ТЪРСЯ филм , сериал ............ Тема 7

• 102 132
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ако ги намериш, сподели моля, и аз с удоволствие бих си припомнила историята Hug

# 601
Търся един филм разказва се за 4 мъже които са като братя но се забъркват в мръсни сделки и в последствие единия бива заловен и умира мисля че от кокаин след което другите тръгват да отмъщават за него и накрая мисля че оставаше само единия как стои на един покрив и държи един от другарите в ръцете си който умира мисля.. ако се сещате пишете

# 602
Привет на всички ви търся един филм нов е но коя година е не знам  или по правилно Руски сериал не гледам много ТВ що нямам време но миналата вечер до като вечерях не знам кой канал бях включил рекламираха един Руски сериал за някаква могъща фамилия бащата на фамилията бил много могъщ и щял да оставя на децата си бизнеса и влиянето което направил но неговите деца неопитни и самонадеяни да ли щели да се справят със тази задача някакъв негов опонент излиза то затвора и започва да си отмащава и да се опита да му отмъкне всичко не знам да ли беше по TV+ TV7 Diema или не знам след тази реклама правиха реклама на новия транспортер 4 и да запиша името и не знам какво захванах и забравих ще се радвам ако ми помогнете само със име благодаря предварително

# 603
 Моето търсене: Австралийски филм(2-3 части), може би от края на 80-те. Мъж-австралиец(вдовец) в ЛА се запознава с жена(също вдовица, а може и разведена), която има две деца на около 12г. момчето и дъщеря тийн на 15-16г. Любов и предложение за женитба, което тя прие. Той тръгна за Австралия, а жената трябваше да оправи нещата си в ЛА и заедно с децата да го последва след месец. Кацат в Сидни или Мелбърн, прехвърлят се на малък самолет до градче във вътрешността на Австралия. Никой не ги посреща, а ги уведомяват, че мъжът е починал. Той и децата му(мисля 3) живееха във ферма. Дамата и децата ѝ отиват във фермата - трудно опознаване, проблеми, желание за връщане в Америка ...Спомням си, че заради отдалечеността всички деца учеха с радиостанции. Завърши с хепи енд.  Grinning

# 604

Мисля, че филмът, който търсиш, е The Last Frontier (1986).

http://www.imdb.com/title/tt0091384/

# 605

Мисля, че филмът, който търсиш, е The Last Frontier (1986).

http://www.imdb.com/title/tt0091384/

Да, дааааа! Безкрайно ти благодаря!  Flowers Bouquet

# 606
Търся един филм разказва се за 4 мъже които са като братя но се забъркват в мръсни сделки и в последствие единия бива заловен и умира мисля че от кокаин след което другите тръгват да отмъщават за него и накрая мисля че оставаше само единия как стои на един покрив и държи един от другарите в ръцете си който умира мисля.. ако се сещате пишете

Звучи като руския сериал "Бригада".

# 607
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush ще помогнете ли?

опитвам се да намеря стара английска комедия - сериал. даваха го по 1-2?? преди Ало, ало, преди Какво ще кажат хората, може би заедно с Джиивс и Устър

в главните роли бяха възрастна артистка, много слаба, играеше вдовица-аристократка; приятелят и - около нейната възраст, вид и поведение на ... нестандартно ориентиран  Blush, заедно все измисляха нещо за да впечатлят околните аристократи и да покажат, че са нещо повече  Blush

# 608
Здравейте , нещо не мога да си резархивирам субтитри,а ми трябват за "Хачико" ,дали някой би бил така добър да ми ги изпрати в srt-файл ?
Скрит текст:

# 609
Момичета търся филм за четири жени, мисля свекърва и снахи, съпруги на мафиоти. Помня една сцена на убийство в църква, избиха мъжете и жените се заеха с бизнеса и отмъщението. Някой сеща ли се?

# 610
Момичета търся филм за четири жени, мисля свекърва и снахи, съпруги на мафиоти. Помня една сцена на убийство в църква, избиха мъжете и жените се заеха с бизнеса и отмъщението. Някой сеща ли се?

Bella Mafia?

http://www.imdb.com/title/tt0120602/

# 611
Да, Аника, той е! Благодаря, много хубав филм е  bouquet

# 612
  • Sofia, Bulgaria
Търся филм(БНТ),не съм сигурна,преди около 15 год някъде.Разказва се за деца в приют или май ги отвличаха за да ги учат да крадът.Имам спомен,че беше италиянски от2 части.Благодаря Simple Smile

# 613
  • Варна
Здравейте. Търся един филм, мисля, че го гледах по Холмарк и ако не се лъжа беше с участието на Стив Мартин. Той имаше три дъщери и подготвяше сватбата на едната - мисля, че тя беше фотомодел и се омъжваше за един чаровен италианец - но в крайна сметка омъжи наведнъж и трите. Романтична комедия беше. Ако някой се сети за заглавието ще съм много благодарна.

# 614

Помня го - много приятна комедия. Винаги се сещаме първо за Стив Мартин като стане дума за баща на булка,  Laughing но този филм е с Джон Ларокет.

http://www.imdb.com/title/tt0418315/

Общи условия

Активация на акаунт