ТЪРСЯ филм , сериал ............ Тема 7

• 102 642
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Надявах си се аз, след тронския лийк обаче не чак толкова горещо Laughing
А нещо друго от горещите заглавия от Кан дали е достъпно за сваляне?

# 481
  • в морето до колене
Аз не съм търсила.
Изобщо - Кан тази година го следих "по допирателната" малко... Дори не съм сигурна в момента, кои заглавия оттам да смятам за горещи.

# 482
То и аз така, но ми се гледа нещо стойностно, та се ослушвам. на Гослинг филма например бих изгледала с удоволствие, както и този на Колин Фарел.

# 483
  • в морето до колене
Филмът на Колин Фарел ще участва във фестивала в Карлови Вари на 3 юли.
Ако правят "изнесени прожекции" в Прага, може и да имаш късмет да го гледаш на кино.  Wink

На Гослинг може би имаш предвид този с Ръсел Кроу? Той е още в пост-продукция... и го дават за 2016. Изобщо Раян няма филми, които (поне засега) да се очаква да излязат тази година.
Ако имаш предвид режисьорския му филм... него може и да го има вече.  
Ама него не вярвам да го чакаш "с удоволствие" Thinking - след всички критики, които отнесе. Той е от тези, дето формата преобладава над съдържанието. Пък ти такива не харесваш...

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 15:45 от мячик

# 484
Точно режисьорския искам да видя. От любопитство.
Иначе още не се чува за Карлови Вари нищо конкретно, но тези дни трябва да изкарат програмите на двете филмотечни кина за следващия месец, та ще видим.

# 485
  • в морето до колене
Ами него го има - и в Замунда, и в Арена
например тук - http://DMCA-removal-from-Google/torrents/imdb:2366608/
или тук - http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=Lost+River+&am … d=&field=name

# 486
Оо, значи е трябвало да търся внимателно Embarassed Благодаря ти, ще го пробвам довечера   bouquet

# 487
  • в морето до колене
Ще чакам коментар значи.
Изгарям от любопитство за количеството плювки.   hahaha  Flutter

# 488
Е, ще рече човек, че освен да съсипвам с критики, друго за филм никога не казвам Laughing Ако е кофти, най-добре да се предупредят хората овреме, нали така Flutter?

# 489
Здравейте,търся филми от сорта на :
Париж на всяка цена и Пътуване до Делхи, където хора от ''по-висшия свят'' се сблъскват със селския начин на живот;
Реджеп Иведик;
Мистър Бийн;
And While We Were Here и Copenhagen ,където действително нищо не се случва,но сюжета не е скучен и изпъква и облика на града (пейзажи,забележителности....).

Дълго време търсих,но повечето,които намирам или съм ги гледала,или нямат нищо общо с това,което търся.Ще се радвам ако някой ми предложи филм,който да гледам,всички предложения са добре дошли.  bouquet

# 490
Препоръчавам този - Love Comes Softly (2003).
Има доста комични ситуации и вярвам, че ще ти хареса.

# 491
  • Ямбол
Здравейте,търся филми от сорта на :
Скрит текст:
Париж на всяка цена и Пътуване до Делхи, където хора от ''по-висшия свят'' се сблъскват със селския начин на живот;
Реджеп Иведик;
Мистър Бийн;
And While We Were Here и Copenhagen ,където действително нищо не се случва,но сюжета не е скучен и изпъква и облика на града (пейзажи,забележителности....).

Дълго време търсих,но повечето,които намирам или съм ги гледала,или нямат нищо общо с това,което търся.Ще се радвам ако някой ми предложи филм,който да гледам,всички предложения са добре дошли.  bouquet

Ay Lav Yu

# 492
Благодаря!  bouquet

# 493
  • Вестерос
Сигурно е на сестрите Олсън някой филм.. Отказах се да търся, благодаря все пак.   Simple Smile  bouquet
http://www.imdb.com/title/tt1798274/?ref_=nv_sr_1 а този, пак с близначки, бели, но не се сещам за огледало

# 494
Здравейте,търся сериала "Вътрешна сигурност",някъде има ли сериите? .Много моля:pray:Благодаря ви предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт