ТЪРСЯ филм , сериал ............ Тема 7

• 102 124
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Ще ги пробвам, още имам спомени от преди години. Благодаря!

Заповядай:

http://dox.bg/files/dw?a=c7b575f36d

Ако има проблем с тайминга, пиши ми на лични, мога да се опитам да ги наглася.

# 586
  • на майната си
Благодаря, ще ги пробвам.

# 587
Преди повече от 10 години даваха филм по истински случай, на който не си спомням заглавието!

Сюжетът беше нещо такова: семейство пътува по магистралата и някакви бандюги стреляха по колата. За ужас уцелиха детето, което беше около 10 годишно, май в главата попадна изстрела.След много усилия да го спасят, детето изпадна в дълбока кома.Майката се съгласи да дари всичките му органи и след процедурата гледаше как потеглят няколко линейки с органите на детето и, за да помогнат на нуждаещи се. Много тежък момент.Накрая тя издири хората, които са получили органите и май се свърза лично със всеки от тях.

Горе долу това беше сюжета, някой спомня ли си кой е този филм?

# 588
Здравейте! Отдавна се опитвам да се сетя за един детски БГ сериал от 90те, май го даваха по Канал 1. Беше малко странен - за едни жени, облечени като принцеси в една странна бяла стая със стълби в различни посоки. Беше май образователен с комедиен елемент. Роклите им бяха различни цветове - синя, жълта, розова.. Бяха лъскави и натруфени със смешни прически. Ако някой ми даде име или линк ще бъда много благодарна!

# 589
Здравейте! Отдавна се опитвам да се сетя за един детски БГ сериал от 90те, май го даваха по Канал 1. Беше малко странен - за едни жени, облечени като принцеси в една странна бяла стая със стълби в различни посоки. Беше май образователен с комедиен елемент. Роклите им бяха различни цветове - синя, жълта, розова.. Бяха лъскави и натруфени със смешни прически. Ако някой ми даде име или линк ще бъда много благодарна!

Да не е някоя от тези продукции "Приказки за физиката", "Приказки за астрономията"? Там имаше принцеси, беше забавно-образователно?

# 590
Знам ги тези, те бяха с едно момиче и момче, които ги отвлече една магьосница в къщата си и започнаха всеки ден да правят разни физични експерименти. Но не е това филмчето, освен ако е друга история. Това, което търся дори не съм убедена, че беше образователно.

# 591
Здравейте, официално и аз се записвам при вас и малко късно, но едно голямо Благодаря за темата   bouquet
Преди няколко седмици гледах някакъв филм (около 22:20 - 00:00 мисля)..не съм сигурна дали беше по нова,  диема фемили или някоя друга програма. Разказваше се за двама мъже (единия чернокож другия бял) оцелели след войната, а всички техни приятели били загинали (мисля ooooh!). Единия от тях "уж" спечелил медал за храброст, но другия (чернокожия) започва да си спомня как са ги упоявали и са им казвали че трябва да мислят, че мъжът (белият)е спечелил медал за храброст. Тези които са се съпротивлявали са ги убивали. Така се оказва че мъжът (белият) крие истинската причина за смъртта на другите войници по време на войната...  newsm78

Извинете за обърканото описание на филма. Ако може някой да ми помогне за името на филма, че така не го и до изгледах. Такъв яд ме хвана като разбрах на сутринта че съм го проспала  hahaha

# 592
# 593
Здравейте!
Търся един испански филм, който гледах пролетта, но забравих заглавието, а искам да го препоръчам на приятелка!
Накратко : млада жена (твърде позитивна и щастлива)  живее сама в кооперация, в която портиерът (твърде нещастен и негативен тип) се опитва всячески да й навреди, като всяка нощ докато тя спи се промъква в апартамента й, приспива я, и се възползва от нея...., тя никога не разбира, в последствие при нея се нанася приятелят й, който се усъмнява, че нещата не са наред. Портиерът убива приятелят й и в крайна сметка се оказва, че тя е бременна от самия този гад - портиера!
Дано някой се сети за филма, че не съм твърде обстойна в обясненията!

# 594
elidesi, звучи като http://www.imdb.com/title/tt1437358/reference

Скрит текст:
Toiling silently amongst the residents of an everyday Barcelona apartment building, doorman Cesar (Luis Tosar) harbors a dark secret: his sole desire in life is to make others unhappy. When he sets his sights on Clara (Marta Clara), one of his building's cheeriest residents, his sick need blossoms into a full-fledged obsession. Embarking on a series of private and physical violations against Clara, Cesar becomes determined to ruin her life by any means.

# 595
Ехаааааааа много благодаря за бързия отговор, точно този е филма newsm44

# 596
Има ли го качен някъде за теглене или онлайн с бг суб ?
http://www.imdb.com/title/tt1833285/

# 597
  • в морето до колене
И в Замунда, и в Арена, и в Зелка го има с бг-субс.
Линкове не мога да дам заради новото ограничение в политиката на форума. Но ако напишеш Boss - Season 1 и Boss - Season 2 в Зелка и Замунда излизат комплектовани торенти на целите сезони и линк за субтитрите.  Peace
Ако случайно пак не ги намериш, пиши ми ЛС.
Онлайн не знам, къде може да се гледа с български субтитри...

Между другото, тъй като тази тема се изписва изключително бавно, вероятно ще помоля модераторите да вкарам редакция с първия пост и да уведомя всички за ограничението да се публикуват линкове към торент-тракери.
Че за тази тема това уточнение е доста важно.

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 18:13 от мячик

# 598
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Търся един стар италиански филм, но за съжаление не помня заглавието.
Филмът е черно-бял, разказва се за една вдовица в консервативно италианско село, която е принудена да ожени младия си любовник за дъщеря си за да пресече клюките.
Той обаче си признава пред дъщеря й и за наказание го карат да ближе целия под в църквата.
Това е горе -долу, което помня. Blush

Моля ако някой се сеща подобно нещо да каже заглавието.. В ролята на вдовицата е известна италианска актриса, но не се сещам коя беше точно. ooooh!
знам го, гледала съм го, не помня името, но ще се мъча да го открия из архивите си с филми Peace
Сетих се, че на български беше преведен "Вълчицата" и е ето този, от 1996 http://www.imdb.com/title/tt0116942/?ref_=fn_al_tt_1
Помня, че го гледах някъде по това време и ме беше впечатлил силно.
Но понеже ти казваш, че филмът, който си гледала, е черно-бял, най-вероятно става въпрос за по-старата екранизация на същата новела https://en.wikipedia.org/wiki/La_lupa_%281953_film%29

# 599
  • Варна
 Hug Hug Hug Hug

Много, много, много благодаря!
Да, гледала съм старата версия, дори не знаех, че има нова... Сега ще ги гледам и двете (ако мога да ги издиря Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт