Номинации - проучване

• 45 538
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Ямбол
Тогава ги пускай всичките, но не с много гласове. 3-5, не повече.

# 1 111
Теми в действителност са много, но ако отсея само тези с по минимум 2 гласа ще останат само Искам да кажа, Селските номера и Комунистическа България.
Черновата за темата е готова така или иначе, т.е всички е описано и събрано. Вие решавайте.
Не само. И "Нещо много мило" има поне два. Можеш да провериш.

Аз също мисля, че повече от три възможности са твърде много.  Peace

(И "Един обикновен седмичен ден")

# 1 112
Да, знам. Просто ги изброих набързо и съм пропуснала Нещо мило.
Все пак говорим за 35теми, максимум 5гласа не са много. Съгласни ли сте?

# 1 113
Моето предложение е следното: вместо 7 от 35, да са просто 1 от 5. Много по-просто и честно е.

# 1 114
Кате, не те разбрах.

# 1 115
  • HH
Предлага 5те с повече от глас да са в анкетата. Аз не съм сигурна, че точно за тази анкета е удачно да се намали бройката.

# 1 116
Да отсееш темите с по минимум два гласа. Ако останат 5-6, то да има само 1-2 опции за гласуване. Че с 35 става дооста разтеглено.

# 1 117
Аха, благодаря за поясненията Simple Smile.
Ами хайде решете, аз чакам да се обедините около едно предложение.
Както казах всичко е готово, само чака бутона "Публикувай".
Ще ги пусна тази вечер след полунощ. Или малките часове на вторник.

# 1 118
Аз съм "за" 35-те теми, след като така или иначе темата е подготвена, т.е., целият черен труд по събирането вече е положен. Повече хора ще имат възможност да разгледат теми, които може би не са им попадали в полезрението, а си струват. Освен това подкрепям и повече опции за глас - т.е., 7. След като в анкета с 10 се гласува с 3 гласа, 7 от 35 никак не ми се струва много. Да се нарече "нечестно" пък е смешно, кое е нечестното? Гласуването за седем не е задължително, който иска, ще пусне само един глас, но който иска, ще може да ползва максимума.

# 1 119
Казах, че е по-просто и е честно. Защото и двете неща са истина. А това "нечестно" ми се струва, че си го измисли и сама си тръгна в посока "дай да се заяждаме". Това, че нещо е честно, не значи, че друго е нечестно, виждаш ли разликата?

# 1 120
Мисля, че е станало недоразумение.

Според мен Катя си е помислила, че ако стесня анкетата ще сложа само темите, които са събрали 7 гласа.

Аз имах предвид, че 7гласа ще са опциите в анкетата., т.е от 35теми ще имате право да гласувате за 7. Поне така беше предложено.

Ники, предполагам, че това те е заблудило. Аз затова първият не разбрах.

# 1 121
  • в морето до колене
Аз също бих предпочела да ги видя всичките 35 теми, особено щом Антигона е положила достатъчно труд да ги издири и посочи. Това ще е един вид и уважение към усилията и.

На мен също ми се вижда по-логично при такъв голям избор, да има повече опции за гласуване, но не и прекалено много - така най-ясно ще се видят фаворитите.
Аз бих заложила 5 гласа.  Peace
Но и 7 не ме бъркат. Пък колко ще избера от тях... е съвсем друга история.

# 1 122
 Аз съм за всички теми.

# 1 123
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз също бих предпочела да ги видя всичките 35 теми, особено щом Антигона е положила достатъчно труд да ги издири и посочи. Това ще е един вид и уважение към усилията и.
Съгласна Peace

7 опции не са много при 35 възможности в анкетата.

# 1 124
Напротив, всичко беше ясно и съм написала по-горе точно какво предложих. Не съм се заблудила, може да не съм се изразила достатъчно ясно. Ок - като гледам, повечето искат да са си пълен брой темите. Значи остават така. Няма да споря, беше конструктивно предложението и факта, че вече коментирахме тоя въпрос е добре и за Антигона, защото иначе все някой щеше да се оплаче после: "ама защо толкова много", както беше с цитатите и момичето после да се ядосва щото всеки си прави пас като трябва да се предлага, а после си дават сто акъла.

Общи условия

Активация на акаунт