Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 47 312
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 005
Още по-зле. Това ми звучи като поръчка от политбюро..ако е истина въобще.  Горките момченца, как ли е изглеждал един Спайдер-ман с крилца например.

Докато отговарях на последния пост по повод ...една съседка каза...той поста изчезнал ....

# 1 006
Днес изпробваха големия фонтан от каскадата в Плевен. Simple Smile
Страхотен е станал след ремонта, доста народ се събра да гледа. Цяло лято не го бяхме виждали, но си е заслужавало.

Да се самопохваля....тортата ми е станала невероятна....заслужаваше си близо 4часовите усилия в печене на блатове, бъркане на кремове. Simple Smile
Само украсата ми не се получи, моя грешка....трябваше да из ползвам шоколадов кувертюр, а не млечен шоколад. За следващият път ще знам.

# 1 007
А дали замразяването на Таис има общо с проблема, който постави БърдсФлу за двойния акаунт? Да не би да е нейна темата, заради която имаше питане в темата до админите?

А, коя е темата. Аз баш като клюкарка, ама нали сме в клюкарника - питам пък, ако ми кажат. Simple Smile ПП Иначе нямам представа дали отказа и има нещо общо с поставения от Бърдсфлу въпрос. Факт е, че след нейния пост последва/беше заявено желанието за отказ/замразяване, а на пръв поглед нямаше никакъв повод за това, освен вероятни вътрешни съображения, известни само на потребителката. Или е чисто и просто съвпадение.

Мирама, браво, а може ли едно фото, поне да оплакнем оченце, след като не можем да се насладим на вкуса. Simple Smile

# 1 008
Днес изпробваха големия фонтан от каскадата в Плевен. Simple Smile
Страхотен е станал след ремонта, доста народ се събра да гледа. Цяло лято не го бяхме виждали, но си е заслужавало.

Страхотно. А ще има ли пак светлини. Много им се радвах като малка, пък и като голяма  Blush

И докато сме на тема Плевен, много съм горда от сегашните възпитаници на "моето" училище

ПП Имало и голямо шествие днес - юбилей на Медицинския университет.

# 1 009
  • Ямбол
А дали замразяването на Таис има общо с проблема, който постави БърдсФлу за двойния акаунт? Да не би да е нейна темата, заради която имаше питане в темата до админите?

А, коя е темата....
Не знам, БърдсФлу знае коя е.

# 1 010
Не, Таис няма пуснати теми от двоен акаунт. Прекалено заета беше с Милде и Малива, за да пуска теми от други регистрации.
Разбира се, сега като не успява да отговори всеки е свободен да си каже мнението. Едно време и аз четях волни съчинения.  Grinning

# 1 011
Е, нормално е да се позачудим, да похортуваме и те така. В крайна сметка всяко чудо за три дни и това ще мине. Не мисля, че с нещо сме я обидили без тя да може да се защити, само ни минават разни мисли и дотам. Пак казвам - тя си знае най добре и поради тази причина и аз спирам да се "ровя". Simple Smile

# 1 012
Руми, има светлини да. Изцяло го обновиха.

# 1 013
Чуденето в случая е като след смърта на някого. Е, вярно, може и да има шепот от отвъдното, но в крайна сметка всеки иска да се роди нова душа.
От мен толкова по темата.

Не се маскирам. Аз съм си такава по рождение.

# 1 014
  • Варна
През терасата днес видях банда маскирани малчугани, които обикаляха по входовете отсреща.
Веднага отидох да купя бонбони и лакомства, да ги зарадвам ако минат и през нашата кооперация, но до този момент никой не е дошъл.
Детето отиде в Гранда да празнува с приятелки. Докато не се прибере, не ми е спокойно.

# 1 015
Току що минаха маскирани съседчетата. Добре, че се сетих да купя бонбони. Имаха чудесен тиквен фенер.

# 1 016
  • Ямбол
... но в крайна сметка всеки иска да се роди нова душа.
...
Значи все пак да очакваме новия профил или той вече е факт?
Като не е искала да става достояние, да се беше отказала тихомълком. С това показно искане за замразяване в темата за въпроси към админи и модове, тя ни кани да я обсъдим.
На мен не ми пречи да говоря за нея при това положение.

# 1 017
Оставете вие Таис, погледнете последния въпрос към администраторите  Joy Joy

# 1 018
 Laughing Като чета такива бисери все си мисля, че никой не може да е толкова прост и необразован щом все пак може да пише и чете, ама всъщност не е така, защото съм виждала наистина прости хора научени на четмо и писмо.
В такива случаи бих казала "Боже, колко мъка има по този свят", щото и да си тъп не е никак лесно. Rolling Eyes

# 1 019
Ох, минаха децата, бяха 3, ама хубавици, едното на 3, беше фея  Mr. Green Другите бяха пиратка и циганка - страхооотни. Ама... от 7 етажа са им отворили само още един апартамент и то и бяха дали по една бисквитка. Е как може бе, предупредили бяха децата, постарали са се, фенери носеха, аз пък им изсипах голямо количество лакомства, ако мине някой друг имам съвсем малко. Ама се зарадваха, говорихме си 5 минутки с тях, казах им догодина пак да дойдат и че са много красиви. А съседите оставям без коментар  Stop

Общи условия

Активация на акаунт