, че е питано за него в темата, ако на някой му се рови може да провери назад из старите теми.

# 110
Търся откъде да сваля The disappearance of Eleanor Rigby: His, по възможност и Hers. Моля ви, хора, помагайте. Praynig

# 111
  • Бургас
Аз се сетих кой е филмът, но не се сещам за името или поне актьор, който е участвал в него. Наистина е даван по Холмарк, единственото, за което съм сигурна е, че е питано за него в темата, ако на някой му се рови може да провери назад из старите теми.

bouquet

Хем ми е смешно, хем ми е тъжно...остарявам. Аз съм била тази, която е питала за него и преди...
Та, филмът е Не гледай надолу!
Благодаря ви момичета!

http://www.imdb.com/title/tt0172345/

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 23:28 от vessita

# 112
  • в морето до колене
Търся откъде да сваля The disappearance of Eleanor Rigby: His, по възможност и Hers. Моля ви, хора, помагайте. Praynig
Хм, това е сложно търсене. ooooh!
Едва сега започват да се появяват копия от официалната версия на разпространителите - The disappearance of Eleanor Rigby: Them. Даже виждам, че днес е качен първият торент в Зелка. Но съдейки по скрийншотовете, мътничка е картината... DVD-то е планирано за 3. февруари. Тогава вече ще има добри копия. Но това пак ще е THEM, предполагам.
HIM и HER май ще имат само ограничено разпространение, предимно фестивално.
Не знам, дали има шансове за торенти от тях в скоро време.
Харви Уайнстейн не е лесен - кой знае, какво си е наумил за двете разделени версии...  Peace

# 113
Благодаря за отговора. Simple Smile Всичко е много неясно около тези филми, а заглавията им на места са сбъркани, затова и ги написах така - His и Hers. Странно ми се стори, че филм от 2013-та го няма по торентите. newsm78 Не държа да свалям от нета, бих ги гледала на кино, но и там ги няма! Явно просто ще трябва да изчакаме...

# 114
  • в морето до колене
През 2013 те бяха показани като два отделни филма само и единствено на фестивала в Торонто. При това бяха представени като "незавършен проект".
След това гадаехме, как именно ще ги разпространяват; винаги ли ще вървят "сдвоени" в две последователни прожекции; кой ще бъде пръв и кой втори?  Simple Smile
Докато през май Харви изненада всички - и критиците в това число - като представи в Кан една обединена версия THEM. И тогава се разбра, че това ще бъде филмът, който ще се прожектира по кината в САЩ (за които държи разпространителските права Харви)
Обаче разделените версии продължават да ги показват предимно на фестивали и не е много ясно, каква ще е съдбата им.
Myriad Pictures беше започнала да ги продава "на зелено" на филмовата борса в Торонто още през 2012 година. Със сигурност има държави, където ще бъдат показани така, защото правата са закупени още тогава за два отделни филма. Една такава държава е Португалия - сега като гледам в IMDb, там има премиерни дати и за трите версии! Но такива случаи вероятно ще са рядкост...  В Унгария има на двете отделни - без обединената. В Русия пък се разпространява само обединената. Малко е манджа с грозде работата.  ooooh!

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 22:56 от мячик

# 115
Моля за помощ  Praynig
Игрален американски или английски филм, излъчен преди около 10 години. Главният герой е страшно добър коафьор. Има татуирана ножица на петата на крака си. Ако някой се сети как се казва ще съм му адски благодарна!  Hug

# 116
# 117

Благодаря!!!   bouquet
Това е филмът, който търсих.  Whistling

# 118
  • В полето, под тепето.
Здравейте,
мога ли да гледам някъде този филм The Disappearance of Nora (1993) newsm78  bouquet

# 119
  • вятър в маслините, вятър над хребета
HIM и HER май ще имат само ограничено разпространение, предимно фестивално.
При нас вървяха в кината двата филма, за около две-три седмици, което е приличен период. Не си представям обединената версия какво ще представлява- Him е страхотен, но Her е няколко класи под него, заедно според мен би се свалило нивото. А могат да се гледат поотделно, всяка част е донякъде завършена, като Him оставя въпросителна, която получава отговора си в Her.

Общи условия

Активация на акаунт