Крем за около очи - VI тема

• 121 049
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Не се сърди, човече, и на мен ми идва лек. От българските много харесвам на Биофреш Крем концентрат за околоочен контур и устни "NAT'AURA" 45+.  Даже за цялото лице го използвах.
http://www.biofresh.bg/vsichki-produkti/serii/nat-aura-diamond-4 … -45-nat-aura.html
Сега съм с лифтинг концентрата, но другия ми харесва повече. А майка ми харесва лосиона за тяло от същата серия. Ще и купувам за четвърти път.

# 646
Извинявам се ако вече е обсъждано, но бихте ли ми дали отзиви за този крем - http://www.arlen.bg/product/1826/podhranvasht-lifting-krem-proti … -regard-15ml.html

# 647
Здравейте! Аз за околоочната зона използвам дълбоко хидратиращ, нямам бръчки и ми е рано за анти-ейдж кремовете. За информация само ще кажа за хората с този "проблем" - майка ми използва на Есте Лаудер, един черен стик представлява, честно да ви кажа удивена съм от този продукт и като цяло от тази марка. 100% ще си го купя и аз когато се появят първите линии  Grinning
Майка ми до сега беше използвала какви ли не хвалени и прехвалени кремове и всички с минимален резултат .... за това ако ви се дават повече парички, но и с видими резултати мога да снимам опаковката и да ви я покажа-заслужава си кремчето  Heart Eyes

# 648
Emma_93, снимай, снимай. Simple Smile

# 649
Черен стик?! Ести?!  Shocked newsm78

# 650
  • Belgium
Най-вероятно иде реч за лифтинг писалката от Re-Nutrive серията  Laughing

# 651
Писалката, ясно  Mr. Green

# 652
Не знам как да прекача снимка, за това ще ви го пратя като линк http://okoloochen-krem.pazaruvaj.com/estee-lauder/estee-lauder-r … kupka-p245615561/ ... тя си го купи от Германия, но да ви кажа и там цената е същата почти, но си заслужава  Whistling

# 653
Здравейте,
в интернет има много и най-различни кремове за торбички под очите и наистина не знам на кой да се спра.
Моля препоръчайте околоочен крем против торбички и подпухналост на долния клепач, който сте пробвали и наистина има ефект при вас за подпухнали очи(не бръчки), също така и кои  сте пробвали и нямат никакъв ефект за да мога да избера.
Благодаря ви bouquet

# 654
Здравейте. Някоя от вас ползвала ли е кремовете за очи на Phyris?

# 655
Emma_93, от твоя линк не се разбира кой крем имаш в предвид? Този ли е, който момичетата над твоя пост са показали?

# 656
  • Манчестър
Emma_93, от твоя линк не се разбира кой крем имаш в предвид? Този ли е, който момичетата над твоя пост са показали?

Има предвид писалката на Ести.

# 657
Спрях се на Lierac Dioptigel, надявам се да има някакъв поне минимален ефект.

# 658
И аз съм се нагледала на Lierac, но не смея да закупя без да съм пробвала с мостра. Така съм хвърляла вече пари на вятъра... А много добре ми изглежда  Thinking

# 659
  • София
Здравейте,
някой ползва ли крем от охлюви за около очите? В ДМ се продавал и чух добри отзиви

Общи условия

Активация на акаунт