Номинации - проучване

• 45 532
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 105
Да пуснем анкета.

Ако пуснем темите за номинациите, поне в по-големите подфоруми, ще можем да разчитаме на по-голям интерес и повече гласове. Друго си е да те подканят официално. Иначе както прецените, но не губим много ако го разгласим, иначе рискуваме слаба активност, а така и така сме се хванали да го организираме, поне да има за какво.

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 17:43 от Антигона

# 106
А, да бе. Красиви при Красива мама, дето не стъпвам.

Тъкмо повод да стъпиш. По същата логика има хора, които не стъпват в Клюкарника.
Тези номинации не са частни, на тая или оная, или аз нещо не схващам идеята?

# 107
Аз не виждам проблем с уведомяването, още повече, че съфорумка изрази желание за тази дейност. Не иде реч дали номинациите са частни, публични, официални или неофициални. Просто номинациите винаги са били в Клюкарника и няма лошо да си останат там. Все пак това е раздела за забава и развлечение и има резон номинациите да бъдат в такъв раздел, а не по специализирани подфоруми, някои от които достатъчно сериозни и неотговарящи на такъв род теми. С уведомяването в различните подфоруми всички ще са наясно за провеждането им и ако искат ще дадат глас, ако ли не, здраве да е. Нали обсъждаме и всеки си казва мнението, излишно е да се "дракаме", нека всеки си каже, а пък най накрая ще се реши според броя мнения. Simple Smile

# 108
  • Ямбол
Да разбирам ли, че тези, които искаме да се разделят някои номинации сме малцинство?
А за категориите и кой да ги предлага какво решаваме? И всички ли ще са положителни или да се запазят 3-4 отрицателни както е било в минали години?

# 109
Да взема и аз да се изкажа. Simple Smile

При само положителни номинации няма да е интересно. Simple Smile Най-добре да се запазят и 3-4отрицателни.

Според мен ще е добре да се пусне по едно съобщение в отделните подфоруми, че ще има номинации.
Това най-лесно ще стане като се направи от съответните модератори в подфорумите.

# 110
  • Другата България
Набързо прегледах темата и да се изкажа пак набързо - докато си мерим/те предложенията и идеите, няма да се получи нищо.Нормално е всеки да има предпочитания, разбирания, виждания, интереси и т.н., никога единомислие няма да бъде постигнато.
Пълно единомислие.
Затова Лиляна Heart Eyes /понеже гледам, ти си се заела, или някой, на който му се занимава и има свободно време/, та  седни направи нещо като предложения от 1 до ....колкото прецениш, пусни ги и така. Който иска, гласува, който не иска -  smile3507 no.
Докато питаш и разпитваш, недоволни /доволни и съгласни/несъгласни все ще има.
За протокола - горе-долу мисля като Мирама.

# 111
  • Варна
Бих се включила в номинациите(дори и само като коментатор), само ако са интересни. Идеята за приказни герои ми хареса.
Две-три години чета из разните теми по номинациите-в този формат са ми омръзнали и не ми е интересно.

# 112
Е, то там е драмата, де.
Всяка година, поне от едно 5 години насам, е едно и също.
Рев и мрън, че са ни писнали старите номинации с едни и същи номинирани, рев и мрън за нови, накрая с рев и мрън се пускат пак старите, леко понапудрени. После следва женски кеч, кръв, пот и сополи под радостните овации и дюдюкането на настървената за зрелища тълпа, следва пак рев и мрън, моля другарко, пък те що така ме обиждат, рев и мрън, че едни и същи каки печелят едни и същи награди и колко са втръснали на всички, демек, що не лягат да мрат, ами седят още в тоя форум.
И така... до края на света.
Аман!

# 113
  • Другата България
Аз се чудя друго - във връзка с това, което казваш.
Като е рев и мрън, що четеш, коментираш, пишеш и изобщо участваш? Прескачай, или изобщо не влизай, знам ли как точно да се изразя.
 Grinning Не ти, на който не му харесва имам предвид.
Аз пък след като някой друг го е свършил не придирям, ако не ме кефи, да се хвана аз да го направя.
Като съм само наготово, ще си трайкам, що се отнася до организацията естествено. Sunglasses

# 114
  • В Космоса
Аз съм за:
- номинации в Клюкарника и евентуално провъзгласяването им по раздели(тук може и предварително да се питат дали са желаещи да се включат в уточняването на категориите им);
- приказни герои, заглавия на книги, растения, животни, манджи, питиета, професии, аромати, коли и пр. и пр., само не бгмамаедиквоси или златнотакова, златноонакова. Да вкараме малко мисъл и разнообразие;
- без отрицателни или най-много 2-3 закачливи категории;
- да има за красавица категория, но само по снимка.

Аз тази година нямам почти никакви наблюдения по-различни от миналогодишните и може би ще се включа съвсем скромно, но просто да се позанимаем с нещо по-различно и интересно от дърлене в темите. Peace

# 115
  • Ямбол
Акаша, много благодаря за изчерпателното мнение.
Не виждам против приказните, филмови и т.н. идеи за категории. Ние ли ще ги измислим? Или само един?
Или няколко човека да се нагърбят с  оформление и после да гласуваме за нечия идея. Но моля без да има сърдити. В тази тема може да се дават предложения и единични, а тези, които дават цялостно предложение за всички категории, може да ползват идеите на единичните включвания.
Има ли някой против? Ако не - моля, който иска, да направи своите предложения за всички категории и после ще гласуваме.

# 116
Всъщност аз нямам никакви претенции, както ги направите - така. Споделих някои мои мисли по отношение на номинациите, но те са си само мисли, каквото решите това ще е. Бих се включила с предложения, но в момента нищо не ми идва наум, ако ме споходи музата ще направя включване.

# 117
Акаша, много благодаря за изчерпателното мнение.
Не виждам против приказните, филмови и т.н. идеи за категории. Ние ли ще ги измислим? Или само един?
Или няколко човека да се нагърбят с  оформление и после да гласуваме за нечия идея. Но моля без да има сърдити. В тази тема може да се дават предложения и единични, а тези, които дават цялостно предложение за всички категории, може да ползват идеите на единичните включвания.
Има ли някой против? Ако не - моля, който иска, да направи своите предложения за всички категории и после ще гласуваме.

Вие ги измислете, аз съм за приказни и за филмови, но ако може филмовите да от по-достъпни, някакви класики, щото една година имаше някакви предложения, които нищо не ми говореха.
И съм за да няма отрицателни, а както казва Акаша - леко закачливи.

# 118
  • Ямбол
Аз нищо не мога да измисля. Затова ще събирам предложения и ще сглобявам.

# 119
И аз съм съгласна с Акаша.
А и идеята с филмовите заглавия е интересна.

Общи условия

Активация на акаунт